Dodaj do ulubionych

Zabawki dla dzieci

IP: *.* 21.06.02, 18:24
Czołem Kochane eMamy!Mam pytanko. gdzie kupujecie zabawki dla Waszych Maluchów i dlaczego tam ( bo najtaniej, bo najładniejsze, bo najsolidniejsze)? Podpowiedzcie gdzie najlepiej kupic taki samochód dla roczniaka, na którym sie dziecko odpycha nogami. Chcemy kupić Maciusiowi, bo pierwsze urodziny tuż, tuż...Ściskam!Maciejka
Obserwuj wątek
    • Gość: jaha Re: Zabawki dla dzieci IP: *.* 21.06.02, 21:46
      My kupujemy w Baby Fancie na Lotniczej w Lublinie. Jest bardzo duzy wybor i wszystko mozna sobie dokladnie obejrzec. Pozdrawiam, Aga
    • Gość: ola25 Re: Zabawki dla dzieci IP: *.* 21.06.02, 22:05
      właśnie tam (na lotniczej) kupiliśmy niedawno na roczek naszej córci takie autko,śliczne no i cena 39zł-w promocji,chyba jeszcze są.
    • Gość: Rafaelka Re: Zabawki dla dzieci IP: *.* 24.06.02, 10:20
      Witaj Maciejko!Czy zaglądałaś do "Promyka" koło kościoła? Tam jest teraz 35%rabat na wszystkie towary. Na część odzieży nawet 50% obniżki.O ile pamiętam, też były takie samochody. Mnie w każdym razie bardzo podoba sie tam kolejka (+akcesoria) wykonana z drewna. Cena po obniżce 65 zł. Mimo wszystko drogo, ale rzecz wydaje sie być solidnie wykonana. Nie wiem, czy dla roczniaka to wielka atrakcja.Sama zastanawiam sie, czy nie kupic Rafałowi na zapas, na jakąś okazję w przyszłości.Pozdrawiam bardzoRafaela
    • Gość: Maciejka Re: Zabawki dla dzieci IP: *.* 24.06.02, 18:52
      Dzięki wielkie za porady! Tak jak myślałam, Lotnicza jest najpopularniejsza. Muszę się tam wybrać w najbliższych dniach. Dziś byłam też w Leclercu i w razie czego tam też coś kupię. Może nie taki pojazd, na którym Maciuś będzie "pomykał" (w końcu on jeszcze nie chodzi!), ale jakiś olbrzymi samochodzisko. Widziałamfajne traktory, a Maciusia tego typu potwory fascynują, więc moze to?Rafaelko! Dzięki za info o naszym slepie. Nie wiem czemu zupełnie o nim nie pomyślałam...Bye!Maciejka
    • Gość: janeczka Re: Zabawki dla dzieci IP: *.* 28.06.02, 21:04
      Maciejko!My czsami kupujemy coś w Olimpie.Taki samochód to świetny pomysł i inwestycja na lata! Jasiek ma 2 latka i 4 miesiące, a samochodzik, który dostał na pierwsze urodziny, to ciągle jedna z jego ulubionych zabawek.Polecam też "pataja"-czyli konia na biegunach.
    • Gość: Elik Re: Zabawki dla dzieci IP: *.* 02.07.02, 07:43
      Dziewczyny a gdzie jest ten sklep"Promyk" ?Szukam puzzli takich piankowych 20-30 elementowych z fajnymi widoczkami. Ola uwielbia takie ukłdać, kupiliśmy kiedyś w Leclercu ,ale już nie mają. Elementy są dość duże. Pozdrawiam, Elik
      • Gość: Rafaelka Re: Zabawki dla dzieci IP: *.* 02.07.02, 11:53
        "Promyk" znajduje się za kościołem św. Rodziny. NIestety akcja promocyjna już sie skończyła, ale chyba i tak ceny są trochę obniżone.:)Rafa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka