kora00 21.08.04, 09:52 domu/mieszkania w Krakowie.Mam doświadczenie. proszę o informacje na adres kora00@gazeta.pl kora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabeczka73 Re: Pomogę w sprzątaniu 22.08.04, 12:36 Za jakie pieniądze za godzinę? zabeczka Odpowiedz Link Zgłoś
kora00 Re: Pomogę w sprzątaniu 22.08.04, 15:02 ze wszystki pracodacami umawialam sie na konkretna stawke co bylo dla wszystkich o tyle lepsze,ze moglam sprzatac dlugo a oni nie martwili,ze ja specjalnie przedluzam.Dla mnie komfort psychiczny,ze nie muze gnac z praca,bo zaraz minie godzina czy 2 za ktore mam zaplacone. Stawki jakie mialam placone to: *codzienne sprzatanie <odkurzanie,mycie podlog,kurze,lazienki,kuchnia> 300 zl miesiecznie. *wieksze porzadki np.przed swietami to to co codziennie oraz mycie okien < 2 balkonowe i 2 mniejsze>,sciany z plytek,kontakty no wszystko to 100 zl. Niemniej jednak zawsze dostajac kolejne mieszkanie czy dom do sprzatania ustalamy stawki aby nikt nie byl poszkodowany.najwazniejsze to dokladne ustalenie zakresu obowiazkow. pozdrawiam Kora Odpowiedz Link Zgłoś