anka771 24.04.03, 20:47 Drogie mamy czy jest wśród was ktoś kto chodzi z malutkiem dzieckiem na basen? Jeśli tak to dajcie znać gdzie chodzicie i jak zachowują się wasze dzieci? Pozdrawiam Anka i Ola(2m-ce) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksia78 Re: Basen 26.04.03, 12:50 Moja kuzynka byla z polrocznym synem w Uniszowicach. Bylo tam wiecej dzieci i Kubus czul sie wysmienicie. Nie mam pewnosci, czy woda jest tam ozonowana; teoretycznie powinna byc, ale praktyka praktyka... Slyszalam tez, ze na STARCIE mozna chodzic z dziecmi, ale sa to informacje niesprawdzone. pozdrawiam ksia Odpowiedz Link Zgłoś
g_kasia Re: Basen 30.07.03, 09:38 A możeci podać namiary na te baseny ?? Byłabym bardzo wdzięczna Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mamamamamama Re: Basen 16.08.03, 00:30 MIEJSKI OSRODEK SPORTU I REKREACJI Al.Zygmuntowskie 4 Lublin tel. 53 298 13 Pozdrawiam!! Karola+Esterka(08.05.03)z Lecznej Odpowiedz Link Zgłoś
ivia Re: Basen 08.10.03, 07:54 Zdecydowanie polecam basen w Uniszowicach! Chodzę tam z moim już 14-miesięcznym Filipem od 5-go miesiąca życia. Oczywiście rodzic wchodzi z dzieckiem dopóki maluch nie nauczy się pływać.Są tam dwa baseny, jeden malutki, brodzik, gdzie zaczyna się naukę, maluszki się chlapią i machają nóżkami, później przechodzi się do dużego basenu, gdzie ma miejsce prawdziwa nauka. Drugi rodzic może uczestniczyć ale za dodatkową opłatą. Godzina kosztuje 15,50 zł (dziecko + rodzic) i jest to 45 min. z instruktorem i 15 min. czasu wolnego, można z nich zrezygnować lub nie, w zależności od chęci i samopoczucia dziecka. Mojemu Filipowi bardzo się podoba pływanie i zawsze jesteśmy do końca, ale niektóre mamy musiały wychodzić wcześniej bo dziecko płakało. W szatni są przygotowane przewijaki dla dzieci. Jedynym mankamentem jest zbyt mała szatnia jak dla potrzeb małych dzieci, bo z jednym dzieckiem zwykle przychodzi dwoje rodziców więc robi się ciasno. jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem. Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
jo_aska Re: Basen 18.10.03, 09:18 Ja rowniez bylam bardzo zadowolona z tych zajec i basenu w Uniszowicach gdyby nie wlasciciele -nie mozna sie z nimi w ogole dogadac. Uwazam ze wymaganie zaplacenia ode mnie za zajecia na ktorych z gory wiem ze nie bede jest "zdzierstwem" NIe ma mozliwosci odrobienia takze kwota przepada i jeszcze z listy wykresla. Teraz np. nie ma miesjc - podobno maja problemy finansowe a nie wpadna na to zeby utwozyc dodatkowe grupy. Rozmowa z tymi ludzi jest bardzo ciezka bo sa bardzo aroganccy - no jak sie juz przjdzie i zaplaci to jest bardzo ok i milo - niepowiem. Szkoda ze nie ma jeszcze jakiejs alternatywy. Acha i zajecia w Uniszowicach sa w kiepskich godzinach popoludniowych- co bardzo rozbija dzien maluszka - lepsze by byly rano i tak wiem ze jest w innych miastach Joaska Odpowiedz Link Zgłoś