Gość: maminka IP: *.* 28.04.02, 13:41 Napiszcie, proszę, z usług jakich firm i na jakich warunkach korzystacie z inernetu?Czy ktoś miał do czynienia z ISTS ?Dzieki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: flaska Re: sztywne lacze? - internet IP: *.* 30.04.02, 00:07 ja mam chello . nie pamiętam dokładnie ile płacimy albo 150 albo 160 zl / mies. w tym jest kablówka.ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maminka Re: sztywne lacze? - internet IP: *.* 01.05.02, 22:56 dzieki za odpowiedź. Czy naprawdę już nikt więcej nie może podzielić się swoim doświadczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Re: sztywne lacze? - internet IP: *.* 02.05.02, 07:54 Ja mam SDI z TPSA 135 + abonament Działa jak na razie bez większysz zastrzeżeń opłata za założenie od 500 wzwyż ( chyba ) ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_mi Re: sztywne lacze? - internet IP: *.* 02.05.02, 09:43 Witam.Wynajmuję mieszkanie i tutaj był już internet.Płacimy tylko 25 zł miesięcznie, ponieważ jest kilka mieszkań podłączonych. Bardzo dużo osób teraz tak robi, że podpina się cała klatka i wtedy opłaty są niewielkie.Pozdrawiam Anka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwG Re: sztywne lacze? - internet IP: *.* 02.05.02, 21:59 O ile wiem TPSA oferuje:stałe łącze SDI lub neostradę. To drugie znacznie droższe.Jest jeszcze ISDN (ja mam), ale to nie jest stałe łącze, tylko taki cyfrowy modem, szybszy niż analogowy. Płaci się od impulsu (można też 60 zł za 30 godzin). Ale to się nie opłac, coraz częćsiej dochodzę do tego wniosku, obserwując rachunki telefoniczne.Jeśli nie masz sieci osiedlowej lub możliwości podłączenia przez kablówkę wybieraj SDI (coś około 120 miesięcznie i chyba z 1000 za podłączenie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fortis Re: sztywne lacze? - internet IP: *.* 02.05.02, 23:42 Ja korzystam ze sztywnego łącza instalowanego przez firmę Intertel (www.intertel.pl). Kosztuje to 95/mc plus jednorazowa opłata za instalację ok.500 pln.Niewiem jednak czy ma to zasięg ogólnokrakowski..w Bronowicach w każdym razie ma.pozdrawiamlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwG Re: sztywne lacze? - internet IP: *.* 04.05.02, 12:03 Jaka jest wydajność tego łącza? Odpowiedz Link Zgłoś