aniutka11 27.02.07, 12:14 Witam,gdzie można kupić/zamówić dobry tort na pierwsze urodziny? raczej gdzieś w centrum. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damina Re: gdzie dobry tort urodzinowy 27.02.07, 12:28 ja zamawiam już od lat ciekawe i dobre(nie słodkie tak jak wszystkie inne)na osiedlu Podwawelskim.Przy szkole jest mały sklepik spożywczy i tam się składa zamuwienia. Mają gtotowe propozycje ,ale można przyjsc z własnym projektem i oni to zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1302 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 27.02.07, 13:42 Trzy razy pod rząd zamawiałam torty w cukierni Michalscy, właśnie na urodziny dziecka. Była to chatka grzybek, biedronka i słoneczko. Wszystkie dobre i śliczne. Podaję ich stronę www: www.cukierniamichalscy.krakow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
charisma33 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 27.02.07, 17:56 Cukiernia na ul. Stradom,u Starowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
kefkas Re: gdzie dobry tort urodzinowy 27.02.07, 18:20 A ja polecam Panią Danusię - okolice Hali Targowej. Znalazłam ją dzięki temu forum - moja córcia miała przepiękny tort zrobiony przez nią w kształcie jedynki - chociaż wiem, że p. Danusia potrafi większe cuda. Jeśli chaciałabyś namiary proszę o kontakt na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 27.02.07, 18:30 Ekhm nieskromnie przyznam, że robię chyba fajne i nietypowe torty urodzinowe Mam w dorobku już torty w kształcie Prosiaczka (tak tego z Puchatka), motyla, autko i statek. Jeśli chcesz mogę udokumentować zdjęciami. I na pewno żadnych sztuczności nie dodaję Odpowiedz Link Zgłoś
joln do marzek2 27.02.07, 22:58 czy moglabys przeslac zdjecia twoich tortow, chodzi mi o nietypowa forme - jakies zwierzatko, smak oczywiscie tez jest wazny. moj mail: jolaniec@o2.pl dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
joln Re: do marzek2 12.03.07, 22:11 ja dostalam zdjecia torta od Marzek2, i naprawde te jej torty wygladaja fajnie i efektownie Odpowiedz Link Zgłoś
kkatarynka Re: gdzie dobry tort urodzinowy 28.02.07, 13:48 Ja tez poprosze te zdjecia na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha78 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 28.02.07, 15:25 ja tez poprosze o fotki na gazetowyi przedzial cenowyponiewaz interesuje mnie tort na 20 osob. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
mon7 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 27.02.07, 19:00 Michalscy juz widze agituja nawet na stronach tego forum. Niestety niedawno temu bylo to samo pytanie i ilosc negatywnych opinii o firmie M urosla. kto nie boi dawac sie dzieciom tortu nafaszerowanego spulchniaczami, sztucznymi srodkami cukierniczymi to polecam M, a kto mysli o dzieciach i ich przyszlym zdrowiu piecze tort w domu nawet polecanej tu pani, kupujac zdrowe skladniki.Sorry, ale wypiekow tej firmy a w szczegolnosci torto podobnych nie da sie jesc. Nie nie ja to wymyslilam. Jedna z was nawet pisala o fakcie,ze na jej weselu caly tort zostal bo nikt nie chcial go jesc Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 do marzek2 28.02.07, 13:34 Ja te| moglabym prosi o zdjcia na adres gazetowy? Odpowiedz Link Zgłoś
greenwitch Re: do marzek2 01.03.07, 15:11 Witam. Mialam na moim weselu ciasta i tort od Michalskich i powiem krótko - FUJ!! Robione chyba na najtanszej margarynie na rynku... Poprosze o zdjecia tortow na moj adres i ceny. Interesuje mnie tort na ok. 10-12 lub na 16 osob. Dziekuje i pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
omamamia1 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 05.03.07, 21:04 www.cukierniacora.zaprasza.net/ polecam jogurtowy,sprawdziłam ostatnio super,pyszny,nie został ani kawałeczek,zjadły dzieci-nikt nie miał problemów żołądkowych.Zamówię tam przy następnej okazji,bo smak domowy i nie przesłodzone. Odpowiedz Link Zgłoś
melka200 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 05.03.07, 23:45 A ja dla odmiany polecam Wentzl. Np. "Frambolada" - niebo w gębie. Kształt w prawdzie klasyczny, ale na zamowienie chyba zdobią ekstra. Na 12 osób (średni) kosztował ok.68 zl. Po prostu klasa. Tort Michalkich, (też próbowałam,) nie dorasta do pięt Wentzlowi. lokalizacja kawiarni -Rynek Główny Odpowiedz Link Zgłoś
steffan Re: gdzie dobry tort urodzinowy 07.03.07, 13:53 starowicz na ul. stradom i wielopole. i wygląd i smak - bez zastrzeżeń. michalscy robią ciasta, moim zdaniem, obrzydliwe i chemiczne. u wentzla na rynku jadłam lody - wstrętna, przesłodzona chemia Odpowiedz Link Zgłoś
ewik21 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 12.03.07, 14:49 czy ja moge też prosić te fotki od Marzek2, szczególnie interesuje mnie kubuś puchatek tzn )) prosiaczek adres ewik21@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha78 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 13.03.07, 13:24 ja poprosze jeszcze raz o foto , cennik, dokladny namiar.....ostanio nie bylo odzewu a urodzinki tuz tuz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 13.03.07, 17:14 Dziewczyny, sorki, ostatnio tutaj nie zaglądałam. Postaram się wysłać dziś zdjęcia. W sobotę robiłam tort dla córy, wyszła jako-taka baletnica, no w każdym bądź razie jej prototyp, ale dziewczyny były zachwycone Odpowiedz Link Zgłoś
ewa12322 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 14.03.07, 11:19 To ja tez poprosze zdjecia cenniki itd bo urodzinki mojego trzylatka tuz tuz ewaszcz@wp.pl .dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
czarnamysza Re: gdzie dobry tort urodzinowy 15.03.07, 10:19 czy ja też mogę dostać cennik i zdjęcia tortów, bardzo proszę i dziękuję z góry mój adres: czarnamysza@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gosiavip1 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 16.03.07, 19:49 tez bardzo prosze o zdjecia i ceny, gosia_krk@interia.eu z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m_oments Re: gdzie dobry tort urodzinowy 17.03.07, 00:15 tez poprosze zdjecia i cennik Odpowiedz Link Zgłoś
greenwitch Re: gdzie dobry tort urodzinowy 24.04.07, 16:30 Chciałam polecic pyszny tort. Tez jakis czas temu szukałam tortu na pierwsze urodziny dla synka. Wybrałam cukiernie Starowicz, przy ul. Stradom 7 (wcześniej kupowałam w dwóch cukierniach na Starowiślnej i byłam zawiedziona). Tym razem nie zawiodłam się. Najpierw kupiłam kawałek tortu do domu. Potem zmieniłam przy zamówieniu jeden rodzaj masy na inną. Torcik przepyszny, pięknie i estetycznie wykonany. Na miejscu można z katalogu wybrać kształt. Ja wybrałam klasyczny okrągły, biszkopt czekoladowy z dwoma masami i polany białym marcepanem. Na wierzchu była głowa klowna i kolorowe baloniki + wybrany napis. Tort smaczny - wykonany na masełku. Goście byli zachwyceni!! Tort kosztował 75 zł na 12 osób (nie pamiętam ile za kg, ale przez marcepanową polewę był ciężki). Dzień przed odbiorem zadzwoniono do mnie z cukierni, by potwierdzić wybrane smaki. Pełny profesjonalizm. Pozdrawiam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
bneider Re: gdzie dobry tort urodzinowy 24.04.07, 17:18 Tez bardzo proszę o zdjęcia i ceny. Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś