moreczka1 12.11.07, 13:08 Poszukuję restauracji w Krakowie, w której możnaby urządzić imprezę z okazji Chrztu, macie coś godnego polecenia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1ewok Re: Restauracja dobra na chrzciny 12.11.07, 13:12 A w jakiej okolicy Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Restauracja dobra na chrzciny 12.11.07, 13:47 Będę nudna do bólu ale uważam ze idealne miejsce to Oberża u Sąsiadów na ul.KordianaMasz tam absolutnie wszystko-nawet łóżka w razie przedwczesnego "zmęczenia" któregokolwiek z biesiadników Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_79 Re: Restauracja dobra na chrzciny 13.11.07, 10:45 Weronka77 a jaki jest mniej wiecej koszt takich chrzcin na jedna osobe? Ja chcialabym zorganizowac obiad: zupa+ drugie danie +deser+ kawa, wino no i moze jeszcze ewent. przystawki. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Restauracja dobra na chrzciny 13.11.07, 14:55 Oj nie wiem-my tam tylko jeżdzimy na obiady w weekend...Chrzciny organizowaliśmy w Przegorzałach dwa i pół roku temu w lecie. Kameralnie,8 osób dania każdy wybierał sobie wedle uznania "z karty". Nie powiem dokładnie ile zapłacił Mąż ale z deserem i szampanem chyba się "zmieścił" w 1000zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_dominiki Re: Restauracja dobra na chrzciny 13.11.07, 11:18 www.oberza.pl - adres do stronki Oberży Sąsiadów . Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_79 Re: Restauracja dobra na chrzciny 13.11.07, 11:27 Stronke juz wczesniej widzialam, niestety cen tam nie ma podanych Odpowiedz Link Zgłoś
mama_dominiki Re: Restauracja dobra na chrzciny 13.11.07, 12:32 Możesz przecież zadzwonić na podany tam numer i zapytać o wszystko bezpośrednio - wydaje mi się, ze tak będzie najprościej Odpowiedz Link Zgłoś
moreczka1 Re: Restauracja dobra na chrzciny 13.11.07, 14:13 obiad z deserem 80 zł od osoby, z zimnym bufetem dodatkowo 50 zł od osoby, swoją drogą za bufet zimny 50 zeta to trochę drogo, no chyba że będzie mega wypasiony Odpowiedz Link Zgłoś
magfo Re: Restauracja dobra na chrzciny 13.11.07, 15:47 Ja osobiście w Oberży spotkałam się z totalnym 'oporem materii'. Pani, z która rozmawiałam nie chciała wziąc pod uwagę naszych życzeń sugerując, ze ma być 'rosół ze schabowym' i mamy być wdzięczni, że nam to podadzą.... W finale przyjęcie było w restauracji w Willi Decjusza. Tam wszystko było dokłądnie tak jak chcieliśmy. Obsługa profesjonalna!!! Polecam serdecznie. m. Odpowiedz Link Zgłoś
magfo Re: Restauracja dobra na chrzciny 13.11.07, 15:47 Ja osobiście w Oberży spotkałam się z totalnym 'oporem materii'. Pani, z która rozmawiałam nie chciała wziąc pod uwagę naszych życzeń sugerując, ze ma być 'rosół ze schabowym' i mamy być wdzięczni, że nam to podadzą.... W finale przyjęcie było w restauracji w Willi Decjusza. Tam wszystko było dokłądnie tak jak chcieliśmy. Obsługa profesjonalna!!! Polecam serdecznie. m. Odpowiedz Link Zgłoś
moreczka1 Re: Restauracja dobra na chrzciny 13.11.07, 18:23 Właśnie słyszałam, że w tej Oberży niezbyt miła obsługa. Może poszukam czegoś jeszcze, chciałabym ładnie, smacznie i miło, no i oczywiście przytulne miejsce dla dzidziusia Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_79 Moreczka1 14.11.07, 11:37 Jestem na tym samym etapie szukania restauracji na chrzciny. Gdybys znalazła jakies ciekawe miejsce, daj mi prosze znac. Z gory dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiavip1 Re: Moreczka1 14.11.07, 13:42 ja wynajelam sale w Karczmie Rzym na ul. Tynieckiej, bylismy w sali sami, chrzciny byly na 30 osob, zimna plyta, zupa, drugie danie, napoje zimne i gorace, zaplacilam 2.000zl, tort, ciasta i alkohol moglam sobie przyniesc. Dodatkowo dalalam po 100zl kelnerom, wszystko bylo super, obsluga rewelacyjna, menu ustala sie z wlascicielka. Jeszcze restauracja Magillo na Biezanowie jest godna polecenia, znajomi z kolei tam organizowali chrzciny i tez bylo bardzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magfo Re: Restauracja dobra na chrzciny 14.11.07, 16:53 W Willi Decjusza mieliśmy oddzielną salę, przygotowany kącik do karmienia i przewijania A jako mama karmiąca miałam menu przygotowane ściśle według życzeń) Odpowiedz Link Zgłoś
moreczka1 Re: Restauracja dobra na chrzciny 14.11.07, 20:08 to cudownie magfo a mozesz mi orientacyjnie podać jakie tam są ceny?? Chciałabym zrobić chrzciny na około 30-40 osób ( najbliższa rodzinka hehe) i czy się tam to jakoś zmieści Odpowiedz Link Zgłoś
magfo Re: Restauracja dobra na chrzciny 15.11.07, 14:30 Zerknij, czy odpowiada Ci taki klimat www.vd- restauracja.pl/pl/index.htm Co do cen, to trzeba rozmawiać indywidualnie. My zdecydowaliśmy się na Wiilę Decjusza, bo wczesniej organizowałam tam kilka imprez dla klientów i wszyscy byli zachwyceni i rozsmakowani w jedzeniu A poza tym, chrzest mojej córeczki był w lipcu i wizja restauracji w centrum miasta mnie odstraszała. Wokół Willi jest Park i mała więszość czasu spędziła na powietrzu. Jeżeli będziesz wolała coś w centrum to polecam też Avanti na Karmelickiej. pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
renkawiczka Re: Restauracja dobra na chrzciny 15.11.07, 17:33 CHRZCINY MOJEJ JULKI ODBYŁY SIE W WODNIKU. BYLISMY BARDZO ZADOWOLENI!! Odpowiedz Link Zgłoś
moreczka1 Re: renkawiczka 16.11.07, 09:30 czy to ten wodnik na Łużyckiej?? Jak tam jest?? Jakie ceny?? ilu gosci pomiesci?? Odpowiedz Link Zgłoś
renkawiczka Re: renkawiczka 16.11.07, 14:46 DOKLADNIE TEN!CENY W ZALEZNOSCI OD MENU,MIEJSCE NA IMPREZE ZAMKNIETA JEST SPECJALNIE ODDZIELONE OD RESZTY.GOSCI MOZNA ZAPROSIC ILE DUSZA ZAPRAGNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja13 Re: Restauracja dobra na chrzciny 15.11.07, 19:33 A ja szukam jakiejś fajnej restauracji na przyjęcie komunijne w Krowodrzy lub bliskiej okolicy. Polećcie coś. Myślałam też o cateringu czy któraś z Was korzystała i może coś podpowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
magfo Re: Restauracja dobra na chrzciny 16.11.07, 10:13 Mogę polecić catering z Cherubino www.cherubino.pl i Pod Chochołami pl. Św. Ducha 1, tel. 4224575 m. Odpowiedz Link Zgłoś
moreczka1 Re: Konstancja13 16.11.07, 10:33 W Krowodrzy byłam na przyjęciu komunijnym na Bydgoskiej. Restauracja eden, mniej więcej koło tego dużego kościoła na Lea. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Restauracja dobra na chrzciny 15.11.07, 22:44 Ja byłam na bardzo fajnych chrzcinach: www.bellavita.krakow.pl/ tylko było to w lecie, stoły zastawione, grill, dzieci biegały i w ogóle było bardzo sympatycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
gonia_82 Re: Restauracja dobra na chrzciny 16.11.07, 17:25 my organizujemy przyjecie na ul. ułanów, restauracja Eureka, 75 zl za obiad+deser+zimna plyta, ciata, alkohol, owoce moga byc we wlasnym zakresie Odpowiedz Link Zgłoś
rejczel2 Re: Restauracja dobra na chrzciny 17.11.07, 16:54 A może ktoś polecić knajpkę na chrzciny w Hucie? Odpowiedz Link Zgłoś
malutkifilipek Re: Restauracja dobra na chrzciny 17.11.07, 16:59 Błękitna Laguna oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
jola274 Re: Restauracja dobra na chrzciny 17.11.07, 22:02 W Hucie polecam Dom Wędkarza, mieliśmy tam 4 lata temu wesele a dwa i pół roku temu chrzciny. Polecam. Jedzenie smaczne, obsługa miła, duży taras Odpowiedz Link Zgłoś
mama_dominiki Re: Restauracja dobra na chrzciny 19.11.07, 08:05 W Nowej Hucie restauracja "Santorini" ul. Bulwarowa Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Restauracja dobra na chrzciny 20.11.07, 11:28 bardzo fajna restauracja jest tez w hotelu justyna kolo parku awf www.hoteljustyna.pl/ maja dosc duza sale,dobre jedzonko i zawsze mozna isc przejsc sie z maluszkiem po parku ! Odpowiedz Link Zgłoś
sigma Re: Restauracja dobra na chrzciny 21.11.07, 13:46 w nadchodzacy weekend bedziem robic chrzciny w avanti przy karmelickiej. napisze po wszystkim jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja13 Re: sigma 21.11.07, 14:58 Napisz koniecznie. Ile wcześniej rezerwowaliście salę? Odpowiedz Link Zgłoś
sigma Re: sigma 26.11.07, 14:35 zrobilismy chrzciny w avanti. rezerowalismy lokal na tydzien przed. byl 1 dlugi stol w sali, gdzie jest bardzo jasno - szklany dach.. jedznie bylo w miare - przekaska-zupa + drugie+ tort + kawa i herbata,napoje. po 100zl od glowy. bylo ok, mila obsluga. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
wojker90 Re: Restauracja dobra na chrzciny 25.05.17, 10:10 Restauracja pod złotą pipą w Krakowie, na ulicy Floriańskiej jest - świetne jedzenie! po prostu super i wszystko świeże. Klimat też fajny i dobra obsługa. Robiliśmy tam tydzień temu chrzciny i jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
adrian99 Re: Restauracja dobra na chrzciny 02.07.19, 14:47 Jeśli organizujecie komunie lub chrzciny i potrzebujecie lokalu to koniecznie zajrzyjcie tutaj chrzcinyikomunie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
anka0099 Re: Restauracja dobra na chrzciny 21.08.19, 10:10 Chrzest Święty to niezwykły dzień, zarówno dla rodziców, ale również dla całej rodziny. Takie wspomnienia pielęgnujemy przez całe życie, warto więc zatroszczyć się o ich odpowiednią oprawę. A ja polecam ze swojej strony, miejsce które, na pewno Wam się spodoba Gospoda - miasteczkogalicyjskie.pl/ mieści się w Miasteczku Galicyjskim w Nowy Sączu. Odpowiedz Link Zgłoś
minkamon Re: Restauracja dobra na chrzciny 24.01.20, 12:07 Bardzo fajnie urządzili chrzciny moje córki w tym miejscu www.aldan.com.pl/. Wszystko bardzo fajnie przygotowali pani menadżer cały czas czuwała nad przebiegiem imprezy, bardzo mi też pomogła przy organizacji. Mają świetną kuchnie duży wybór menu. Sama sala ładna czysta i przestronna. No i okolica cicha i spokojna z dużym ładnym ogrodem także dzieciaki miały się gdzie bawić Odpowiedz Link Zgłoś