kalpa 13.04.05, 00:56 naprawdę kobieta z sercem dla dziecka, a na dodatek smacznie gotuje. jesli z któraś z Mam szuka ciepłej cioci dla swojej pociechy, to moge podać tel. Info na priva. Pozdrawiam ciepło kalpa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena5 Re: polecam dobrą nianię 13.04.05, 14:48 Wyślij mi proszę namiary na tę nianię. Szukam kogoś dla mojego maluszka. Czy ta Pani ma jakieś preferencje co do godzin pracy (np.: pełny wymiar?) oraz dzielnicy Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
mata30 Re: polecam dobrą nianię 20.04.05, 18:59 szukam pilnie niani dla swojego 8 miesięcznego maluszka. Proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 Re: polecam dobrą nianię 20.04.05, 19:11 ja mam dobrą sprawdzoną nianię od maja. jeśli chcesz (albo ktoś inny) namiary i coś wiedzieć więcej to pisz cocosek@interia.pl. Zgłosiło się kilka osób że chcą od lipca albo września - jej niestety zależy bardzo już w maju zacząć pracę. Polecam ją gorąco!! Odpowiedz Link Zgłoś
mata30 Re: polecam dobrą nianię 20.04.05, 21:43 dziękuję, czekam w takim razie na info Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 Re: polecam dobrą nianię 21.04.05, 01:21 Cocosku, mogłabys chociaż odpowiedzieć na mojego posta. Napisałaś ogłoszenie na edziecku, odpisałam i żadnego odzewu. Wypadałoby chociaż dać znać, że niania chce od maja, więc nic z tego. Tymczasem przypadkowo trafiłam na Twój post tutaj... buuuuu...... Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 Re: polecam dobrą nianię 21.04.05, 09:08 balbinko, przepraszam ale ten post tutaj założyłam wcześniej a że wiem że i tu bywasz to myślałam że to widziałaś. Poza tym póki nie było chetnych od maja to każda mozliwość była potencjalnie dobra. Teraz jest jedna kandydatka od maja i jesli panie sie zgrają to zaczną współpracę. Gdyby coś nie wyszło to dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś