Dodaj do ulubionych

SZUKAM MAM Z GDAŃSKA

IP: *.* 26.02.02, 22:49
Jestem nowa w Gdańsku i usilnie poszukuję innej tutejszej mamy, najlepiej z Moreny lub Suchanina, która też czuje się samotna.
Obserwuj wątek
    • Gość: sandraw Re: SZUKAM MAM Z GDAŃSKA IP: *.* 16.03.02, 12:01
      Na razie mieszkam w Gd Gł, ale w Maju przeprowadzam sie na Ujeścisko. Miło byłoby się spotkać. Moja córeczka ma rok i 3 mies, ledwo zaczyna chodzić, ale bardzo brakuje jej kontaktu z dziećmi. OLA tel. 3202975, 609055926
      • Gość: jowita26 Re: SZUKAM MAM Z GDAŃSKA IP: *.* 17.03.02, 00:11
        Oj, bardzo się cieszę, że w końcu ktoś mi odpowiedział. Moja Weronisia właśnie kończy 10 miesięcy i też staje na nogi.Odnośnie spotkania (na które oczywiście przystałabym z ochotą) co proponujesz?Jesteś zmotoryzowana? Bo ja niestety nie, ale spacerki "autobusowe", czy "pociągowe" też nam czasem urządzam.PozdrawiamJowita
    • Gość: rafalsz Re: SZUKAM MAM Z GDAŃSKA IP: *.* 31.05.02, 21:39
      Ja jestem mama z Przymorza, chetnie cie poznam w celu wymiany doswiadczen
      • Gość: jowita26 Re: SZUKAM MAM Z GDAŃSKA - do rafalsz IP: *.* 02.06.02, 21:48
        Cześć Mama z Przymorza.Z chęćią przystanę na wymianę doświadczeń. Internetowo, czy może spotkamy się osobiście? My jesteśmy dość mobilne (niestety tylko autobusowo, ale to zawsze coś. A na razie napisz coś o dziecku.PozdrawiamJowita
        • Gość: Siunia Re: SZUKAM MAM Z GDAŃSKA - do rafalsz i nie tylko :) IP: *.* 02.06.02, 23:54
          Może zorganizujemy spotkanko, jak pogoda będzie ciut lepsza?Bo ostatnio z frekfencją było słabo :)- Siunia :)Ps. Jowita, buziaczki dla córci :)
    • Gość: jowita26 Re: SPOTKANIE - do Siuni IP: *.* 05.06.02, 21:21
      Ja oczywiście z chęcią przystanę na spotkanko. Dzięki za buziaczki.Chcesz znów wysyłać ogłoszenia?PaJowita
      • Gość: Siunia oczywiście ......... :) IP: *.* 05.06.02, 21:34
        ......... powysyłam informacje i zaproszenia dla wszystkich :)Część adresów już mam , resztę spisze z tego forum i .... coś się zorganizuje.Napiszcie dziewczynki, czy pasuje Wam bardziej w weekend czy w tygodniu- Siunia
    • Gość: eliwol Re: SZUKAM MAM Z GDAŃSKA IP: *.* 07.06.02, 12:27
      Czesc,Jestem nowa na forum. Mieszkam w Gdańsku. Jeszcze co prawda nie jestem mamusia, ale juz niedlugo. Mam termin na poczatek wrzesnia. Ostatnio ciagle siedze w domu bo jestem na zwolnieniu i szczerze mowiac juz mi troche doskwiera ten stan . Bardzo chetnie spotkam sie z innymi mamami z 3miasta.ellis i 28 tyg brzusio
    • Gość: jowita26 Re: Witamy nową przyszłą eMamę IP: *.* 07.06.02, 21:26
      Ja jestem mamą niepracującą (choć zawsze denerwuję się, gdy ktoś tak właśnie określa matki - zupełnie jakbyśmy opalały się całymi dniami popijając Coca-Colę): mam dokładnie tyle samo wolnego czasu w dzień świąteczny, jak i w powszedni. Ale niedziela raczej odpada - wtedy cieszy się dzidzią tata.I z chęcią powitamy na spotkaniu przyszłą mamę: postraszymy porodem i pierwszymi tygodniami z dzieckiem.Jowita
      • Gość: Siunia Re: Witamy nową przyszłą eMamę IP: *.* 07.06.02, 22:19
        Skoro mamy straszyć porodem ;), to ja chyba sie nie pojawie :)Nie będę stresować aż tak bardzo swoimi opowieściami .... ;)Urodzi, to powiemy gdzie przeczytac .A teraz poważnie.Jestem za spotkankiem. I tak jak Jowita - za wyjątkiem niedzieli - bo i moja córcia wówczas cieszy się widokiem Taty :)Ale czasem w niedziele, tak jak i przez pozostałe dni tygodnia, jestem samotną mamą z dzidzią ;)To kiedy chcemy się spotkać?Napewno odpada jutro, w niedziele i poniedziałekPotem, nie ma sprawy :)Każdy dzień dla Was :)- SiuniaPs. Podejmijmy decyzję szybko, to powiadomię kogo tylko sie da, z naszego miasta :), z eMam - oczywiście
        • Gość: iwa7 Re: Witamy nową przyszłą eMamę IP: *.* 08.06.02, 18:14
          Aż boję się odzywać.Kilka razy szukałam emam z Gdańska proponowałam spotkanko i milczałam.Przepraszam,ale teraz już wkrótce wakacje i czasu więcej.Bo ja oprócz mojego prawie 2=letniego Radka mam jeszcze dwójkę , która chodzi do szkoły.dlatego jeśli będzie jakies spotkanie to chętnie przybędę.
    • Gość: jowita26 Re: Do przyszłej mamy i reszty IP: *.* 10.06.02, 21:16
      Oj, ja tylko tak żartowałam o tym straszeniu porodem. Sama zresztą wspominam go jako baaaardzo fajne przeżycie, które z chęcią przeszłabym raz jeszcze. Tylko mąż narzekał, że na filmach to kobiety krzyczą i są spocone, a ja tak nic.Co do spotkanka: Kasi.Sz (rafalsz) bardziej odpowiada dzień powszedni, więc sobota odpada tak samo jak i niedziela. Mi bieżący tydzień nie pasuje w ogóle, bo wyjeżdżamy z Weronisią. Za to w przyszły tydzień od poniedziałku do piątku jesteśmy dyspozycyjne.Co do godziny proponuję 11, a na miejsce - znowu zaspowski deptak???Jowita
      • Gość: eliwol Re: Do przyszłej mamy i reszty IP: *.* 14.06.02, 12:22
        Czesc e-mamy,Jak tam z naszym spotkaniem? Cos mi sie zdaje, ze to nie łatwe zadanie zebrac tyle mam w jedmym miejscu i o jednej porze. Ja nadal podtrzymuje swoja chec spotkania sie z Wami, pomimo ze chcecie mnie straszyć porodem :-). Chyba jakos to przeżyje. Juz tyle sie naczytałam i nasłuchałam ze pewnie nic mnie nie zaskoczy,( no moze za wyjatkiem mojego wlasnego porodu :-) ).Pozdrowienia Ellis
        • Gość: Siunia Spotkanie w PONIEDZIAŁEK :) IP: *.* 14.06.02, 13:53
          Co wy na to?Jak dopisze pogoda (bo dziś jest np. straszny huragan :) - przynajmniej na moim osiedlu) i głowy urywa :)Więc jeśli dopisze pogoda, proponuje spotkanie w poniedziałek o godz. 11,30 na początku deptaka na Zaspie.Co wy na to?Dajcie znać.- SiuniaPs. i słuchajmy uważnie prognoz pogody :)
          • Gość: Siunia UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MNIE NIE BEDZIE ! IP: *.* 16.06.02, 20:41
            DSpotkanie może się odbyć, jednak bez mokjego udziału.Ja niestety nie dam rady sie tam pojawic.I chyba nawet w tym tygodniu mi sie to nie uda. Najprędzej w sobotę - bo jeszcze nie wiem co mnie czeka .Do usłyszenia- Siunia
          • Gość: jowita26 Re: Spotkanie w PONIEDZIAŁEK :) IP: *.* 16.06.02, 21:32
            Hej Jak Siuni nie będzie, to chyba spotkania też.Może środa o tej samej godzinie i w tym samym miejscu?Podobno ma być pogodnie, bo narazie u mnie na Morenie też szaleje tornado.Pozdrawiam wszystkie eMamyJowita
    • Gość: jowita26 Re: spotkanie znowu w poniedziałek IP: *.* 28.06.02, 21:48
      W poniedziałek o 11 na zaspowskim deptaku spotykamy się, kto chce niech przybędzie (na samym początku deptaka)Pozdrawiam wszystkie eMamy i wszystkie eDzidzie.Jowita

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka