maja64 14.07.06, 11:45 Bardzo proszę osoby, które rodziły w szpitalu w NS o info jaką polożną polecacie do wynajęcia na poród. Jakie są orientacyjne ceny za taką "usługę"? Będę również wdzięczna o opinie nt szpitala w Sączu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea-sjf Re: Nowy Sącz dobra polożna 14.07.06, 22:17 Rodziłam w Nowym Sączu trzy lata temu (juz od 2 lat tam nie mieszkam)-nie polecam ,najgorzej wspominany moj poród ,mino różnych zapewnień o zmianach .Ale jest w Sączu prywatna klinika połoznicza (obok dworca pks) ,tam pracuje jako połozna -anestezjolog moja koleżanka ,nie pamiętam jej nazwiska po mężu ,ma na imie Bożena .Może spróbuj ją "namierzyć" . Odpowiedz Link Zgłoś
maja64 Re: Nowy Sącz dobra polożna 15.07.06, 20:55 dzięki, niestety jestem skazana na szpital nowosądecki, wiem ze jest kiepsko dlatego chce wynając kogoś kto nie potraktuje mnie jak śmiecia. Może ktoś jeszcze rodził w NS i poleci mi dobrą polożną ... Odpowiedz Link Zgłoś
skorupeczka77 Re: Nowy Sącz dobra polożna 21.07.06, 10:20 Rodziłam 7 miesięcy temu w szpitalu w Nowym Sączu. Był to poród rodzinny, za który nic się nie płaci. Wcale nie było tak źle. Wręcz przeciwnie - położne bardzo się dobrze spisały, badały mnie, mówiły jak odychać. Lekarka przyszła tylko po to, żeby zszyć mi krocze. Nie wspominam porodu jako koszmaru. To nie jest tylko moje zdanie, bo dwa miesiące wcześniej rodziła też tam moja siostra a wcześniej koleżanki. Warunki teraz są dobre, nie ma szczurów czy karaluchów jak niektórzy opowiadają. Położne są miłe i pomocne. Mąż był przy mnie, robił zdjęcia przed porodem i zaraz po. Jedyne na co mogę narzekać, to wysokie łóżko, które mi się dostało później na oddziale, na które musiałam się wspinać. Z tego co wiem, to nie można przyprowadzać sobie położnej prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś