g_kasia 27.03.03, 08:49 Kochane, co tu tak pusto? Wiosna idzie trzeba te spacerki wreszcie sfinalizować Pozdrawiam g_kasia (czyli Kasia_G) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ddorcia Re: Początek 27.03.03, 15:17 Obecna - powoli jakos pewnie bedziemy musiały sie tutaj przeprowadzić, pewnie to troche potrwa.., no i faktycznie trzeba suę umówić...pogoda teraz taka super!! pozdrwawiam i czekam na wszytskie lubelanki Odpowiedz Link Zgłoś
addria Re: Początek 27.03.03, 20:56 Ja również witam Pogoda rzeczywiście nastraja baaaardzo optymistycznie Tak więc sobie myślę, że będzie dobrze! Zobaczycie, dajmy tylko sobie trochę czasu, wnieśmy te nasze walizki, urządźmy domowe pielesze... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienkaw Re: Początek 29.03.03, 15:47 Witam również!!! Melduję się na nowym edziecku. Mam nadzieję, że będzie tu tak samo miło, jak na starym... Pozdrawiam lubelskie mamy!!! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
okri Re: Początek 31.03.03, 00:05 Witam również wszystkie lubelskie mamusie i ich dzieciaczki, Iwona i Hania ur. 12.12.2002r. Odpowiedz Link Zgłoś
mamboo Re: Początek 31.03.03, 09:17 Hej dziewczyny! Zalogowałam się dzisiaj i postanowiłam do Was dołączyć W moim nicku nie zaszły zmiany - widać w necie nie ma zbyt wielu mambów Pozdrawiam Was wszystkie Basia, Łuki i Kalinowszczyzna - czyli zdrobniale od Kalina )). Odpowiedz Link Zgłoś
ksia78 Re: Początek 03.04.03, 18:03 Dzien dobry, witam wszystkie emamy i etatow . Ostatnio znow pochmurno, ale jak ta zima precz odejdzie, urzadzmy wozkowy zjazd np. w Saskim czy Botaniku! Pozdrawiam wio-sennie Odpowiedz Link Zgłoś
ksia78 Re: Początek 03.04.03, 18:06 Kobietki, a jak tu wejsc ze strony glownej? Bo zglupialam i nie umiem. KASia Odpowiedz Link Zgłoś
addria Re: Początek 03.04.03, 19:33 Na głównej liście forów eDziecka szukasz forum Polska, potem "w środku" masz listę województw, klikasz na lubleskie i.. już jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
gosiat Re: Początek 03.04.03, 20:58 Witam na nowym miejscu. Mam nadzieję, że tym razem uda mi się dotrzeć na spotkanie. Pozdrawiam. Oczekująca na ciepłą wiosnę. Gosia mama Zuzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewulaks1 Re: Początek 06.04.03, 09:57 Witajcie, jakoś udało się również dołączyć do nowego e-dziecka, choć nie lubię zmian... Czekamy na wiosnę razem z Wami, chociaż aktualnie za oknem zima, śnieg, wiatr i mróz - jednym słowem polski kwiecień! Serdeczności Ewa i 4-miesięczny Bartoszek Odpowiedz Link Zgłoś