Dodaj do ulubionych

Szukam opiekunki

IP: *.* 23.05.02, 08:55
Witajcie,Szukam opiekunki do mojej 14 miesiecznej corci, narazie to jest kika godzin w tygodniu, od wrzesnia/pazniernika wiecej. Mieszkam w Krakowie (Nowa Huta). Pozdrawiam,Tusia z Ola
Obserwuj wątek
    • Gość: mmk Re: Szukam opiekunki IP: *.* 25.05.02, 15:53
      Na osiedlu Teatralnym jest Studium Medyczne, które kształci opiekunki do dzieci, dietetyczki itd. Są to miłe młode dziewczyny, które prawdopodobnie umiejetnie zajmą się dzieciem na kilka godzin tygodniowo - to będzie najszybsze. Z własnego doswiadczenia, bo ostanio też szukałam opiekunki dla mojego synka (ma obenie 6 miesięcy), polecam panie, które już wychowały swoje dzieci i mają nawet wnuki. Mają one nieprawdopodobną cierpliwość do dzieci i wiele pomysłów na zabawy. Nie boją się dziecka i nie trzeba im tłumaczyć rzeczy oczywistych.Małgosia
      • Gość: Tusia Re: Szukam opiekunki IP: *.* 25.05.02, 17:00
        Dziekuje Malgosiu za rade, podejde tam w poniedzialek i powiesze ogloszenie, moze sie ktos zdecyduje ;)Wiem ze najlepsza jest osoba dojrzala, ale ja wolalabym studentke, moze dlatego ze sama zajmowalam sie opieka nad dziecmi kilka lat jako studentka... Na poczatku chodzi mi o opieke w mojej obecnosci, wiec bede mogla spokojnie sprawdzic osobe... ;)Pozdrawiam,Tusia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka