24.04.03, 20:47
Drogie mamy czy jest wśród was ktoś kto chodzi z malutkiem dzieckiem na basen?
Jeśli tak to dajcie znać gdzie chodzicie i jak zachowują się wasze dzieci?
Pozdrawiam
Anka i Ola(2m-ce)
Obserwuj wątek
    • ksia78 Re: Basen 26.04.03, 12:50
      Moja kuzynka byla z polrocznym synem w Uniszowicach. Bylo tam wiecej dzieci i
      Kubus czul sie wysmienicie. Nie mam pewnosci, czy woda jest tam ozonowana;
      teoretycznie powinna byc, ale praktyka praktyka...
      Slyszalam tez, ze na STARCIE mozna chodzic z dziecmi, ale sa to informacje
      niesprawdzone.
      pozdrawiam
      ksia
      • g_kasia Re: Basen 30.07.03, 09:38
        A możeci podać namiary na te baseny ?? Byłabym bardzo wdzięczna smile
        Pozdrawiam Kasia
        • bozena.s Re: Basen 07.08.03, 11:35
          Telefon na basen w Uniszowicach: 502-09-90
          • mamamamamama Re: Basen 16.08.03, 00:30
            MIEJSKI OSRODEK SPORTU I REKREACJI
            Al.Zygmuntowskie 4
            Lublin

tel. 53 298 13

Pozdrawiam!!

Karola+Esterka(08.05.03)z Lecznej
    • ivia Re: Basen 08.10.03, 07:54
      Zdecydowanie polecam basen w Uniszowicach! Chodzę tam z moim już 14-miesięcznym
      Filipem od 5-go miesiąca życia. Oczywiście rodzic wchodzi z dzieckiem dopóki
      maluch nie nauczy się pływać.Są tam dwa baseny, jeden malutki, brodzik, gdzie
      zaczyna się naukę, maluszki się chlapią i machają nóżkami, później przechodzi
      się do dużego basenu, gdzie ma miejsce prawdziwa nauka. Drugi rodzic może
      uczestniczyć ale za dodatkową opłatą. Godzina kosztuje 15,50 zł (dziecko +
      rodzic) i jest to 45 min. z instruktorem i 15 min. czasu wolnego, można z nich
      zrezygnować lub nie, w zależności od chęci i samopoczucia dziecka. Mojemu
      Filipowi bardzo się podoba pływanie i zawsze jesteśmy do końca, ale niektóre
      mamy musiały wychodzić wcześniej bo dziecko płakało. W szatni są przygotowane
      przewijaki dla dzieci. Jedynym mankamentem jest zbyt mała szatnia jak dla
      potrzeb małych dzieci, bo z jednym dzieckiem zwykle przychodzi dwoje rodziców
      więc robi się ciasno. jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem.
      Pozdrawiam
      Iwona
      • jo_aska Re: Basen 18.10.03, 09:18
        Ja rowniez bylam bardzo zadowolona z tych zajec i basenu w Uniszowicach gdyby
        nie wlasciciele -nie mozna sie z nimi w ogole dogadac. Uwazam ze wymaganie
        zaplacenia ode mnie za zajecia na ktorych z gory wiem ze nie bede
        jest "zdzierstwem" NIe ma mozliwosci odrobienia takze kwota przepada i jeszcze
        z listy wykresla. Teraz np. nie ma miesjc - podobno maja problemy finansowe a
        nie wpadna na to zeby utwozyc dodatkowe grupy. Rozmowa z tymi ludzi jest
        bardzo ciezka bo sa bardzo aroganccy - no jak sie juz przjdzie i zaplaci to
        jest bardzo ok i milo - niepowiem.
        Szkoda ze nie ma jeszcze jakiejs alternatywy.
        Acha i zajecia w Uniszowicach sa w kiepskich godzinach popoludniowych- co
        bardzo rozbija dzien maluszka - lepsze by byly rano i tak wiem ze jest w
        innych miastach
        Joaska
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka