a_noa 12.06.05, 22:30 Dostalam namiar na wlsnie tego pediatre, podobno bardzo dobry specjalista. Podzielcie sie swoimi wrazeniami, bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajko odpisałam na priv gazetowy 14.06.05, 18:05 Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem.Pzdr,K Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolenka Re: Dr.B.Podsiedlik- polecacie?? 15.06.05, 20:24 Zdecydowanie nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a_noa Re: Ja rowniez nie polecam tego lekarza!!!! 18.06.05, 22:41 No ladnie... mamaolenka i joanz, dlaczego? Napiszcie cos wiecej, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
mk110 Re: Dr.B.Podsiedlik- polecacie?? 18.06.05, 23:56 Ja nigdy nie miałam kontaku z dr Podsiedlikiem ale mój brat tak. PAn jest wg nich nieprzyjemny, bezczelny zawsze mu się bardzo spieszy i najmniej interesuje go dziecko oni zrezygnowali pozdrawiam Magda i Oleńka Odpowiedz Link Zgłoś
blablatka my polecamy 20.06.05, 18:53 dr Podsiedlik prowadzi naszego synka (skończone 4 miesiące)i jesteśmy bardzo zadowoleni..dodam, że dziecko było urodzone w zamartwicy więc wymaga naprawdę fachowego podejścia i szczególnego traktowania gg 4975740 Odpowiedz Link Zgłoś
bubcia3 Re: my polecamy 27.06.05, 09:08 Witajcie, Rzeczywiscie jesli chodzi o zachowanie jak to powiedziela moja kolezanka mozna go uznac z bufona ale ja osobiscie bardzo go lubie.Moge powiedziec, ze po sprawdzeniu kilku polecanych lekarzy tylko on nienaduzyl mojego zaufania. Zawsze gdy mam wiekszy problem zwracam sie do niego. JoannaP Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolenka Re: my nie polecamy 27.06.05, 22:28 Ja go zdecydowanie nie polecam, a zarzut jest tak poważny, ze zainteresowanym podam go na priv. Mój przyjaciel go nie poleca, bo chociaż prowadził jego córeczkę, inkasując za każdym razem ponadprzyzwoitą sumkę, kiedy naprawde był potrzebny wypiął się mówiąc, że jest zmęczony i nie ma ochoty tego dnia zobaczyć już jakiegokolwiek dzieca. A córeczka mojego znajomego, jak się okazało poważnie zachorowała. Odpowiedz Link Zgłoś
ingga Re: my nie polecamy 27.06.05, 22:59 Mamaolenka! To ja poproszę na priva ten poważny zarzut wobec Podsiedlika. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamaga Re: Dr.B.Podsiedlik- polecacie?? 12.08.05, 14:50 Witaj My znamy doktora Podsiedlika już osiem lat. Nasz synek zaraz po urodzeniu wylądował u niego na oddziale. Od tej pory przez wiele lat leczył małego, znając go doskonale od urodzenia. Wiem tyle: rzeczywiście i nas denerwuje jego sposób bycia i fakt, że pieniądze kocha ponad wszystko na świecie(niestety). Ale jednocześnie jest świetnym specjalistą. Teraz, kiedy mały jest starszy, korzystamy z usług lekarza w naszej przychodni. Ale kiedy dzieje się coś poważniejszego, kiedy w nieskończoność ciągnie się kaszel i katar, kiedy pani doktor w przychodni jest bezradna - zawsze idziemy do Podsiedlika. Pomaga od pierwszego razu, bez pomyłek. A potem przez wiele tygodni zaklinamy się, że już nigdy, że mamy go dość... I tak w kółko. To tyle, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia_w Re: Dr.B.Podsiedlik- polecacie?? 15.08.05, 20:50 Ten pediatra powinien skorzytsac najpierw z porady psychologa zanim zacznie leczyć dzieci. Jego podejście do pacjenta a w szczególności do rodziców to istny koszmar - doktor jest arogancki, bardzo apatyczny i potrafi wprowadzić rodziców w stan załamania nerwowego swoim lekceważącym podejściem. Pytania rodziców zbywa półsłówkami co w przypadku podejrzenia np. zapalenia ucha jest bardzo irytujące, bo nie wiadomo co dziecku jest, bo pan doktor łaskawie nie chce powiedzieć... Przeżyłam traumę i nigdy więcej. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś