Dodaj do ulubionych

Zimowisko,z kim?

16.11.12, 10:01
Poszukujemy obozu narciarskiego dla córki (9,5) na ferie.Może ktoś zna i poleci jakiegoś konkretnego organizatora,z którym wyjeżdżało już Wasze dziecko....
Obserwuj wątek
    • asiorex_krk Re: Zimowisko,z kim? 16.11.12, 14:55
      nie wysyłałam córki na ferie ale na wakacje z jaworzyną i byłam baaardzo zadowolana wiem ze organizują ferie i obozy narciarskie w polsce i zagraniczą też chyba.
      • emtii Re: Zimowisko,z kim? 16.11.12, 16:24
        Właśnie nad Jaworzyną się zastanawiamy...Koleżanka córki też była z nimi na jakimś obozie latem i bardzo jej się podobało.
        Po weekendzie muszę się do nich wybrać i poprzeglądać dokładnie oferty.
        Dzięki wielkie za wpis !
        • ka_thy Re: Zimowisko,z kim? 16.11.12, 20:14
          Sprawdź jeszcze Kraul na Koronie. Znam ludzi, którzy wysyłają z nimi 6-letnie dzieci i wyrażają się w samych superlatywach.
          • amama.1 Re: Zimowisko,z kim? 16.11.12, 22:25
            tak, Kraul jest OK, choć nie tanio. Przynajmnej dzieci nie mają czasu na nudę. Nasza 8-latka była latem i jedzie z nimi również zimą
            • emtii do amama.1 17.11.12, 11:09
              amama.1 napisała:
              tak, Kraul jest OK, choć nie tanio. Przynajmnej dzieci nie mają czasu na nudę. Nasza 8-latka była latem i jedzie z nimi również zimą

To idealnie,jeśli czas jest zorganizowany tak,że dzieci się nie nudzą.Nam zależy na nartach,ale popołudniu też trzeba coś robić smile A dokąd wysyłasz córeczkę,wybraliście już coś?
              Nie znam tego biura w ogóle,zaraz rzucę okiem na stronę....
              • amama.1 Re: do amama.1 19.11.12, 09:05
                My jedziemy na Kids Camp w Białym Dunajcu - zajęcia narciarskie w Małym Cichym. Popołudniami też w ogóle nie mają czasu na nudę (zajęcia z robotyki, z tańca i sztuk walki, elementy survivalu (np. gotowanie herbaty ze śniegu i sosnowych igieł), zajęcia na sali gimnastycznej i raz na basenach termalnych. Przynajmniej tak było 2 lata temu. gdy była z nimi starsza córka. Mam nadzieję, ze nic się nie zmieni. Kraul to właściwie szkółka pływacka, tenisowa i narciarska a nie typowe biuro podróży. Obozy letnie i zimowe robią od lat i są dobrzy organizacyjnie a właściciele osobiście zaangażowani. Miejsca na tych obozach zazwyczaj dość szybko się kończą. Więcej już nie napiszę, żeby nie zapeszaćsmile
                • wala73 Re: do amama.1 19.11.12, 10:11
                  Ja też polecam kraula sprawdzona kadra i dzieci cały czas pod opieką, ciekawe zajęcia.
                  Mój syn jeżdzi z nimi i zimą i latem.Radzą sobie z opieką nad małymi dziećmi.
                • emtii Re: do amama.1 19.11.12, 11:40
                  Faktycznie miejsca szybko się kończą,albo my spóźnialscy jesteśmysad
                  Na I turnus już wszystko wyprzedane,niestety....buuuu!
                  Szkoda.....,ale bardzo dziękuję za polecenie Kraul-a.
                  Zastanawiamy się teraz intensywnie nad przeorganizowaniem ferii i być może wyślemy córę na II turnus,bo właściwie zimowisko spełnia wszystkie nasze oczekiwaniasmile
                  Pozdrawiam serdeczniesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka