Dodaj do ulubionych

sklepy z materiałami

IP: *.* 17.03.03, 03:49
Szukam w Krakowie sklepów z materiałami :- niedrogimi-ciekawymi Może wiecie gdzie kupić np.jeans Możecie cos polecić ?pozdrawiam ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: MKatarynka Re: sklepy z materiałami IP: *.* 17.03.03, 10:48
      Na Długiej bliżej Nowego Kleparza po prawej stronie patrząc w stonę tegoż jest sklep co się zowie "Resztki materiałów". W środku wygląda co prawda nie bardzo na taki "resztkowy" ale mają dość dobre ceny. Ja tam kupowałam polar w różnych kolorach (taki wybór polaru znalazłam jeszcze tylko w M1-tam też dość znośne ceny) Mają tam dość duży wybór różności. Niestety nie wiem czy mają jeans... MKatarynka, lubiąca coś czasem uszyć :)
      • Gość: flaska Re: sklepy z materiałami IP: *.* 19.03.03, 00:48
        Dzięki, zajrzę tam jak się uwolnię od córy (czyli do przedszkola pójdzie), bo z dwójką do "miasta" to nie na moje nerwy.A może wiesz czy "Burda" z wykrojami dla dzieci już była ? miala być 21 lutego w kioskach i nigdzie dopaść nie mogę .ewa
        • Gość: MKatarynka Re: sklepy z materiałami IP: *.* 19.03.03, 10:28
          Nie rozglądałam się za burdą bo w tej chwili nie mam żywcem czasu na szycie.Ale dobrze wiedzieć. Kupi się i może na wiosne coś uszyję :)MKatarynka
    • Gość: basia13 Re: sklepy z materiałami IP: *.* 19.03.03, 13:15
      Hej,na Kalwaryjskiej jest w fajny sklep z materiałami /nie znam nr, ale jest po tej stronie co Korona, gdzies po środku tej ulicy, zaraz koło sklepu z akcesoriami dziecinnymi/ a potem możesz zaglądnąć na Krakowską i tam na Węgłowej był/mam nadzieję,że jeszcze jest/sklepik z tanimi materiałami i po drugiej stronie na Placu Wolica też.Na samej Krakowskiej jeszcze są dwa sklepy. A i na Starowiślnej jest podobny sklep "Bławatek"-duży wybór ale nie najtańszy. Trochę pogmatwałany ten opis, ale nie znam numerów sklepów, a ostatnio nie mam czasu na takie hobby jak szycie.Pomyslnych materiałowych łowówPozdrawaimBaśka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka