Gość: Tusia IP: *.* 23.05.02, 08:55 Witajcie,Szukam opiekunki do mojej 14 miesiecznej corci, narazie to jest kika godzin w tygodniu, od wrzesnia/pazniernika wiecej. Mieszkam w Krakowie (Nowa Huta). Pozdrawiam,Tusia z Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmk Re: Szukam opiekunki IP: *.* 25.05.02, 15:53 Na osiedlu Teatralnym jest Studium Medyczne, które kształci opiekunki do dzieci, dietetyczki itd. Są to miłe młode dziewczyny, które prawdopodobnie umiejetnie zajmą się dzieciem na kilka godzin tygodniowo - to będzie najszybsze. Z własnego doswiadczenia, bo ostanio też szukałam opiekunki dla mojego synka (ma obenie 6 miesięcy), polecam panie, które już wychowały swoje dzieci i mają nawet wnuki. Mają one nieprawdopodobną cierpliwość do dzieci i wiele pomysłów na zabawy. Nie boją się dziecka i nie trzeba im tłumaczyć rzeczy oczywistych.Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Re: Szukam opiekunki IP: *.* 25.05.02, 17:00 Dziekuje Malgosiu za rade, podejde tam w poniedzialek i powiesze ogloszenie, moze sie ktos zdecyduje Wiem ze najlepsza jest osoba dojrzala, ale ja wolalabym studentke, moze dlatego ze sama zajmowalam sie opieka nad dziecmi kilka lat jako studentka... Na poczatku chodzi mi o opieke w mojej obecnosci, wiec bede mogla spokojnie sprawdzic osobe... Pozdrawiam,Tusia Odpowiedz Link Zgłoś