Dodaj do ulubionych

noclegi w Wałbrzychu

26.04.06, 13:35
Wybieram sie na długi weekend w okolice Wałbrzycha a konkretnie do zamku
Książ i kompletnie nie wiem, gdzie mozna tam przenocować. Moze moglibyscie
polecic jakis fajny nocleg dla pary:)) Z góry dziekuje!!
Obserwuj wątek
    • Gość: donosiciel Re: noclegi w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:15
      W Zamku Książ masz dwa hotele ( na terenie zamku) potem w Szczawnie Zdroju jest
      chyba ze trzy hotele i oczywiście różnego rodzaju noclegi i prywatne kwatery :)
      w Wałbrzychu bazy noclegowej brak :(
      • Gość: feniks Re: noclegi w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.04.06, 14:22
        Nie tak do końca brak jest przecież hotel "Maria" i "Qubus".
        Kwestia tylko za ile chcesz ten nocleg, a najlepiej skontaktuj się z IT w
        Wałbrzychu lub w Szczawnie Zdroju.
    • Gość: mania Re: noclegi w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:52
      lepiej poszukac czegos w Szczawnie
      • Gość: mikimyszka Re: noclegi w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:43
        Ja też polecam Szczawno, może nie hotel Rivendel(bo drogi), ale w kwaterach
        prywatnych na pewno znajdzie się wolny pokój. Jest taki "pensjonat" w
        Szczawnie, ul. Graniczna 30. Wiem bo... go znam, albo raczej znałam. Są
        nastawieni raczej na Niemców - wiadomo, euro ;), ale myśle, że jeśli będą mieli
        coś wolnego, to "swoich" też ugoszczą ;). Ale wcześniej lepiej zapytać
        telefonicznie. Mają swoją stronke pensjonwanda.spanie.pl/. Obiekt
        położony z dala od szosy, więc cisza, właścicielka pani Wanda miła, ładnie,
        prawie domowo. Nie wiem jak ceny dla "naszych". Ale zapytać warto.
        Jeśli nie to miejsce, to w Szczawnie jest kilka, jak nie kilkanaście takich
        kwater prywatnych. Na pewno coś znajdziecie. Pozdrawiam :)
    • Gość: Jonosik noclegi w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:42
      zdecydowanie polecam hotel Maria na Szczawienku, niedaleko Książa
    • Gość: ona Re: niedaleko Wałbrzycha a zdecydowanie ładniej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.04.06, 09:32
      www.zajazdnaskarpie.walbrzych.pl/?s=zdj
      • Gość: feniks Re: niedaleko Wałbrzycha a zdecydowanie ładniej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.04.06, 09:50
        A ja polecam od siebie www.bukowachata.eu/index_pl.htm
        Piekny wystroj, w poblizu Wielka Sowa, Walimskie Podziemia i inne atrakcje.
        • Gość: aaa Re: niedaleko Wałbrzycha a zdecydowanie ładniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:47
          a ja polecam harcówkę. Miłe otoczenie parku i b. tanio w porównaniu z innymi
          noclegami w okolicy!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka