caffelatte74 26.04.06, 13:35 Wybieram sie na długi weekend w okolice Wałbrzycha a konkretnie do zamku Książ i kompletnie nie wiem, gdzie mozna tam przenocować. Moze moglibyscie polecic jakis fajny nocleg dla pary:)) Z góry dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: donosiciel Re: noclegi w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:15 W Zamku Książ masz dwa hotele ( na terenie zamku) potem w Szczawnie Zdroju jest chyba ze trzy hotele i oczywiście różnego rodzaju noclegi i prywatne kwatery :) w Wałbrzychu bazy noclegowej brak :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: noclegi w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.04.06, 14:22 Nie tak do końca brak jest przecież hotel "Maria" i "Qubus". Kwestia tylko za ile chcesz ten nocleg, a najlepiej skontaktuj się z IT w Wałbrzychu lub w Szczawnie Zdroju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: noclegi w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:52 lepiej poszukac czegos w Szczawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikimyszka Re: noclegi w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:43 Ja też polecam Szczawno, może nie hotel Rivendel(bo drogi), ale w kwaterach prywatnych na pewno znajdzie się wolny pokój. Jest taki "pensjonat" w Szczawnie, ul. Graniczna 30. Wiem bo... go znam, albo raczej znałam. Są nastawieni raczej na Niemców - wiadomo, euro ;), ale myśle, że jeśli będą mieli coś wolnego, to "swoich" też ugoszczą ;). Ale wcześniej lepiej zapytać telefonicznie. Mają swoją stronke pensjonwanda.spanie.pl/. Obiekt położony z dala od szosy, więc cisza, właścicielka pani Wanda miła, ładnie, prawie domowo. Nie wiem jak ceny dla "naszych". Ale zapytać warto. Jeśli nie to miejsce, to w Szczawnie jest kilka, jak nie kilkanaście takich kwater prywatnych. Na pewno coś znajdziecie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonosik noclegi w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:42 zdecydowanie polecam hotel Maria na Szczawienku, niedaleko Książa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: niedaleko Wałbrzycha a zdecydowanie ładniej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.04.06, 09:32 www.zajazdnaskarpie.walbrzych.pl/?s=zdj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: niedaleko Wałbrzycha a zdecydowanie ładniej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.04.06, 09:50 A ja polecam od siebie www.bukowachata.eu/index_pl.htm Piekny wystroj, w poblizu Wielka Sowa, Walimskie Podziemia i inne atrakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: niedaleko Wałbrzycha a zdecydowanie ładniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:47 a ja polecam harcówkę. Miłe otoczenie parku i b. tanio w porównaniu z innymi noclegami w okolicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś