Dodaj do ulubionych

Nowy Sącz dobra polożna

14.07.06, 11:45
Bardzo proszę osoby, które rodziły w szpitalu w NS o info jaką polożną
polecacie do wynajęcia na poród. Jakie są orientacyjne ceny za taką "usługę"?
Będę również wdzięczna o opinie nt szpitala w Sączu.
Obserwuj wątek
    • bea-sjf Re: Nowy Sącz dobra polożna 14.07.06, 22:17
      Rodziłam w Nowym Sączu trzy lata temu (juz od 2 lat tam nie mieszkam)-nie
      polecam ,najgorzej wspominany moj poród ,mino różnych zapewnień o zmianach .Ale
      jest w Sączu prywatna klinika połoznicza (obok dworca pks) ,tam pracuje jako
      połozna -anestezjolog moja koleżanka ,nie pamiętam jej nazwiska po mężu ,ma na
      imie Bożena .Może spróbuj ją "namierzyć" .
      • maja64 Re: Nowy Sącz dobra polożna 15.07.06, 20:55
        dzięki, niestety jestem skazana na szpital nowosądecki, wiem ze jest kiepsko
        dlatego chce wynając kogoś kto nie potraktuje mnie jak śmiecia. Może ktoś
        jeszcze rodził w NS i poleci mi dobrą polożną ... smile
    • skorupeczka77 Re: Nowy Sącz dobra polożna 21.07.06, 10:20
      Rodziłam 7 miesięcy temu w szpitalu w Nowym Sączu. Był to poród rodzinny, za
      który nic się nie płaci. Wcale nie było tak źle. Wręcz przeciwnie - położne
      bardzo się dobrze spisały, badały mnie, mówiły jak odychać. Lekarka przyszła
      tylko po to, żeby zszyć mi krocze. Nie wspominam porodu jako koszmaru. To nie
      jest tylko moje zdanie, bo dwa miesiące wcześniej rodziła też tam moja siostra
      a wcześniej koleżanki. Warunki teraz są dobre, nie ma szczurów czy karaluchów
      jak niektórzy opowiadają. Położne są miłe i pomocne. Mąż był przy mnie, robił
      zdjęcia przed porodem i zaraz po. Jedyne na co mogę narzekać, to wysokie łóżko,
      które mi się dostało później na oddziale, na które musiałam się wspinać. Z tego
      co wiem, to nie można przyprowadzać sobie położnej prywatnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka