Dodaj do ulubionych

Wyspa Dzieci

17.03.06, 16:46
- proszę o opinie. Czy są tam fajne zjeżdżalnie i inne atrakcje typu
trampolina. Jak 2,5-latka w sobotni dzień może spędzić tam czas? Na ich
stronie internetowej nic specjalnie nie widać. Wydaje mi się, że organizują
raczej jakieś konkretne zajęcia, a mi zależy również na tym, żeby było trochę
podobne do Anikina, czyli plac zabaw przeniesiony pod dach. A może są
organizowane jakieś zajęcia muzyczne np. rytmika w sobotę?
Pzdr, Marta
Obserwuj wątek
    • nemezis9 Re: Wyspa Dzieci 23.03.06, 12:37
      hej, moja mala chodzi tam od wczoraj do klubu przedszkolaka, szczerze mowiac
      jest to miejscie bardziej nastawione na edukacje, sa rozne zajecia, niz na
      zabawe, z takich rzeczy o ktore pytasz jest suchy basen i mala trampolina, w
      porownaniu do anikina to malo miejsca i zabawek, ale panie sa swietne. Polecam
      Wyspe serdecznie, jednak starsze dziecko sie tam nie wyszaleje fizyczniewink
      • gosiawitek Re: Wyspa Dzieci 23.03.06, 12:56
        czy mogła bys napisac jakie sa tam połaty bo była bym zainteresowana tym
        klubikiem przedszkilaka ala synka 3letniego i ile chodzi tam dzieci, z gory
        dziekuję
        • nemezis9 Re: Wyspa Dzieci 23.03.06, 15:10
          klub przedszkolaka kosztuje 200 zl miesiecznie- do 6h dziennie (bez wyzywienia-
          nie maja tam kuchni tylko takie male zaplecze, ale mozna przyniesc obiadek, to
          odgrzewaja w mikrofali), czynne od 8.30 do 19 i samemu mozna ustalic w jakich
          godzinach sie przyprowadza dziecko, jest tez mozliwosc zeby dziecko spalo, maja
          takie rozkladane lozeczka. Jest duzo zajec w cenie, angielski, plastyka,
          logorytmika, ale wiecej przed poludniem. Nie wiem dokladnie ile tam chodzi
          dzieci, ale na pewno mniej niz 10, poza tym czesto przychodza dzieci "z ulicy"
          na godzine, dwie, ale zawsze sa dwie panie (mlode i sympatyczne). Jesli dziecko
          nie jest zapisane do klubu, to jesli chcesz zostawic dziecko na jakis czas pod
          ich opieka to 1h kosztuje 8 zl a kazda nastepna 4 zl, natomiast powyzej 4h 20
          zl. Jak dla mnie ceny w porzadku. My wlasnie wrocilysmy, mala wymeczona spi w
          wozkuwink. Aha, rozmawialam z pania i mozliwe ze od wrzesnia jakas firma
          cateringowa (ktora dostarcza jedzenie do przedszkola na zapolskiej) bedzie
          przywozila dzieciom obiadkiwink
          • mgosz Re: Wyspa Dzieci 23.03.06, 20:14
            Witam,
            Gdzie ta wyspa dzieci sie znajduje, napiszcie adres strony...
            pozdrawiam
            Magda
            • kasibus Re: Wyspa Dzieci 25.03.06, 02:22
              Tutaj można znaleźć linki i namiary na różne ciekawe miejsca w Krakowie:
              Kraina Dziecka
              Wyspa Dzieci też tam jest smile
              • mgosz Re: Wyspa Dzieci 25.03.06, 13:16
                Super, dziekismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka