pyly 24.06.04, 22:18 Czy ktoras z Was moze mi polecicic dobrego neurologa? Mam skierownie dla mojego 2 miesiecznego synka.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_mu Re: Mamy z Krakowa pomozcie!!! 24.06.04, 23:35 czy to ty byłas dzisiaj u dr Frankowskiej?Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
pyly Re: Mamy z Krakowa pomozcie!!! 25.06.04, 07:38 Tak A czy Ty jestes mama slicznej Maji????)) Odpowiedz Link Zgłoś
e_mu Re: Mamy z Krakowa pomozcie!!! 25.06.04, 08:42 Tak to ja z Mająjak miło,ale szybko sie odnalazłysmy Napisz do mnie na priv e_milia27@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
buka222 Re: Mamy z Krakowa pomozcie!!! 26.06.04, 13:36 Hej, witam obie mamy - też jestem u dr. Frankowskiej Moja Mała jutro skończy 2 miesiące. To chyba mieszkamy w tym samym rejonie?. Panią doktor Zelwiańską również gorąco polecam, pamiętam ją z zajęć, bardzo mądry człowiek z ogromną wiedzą, jasno tłumaczy o co chodzi - to jest też ważne. Dla mam. Odpowiedz Link Zgłoś
pyly Re: Mamy z Krakowa pomozcie!!! 26.06.04, 17:40 miasteczko AGH. Czy dr Zelwianska mozna "zlapac" tylko w dzieciecym szpitalu uniw. na prokocimiu czy jeszcze gdzies.Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Mamy z Krakowa pomozcie!!! 25.06.04, 09:06 witam, ostatnio dowiadywalam sie o neurologa dla kolezanki. znajoma pani doktor z kliniki w prokocimiu polecila zeby zrobic tak - nie czekac na swoja kolejke ze skierowania, tylko pojsc prywatnie zrobic usg glowki, bo to jest podstawa, na ktorej potem neurolog robi cokolwiek dalej. jesli chcecie to poszukam tego nazwiska i moge wam podac. kolezanka byla bardzo zadowolona, pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
pyly Re: Mamy z Krakowa pomozcie!!! 25.06.04, 09:42 bede bardzo wdzieczna za nazwisko, mam jednoczesnie drugie pytanie - gdzie zrobic usg glowki???? pozdrawiam iwona Odpowiedz Link Zgłoś
trzyc Re: Mamy z Krakowa pomozcie!!! 25.06.04, 14:39 USG główki zrobisz na ul. Szwedzkiej w ośrodku, usługa 100% płatna. Opiek a bardzo dobra.Byłam tam z moim maluchem. Odpowiedz Link Zgłoś
martamaria10 Re: Mamy z Krakowa pomozcie!!! 25.06.04, 17:26 Z lekarzy mogę polecić dr Zelwiańską (Szpital w Prokocimiu), na termin nie czekałam długo (ok. 2 tygodni), a USG główki można wykonać równiez w szpitalu w Prokocimiu, ale tu z kolei terminy były odległe, więc umówiłam się w Dziale Usług Płatnych na termin, cena ok. 60 zł. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
mopek1 Re: Mamy z Krakowa pomozcie!!! 25.06.04, 18:04 Też polecam dr Zelwiańską - bardzo fajna i mądra Pani doktor! Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 usg główki 26.06.04, 21:06 Wanda Cyrul Wiślna 9/2 tel 4218951 u niej można zrobić usg główki - jeśli powie, że coś złego się dzieje - trzeba szukać dobrego neurologa, jeśli powie, żeby się nie martwić to czekać w kolejce do państwowego.... pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś