magaol 23.04.08, 18:00 Czy ktoś zna to przedszkole...???napiszcie coś proszę...jakie ceny, jak panie nauczycielki i program realizowany??zastanawiam sie nad zapisaniem na kolejny rok szkolny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karlasia Re: Pod Gwiazdkami 24.04.08, 10:40 Witam! Moje dziecko (obecnie 1 klasa) chodziło do tego przedszkola przez 4 lata, pierwszy rok, jak jeszcze nie było sprywatyzowane. Czesne nastepujące: 200 zł stałe plus wyżywienie, około 360 zł na miesiąc. Wątpię czy będą jeszcze miejsca, a jak będą to proponuję grupę II i panią Ewę. W tej grupie są dzieci w różnym wieku i grupa realizuje swój autorski program. O reszcie pań nie mogę się wypowiedzieć gdyż często się zmieniają. Jeżeli masz jakieś konkretne pytania, postaram się odpisać. Karlasia Odpowiedz Link Zgłoś
magaol Re: Pod Gwiazdkami 25.04.08, 19:20 Witam Cie...czy mogłabyś napisać coś o zajęciach dodatkowych ktore sie w tym przedszkolu odbywaja, zarowno te za ktore sie placi jak i te ktore sa w cenie czesnego(rytmika, zajecia plastyczne).czy Twoje dziecko chetnie na nie uczeszczało??Czy do przedszkola robi sie dziecku jaks wyprawke, poza szczotka do zebow, pasta, recznikiem...chodzi mi o caly "zestaw"papierniczy(kredki, bloki itp)??Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
karlasia Re: Pod Gwiazdkami 28.04.08, 09:10 Witam! Z zajęć dodatkowych pamiętam tylko "zestaw standartowy": angielski,tańce, przez jakiś czas był niemiecki, miały być szachy. Nie było nigdy basenu. Rytmika jest w cenie czesnego - małżeństwo które ją prowadzi jest świetne, moja córka lubiła rytmikę. Dodatkowo płaciło się za warsztaty lepienia z gliny, jakieś wycieczki i wyjścia do groty solnej. Wyprawki, w sensie bloki, kredki, farby, nie trzeba przynosić, wszystko zapewnia przedszkole. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś