Dodaj do ulubionych

Dr Golański............

01.03.07, 15:20
ginekolog, między innymi przyjmuje na Czystej- czy możecie mi coś o nim
napisać- oczywiście pytam dziewczyny które do niego chodziły, pracuje tez
chyba na Kopernika i ma kontakt z Kliniką na Królowej Jadwigi
Obserwuj wątek
    • omamamia1 Re: Dr Golański............ 01.03.07, 16:29
      To chyba jeden z przystojniejszych lekarzy w Krakowie...smilea tak serio to miałam
      przyjemność robić u niego usg w szpitalu Rydygiera(był wtedy asystentem mojego
      lekarza prowadzącego).Przyjmuje też w Rynku Podgórskim.Jeszcze młódy lekarz
      stażem i wiekiem.
      • xxagaxx Re: Dr Golański............ 01.03.07, 16:34
        z Kopernikiem nie ma nic wspólnego
        pracował do października w szpitalu Rydygiera

teraz Rynek Podgórski (spółdzielnia lekarska) i nowo otwarty gabinet na Czystej
        oraz współpracuje ze Spesem - tzn. jak się umówisz to przyjedzie do porodu

kiedyś byłam jego pacjentką, przeprowadził mi w szpitalu zabieg
        ale w sumie sama nie wiem, czy polecać czy nie...

w sumie sympatyczny i rozmowny facet, ale nie zawsze na temat, rzeczowo i czasem
        zapomina o pewnych ważnych sprawach
        ostatnio strasznie dumny - jak paw - ze swojego nowego gabinetu - nachwalić sam
        siebie nie może wink)))))
        • lidma Re: Dr Golański............ 01.03.07, 17:31
          właśnie siostra ma mieć u niego zabieg a ma wiele wątpliwości i dlatego pytam...
          • agaireszta Re: Dr Golański............ 01.03.07, 23:11
            Ja jedynie mogę powiedzieć że niezły przystojniak z niego smile)) Ciepło wspominam
            obchody w Rydygierze wink
            • xxagaxx Re: Dr Golański............ 02.03.07, 17:08
              jedynym ginekologiem, do którego nie mam żadnych wątpliwości i zastrzeżeń - jest
              dla mnie naprawdę wyjątkowym lekarzem to ginekolog doktor Homa
              ma jedyną wadę - wyjątkowo długie terminy wizyt w gabinecie prywatnym
    • nelles Re: Dr Golański............ 04.03.07, 00:13
      Ja chodziłam do niego na usg w Rynku Podgórskim i zastępczo jak mojego lekarza
      czasami nie było (przy dwóch ciążach).
      I też sama nie wiem, z jednej strony miły, rozmowny. Niby wszsytko tłumaczy
      dokładnie ale nie zawsze składnie.
      Zawsze mu się udało wtrącić miedzy słowami coś niby przypadkiem:
      A to, że on z kolegą prowadzi patologię w Rydygierze (niby jak, albo prowadzi
      kolega albo on).
      A to że ma w domu (czemu akurat w domu?) w komputerze program Prognosis. I jak
      zrobię dwa dodatkowe usg w 28 i 32 tyg. to mi w tym programie (za jeszcze
      dodatkowe 20 zł) porówna dane czy się dziecko dobrze rozwija itd. A sprawdziłam
      i ten program sama sobie też mogłabym z internetu ściągnąć.
      Przy obydwóch ciążach czymś mnie na usg przestraszał a mój lekarz po obejrzeniu
      wyników mnie uspokajał, że jest wszytsko ok.
      Miałam wrażenie, że specjalnie mnie chce przestarszyć żebym do niego na
      patologię przyszła.
      Nie mam do gościa nic konkretnego ale nie lubię takich pokrętnych rozgrywek.
      żadnego poważnego zabiegu u niego nie miałam więc co do takiej jego fachowości
      nie mogę się wypowiadać.
    • sylwia8304 Superr przyjmowal mi porod 05.03.07, 19:19
      Czesc wedlug mnie jest to super lekarz w sierpniu rodzilam w szpitalu rydgiera
      on byl przy mnie> Na koncowce mi duzo pomogl. Goraca go polecam. Podobno jesli
      chcesz zeby byl przy porodzie specjalnie np na telefon przyjechal to bierze od
      700- 1000. Ja mialam cala ciaze prowadzona w szpitalu wiec mi bylo obojetne na
      kogo trafie i wlasnie z nim rodzilam ale naprawdze polecam. Przyjmuje tez na
      rynku podgorskim tez tam bylam u niego na usg supper. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka