Dodaj do ulubionych

gdzie dobry tort urodzinowy

27.02.07, 12:14
Witam,gdzie można kupić/zamówić dobry tort na pierwsze urodziny? raczej
gdzieś w centrum.
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • damina Re: gdzie dobry tort urodzinowy 27.02.07, 12:28
      ja zamawiam już od lat ciekawe i dobre(nie słodkie tak jak wszystkie inne)na
      osiedlu Podwawelskim.Przy szkole jest mały sklepik spożywczy i tam się składa
      zamuwienia. Mają gtotowe propozycje ,ale można przyjsc z własnym projektem i
      oni to zrobią.
    • kasia1302 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 27.02.07, 13:42
      Trzy razy pod rząd zamawiałam torty w cukierni Michalscy, właśnie na urodziny
      dziecka. Była to chatka grzybek, biedronka i słoneczko. Wszystkie dobre i
      śliczne.
      Podaję ich stronę www:
      www.cukierniamichalscy.krakow.pl/
      • charisma33 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 27.02.07, 17:56
        Cukiernia na ul. Stradom,u Starowicza.
        • kefkas Re: gdzie dobry tort urodzinowy 27.02.07, 18:20
          A ja polecam Panią Danusię - okolice Hali Targowej. Znalazłam ją dzięki temu
          forum - moja córcia miała przepiękny tort zrobiony przez nią w kształcie jedynki
          - chociaż wiem, że p. Danusia potrafi większe cuda. Jeśli chaciałabyś namiary
          proszę o kontakt na priva.
    • marzek2 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 27.02.07, 18:30
      Ekhm nieskromnie przyznam, że robię chyba fajne i nietypowe torty urodzinowe smile
      Mam w dorobku już torty w kształcie Prosiaczka (tak tego z Puchatka), motyla,
      autko i statek. Jeśli chcesz mogę udokumentować zdjęciami. I na pewno żadnych
      sztuczności nie dodaję smile
      • joln do marzek2 27.02.07, 22:58
        czy moglabys przeslac zdjecia twoich tortow, chodzi mi o nietypowa forme -
        jakies zwierzatko, smak oczywiscie tez jest wazny.
        moj mail: jolaniec@o2.pl
        dziekuje
        • marzek2 Re: do marzek2 27.02.07, 23:55
          Wysłałam na podany wyżej adres.
          • joln Re: do marzek2 12.03.07, 22:11
            ja dostalam zdjecia torta od Marzek2, i naprawde te jej torty wygladaja fajnie
            i efektowniesmile
      • kkatarynka Re: gdzie dobry tort urodzinowy 28.02.07, 13:48
        Ja tez poprosze te zdjecia na maila.
      • agniecha78 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 28.02.07, 15:25
        ja tez poprosze o fotki na gazetowysmilei przedzial cenowywinkponiewaz interesuje
        mnie tort na 20 osob. dziekuje
    • mon7 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 27.02.07, 19:00
      Michalscy juz widze agituja nawet na stronach tego forum. Niestety niedawno
      temu bylo to samo pytanie i ilosc negatywnych opinii o firmie M urosla. kto nie
      boi dawac sie dzieciom tortu nafaszerowanego spulchniaczami, sztucznymi
      srodkami cukierniczymi to polecam M, a kto mysli o dzieciach i ich przyszlym
      zdrowiu piecze tort w domu nawet polecanej tu pani, kupujac zdrowe
      skladniki.Sorry, ale wypiekow tej firmy a w szczegolnosci torto podobnych nie
      da sie jesc. Nie nie ja to wymyslilam. Jedna z was nawet pisala o fakcie,ze na
      jej weselu caly tort zostal bo nikt nie chcial go jesc
    • misia_75 do marzek2 28.02.07, 13:34
      Ja te| moglabym prosi o zdjcia na adres gazetowy?
      • greenwitch Re: do marzek2 01.03.07, 15:11
        Witam. Mialam na moim weselu ciasta i tort od Michalskich i powiem krótko - FUJ!! Robione chyba na najtanszej margarynie na rynku...
        Poprosze o zdjecia tortow na moj adres i ceny. Interesuje mnie tort na ok. 10-12 lub na 16 osob. Dziekuje i pozdrawiam!!
    • omamamia1 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 05.03.07, 21:04
      www.cukierniacora.zaprasza.net/ polecam jogurtowy,sprawdziłam ostatnio
      super,pyszny,nie został ani kawałeczek,zjadły dzieci-nikt nie miał problemów
      żołądkowych.Zamówię tam przy następnej okazji,bo smak domowy i nie przesłodzone.
      • melka200 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 05.03.07, 23:45
        A ja dla odmiany polecam Wentzl. Np. "Frambolada" - niebo w gębie. Kształt w prawdzie klasyczny, ale na zamowienie chyba zdobią ekstra. Na 12 osób (średni) kosztował ok.68 zl. Po prostu klasa.
        Tort Michalkich, (też próbowałam,) nie dorasta do pięt Wentzlowi.

lokalizacja kawiarni -Rynek Główny
    • steffan Re: gdzie dobry tort urodzinowy 07.03.07, 13:53
      starowicz na ul. stradom i wielopole. i wygląd i smak - bez zastrzeżeń.
      michalscy robią ciasta, moim zdaniem, obrzydliwe i chemiczne. u wentzla na
      rynku jadłam lody - wstrętna, przesłodzona chemia
    • ewik21 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 12.03.07, 14:49
      czy ja moge też prosić te fotki od Marzek2, szczególnie interesuje mnie kubuś
      puchatek tzn smile)) prosiaczek
      adres ewik21@interia.pl
      • agniecha78 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 13.03.07, 13:24
        ja poprosze jeszcze raz o foto , cennik, dokladny namiarwink.....ostanio nie bylo
        odzewusad a urodzinki tuz tuzsmile pozdrawiam
        • marzek2 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 13.03.07, 17:14
          Dziewczyny, sorki, ostatnio tutaj nie zaglądałam. Postaram się wysłać dziś zdjęcia.
          W sobotę robiłam tort dla córy, wyszła jako-taka baletnica, no w każdym bądź
          razie jej prototyp, ale dziewczyny były zachwycone smile
          • ewa12322 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 14.03.07, 11:19
            To ja tez poprosze zdjecia cenniki itd bo urodzinki mojego trzylatka tuz tuz
            ewaszcz@wp.pl .dziekujesmile
          • czarnamysza Re: gdzie dobry tort urodzinowy 15.03.07, 10:19
            czy ja też mogę dostać cennik i zdjęcia tortów, bardzo proszę i dziękuję z góry
            mój adres: czarnamysza@gazeta.pl
            • gosiavip1 Re: gdzie dobry tort urodzinowy 16.03.07, 19:49
              tez bardzo prosze o zdjecia i ceny, gosia_krk@interia.eu
              z gory dziekuje i pozdrawiam
              • m_oments Re: gdzie dobry tort urodzinowy 17.03.07, 00:15
                tez poprosze zdjecia i cenniksmile
                • greenwitch Re: gdzie dobry tort urodzinowy 24.04.07, 16:30
                  Chciałam polecic pyszny tort. Tez jakis czas temu szukałam tortu na pierwsze urodziny dla synka. Wybrałam cukiernie Starowicz, przy ul. Stradom 7 (wcześniej kupowałam w dwóch cukierniach na Starowiślnej i byłam zawiedziona). Tym razem nie zawiodłam się. Najpierw kupiłam kawałek tortu do domu. Potem zmieniłam przy zamówieniu jeden rodzaj masy na inną. Torcik przepyszny, pięknie i estetycznie wykonany. Na miejscu można z katalogu wybrać kształt. Ja wybrałam klasyczny okrągły, biszkopt czekoladowy z dwoma masami i polany białym marcepanem. Na wierzchu była głowa klowna i kolorowe baloniki + wybrany napis. Tort smaczny - wykonany na masełku. Goście byli zachwyceni!! Tort kosztował 75 zł na 12 osób (nie pamiętam ile za kg, ale przez marcepanową polewę był ciężki).
                  Dzień przed odbiorem zadzwoniono do mnie z cukierni, by potwierdzić wybrane smaki. Pełny profesjonalizm. Pozdrawiam i polecam.
                • bneider Re: gdzie dobry tort urodzinowy 24.04.07, 17:18
                  Tez bardzo proszę o zdjęcia i ceny. Dziekuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka