cocosek1 01.03.05, 20:58 mój synek zaczyna chodzić. Stosuję "szkołę" noszenia bucików, ale wiem że są różne teorie. Chciałabym się wybrać z nim do ortopedy (w Krakowie) ale nie wiem do kogo? polećcie kogoś sprawdzonego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea.075 Re: ortopeda - kogo polecacie? 02.03.05, 08:47 ja byłam z polecenia u dr Kotulskiego w Scanmedzie przy al. Pokoju 2. polecam gorąco!! - w dodatku b.miły w stosunku do dzieci i do rodziców - wyjaśni wszelkie wątpliwości Beata Odpowiedz Link Zgłoś
ingga Re: ortopeda - kogo polecacie? 02.03.05, 21:31 Beatko! A jakiej "szkole" hołduje dr Kotulski? Sztywne buty za kostkę z obcasem Tomasa czy też miękkie obuwie, żeby noga pracowała i wszystkie ścięgna? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.075 Re: ortopeda - kogo polecacie? 03.03.05, 11:18 nie znam się na szkołach ortopedycznych i nie wiem na jakiej bazuje dr Kotulski - wiem że albo pracował albo nadal pracuje w Prokocimiu nam chodziło o konsultacje w sprawie koślawych kolanek i krzywych paluchów w części śródpaliczkowej miałam namiar na niego od naszego pediatry - wyrażał się o nim w samych superlatywach pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś