Dodaj do ulubionych

Całkiem nowa w Puławach

IP: *.* 21.01.03, 21:57
Kochane Mamy! Wkrótce przeprowadzam się do Puław wraz z dzieciakami - Michaśką (prawie 4 lata) i Filipkiem (prawie 1,5 roku). Nie znam nikogo, nie znam dobrego lekarza, nie znam dobrego przedszkola, nie znam Mamuś z pociechami w tym wieku. Jeśli macie doświadczenie w hodowli przychówku w tym mieście, to czekam na wszelkie dobre rady. Pozdrawiam Was gorąco - Ma.
Obserwuj wątek
    • Gość: ronja Re: Całkiem nowa w Puławach IP: *.* 26.01.03, 00:40
      WitajNie mieszkam wprawdzie w Puławach tylko w Dęblinie, to całkiem blisko. Pracowałam w środowisku lekarskim i mogę polecić Ci pediatrę homeopatę dr Marię Drewienkowską. Ma prywatny gabinet przy ul. Wojska Polskiego 1 w FAMMED takiej ala spółdzielni lekarskiej. Wchodzi się po schodach z biku budynku na górę. Nie pomyl z INTERNUSEM.Przyjmuje we wtorki i czwartki. telefon rejestracyjny 888 01 89 od 12.00.Mam nadzieję ze zaaklimatyzujesz się w tym mieście. Jest całkiem miłe. Jeśli chciałabyś wiedzieć coś więcej i mogłabym Ci jeszcze jakoś pomóc to napisz do mnie.Pozdrawiam serdecznie. :))))Ania
      • Gość: mgda Re: Całkiem nowa w Puławach IP: *.* 22.02.03, 10:11
        Dzięki, wszystkie dane zapisałam, nigdy nie wiadomo kiedy mogą sie przydać! Pozdrowienia dla Bastusia. Ma
    • Gość: joankafm Re: Całkiem nowa w Puławach IP: *.* 30.01.03, 10:27
      Droga "nowa" ja również jestem nowa w Puławach aczkolwiek mieszkam już tu 5 lat. Przeprowadziłam się z dużej aglomeracji na śląsku i przyznam sie że jest mi tu trudno. Wprawdzie mieszka sie bardzo przyjemnie ale...Mam dwoje dzieci - Ola 13lat i Jasia 16 mieś. Lekarzy jest dużo, gorzej o dobrego, sama szukałam zmieniając ich kilkukrotnie. Z kąd przybędziesz do Puław??? i dlaczego???Czy będziesz miała pracę? - przedszkola są i nianie są trzeba szukać, chętnie pomogę, opowiem o Puławach i o specyfice tego miejsca, myśle że Ci sie spodoba!Całuski dla dzieci - Puławy czekają
      • Gość: mgda Re: Całkiem nowa w Puławach IP: *.* 22.02.03, 10:07
        Droga joankafm, dzięki ogromne za odzew. Do Puław przybywam ok.1.04.2003, z Gdańska. I od razu zaczynam szukać pracy. Reszta jest jeszcze niewiadomą, zależy czy znajdę i CO znajdę. Mam w Puławach Teściów i niewykończony dom. Jeśli masz ochotę ze mną "popisać" to podaję adres:magdmaz@wp.plPrzepraszam, jeśli szybko nie odpowiem, ale nie mam internetu na co dzień.Ma
    • Gość: Udisia Re: Całkiem nowa w Puławach IP: *.* 20.03.03, 14:06
      Pozdrawiam z Puław, a włściwie z Góry Puławskiej, zaraz za mostem wiec prawie Puławy. Właścwie całe życie mieszkałam w Puławach wiec chyba jestem stąd. Puławy są piękne z zewnątrz i od "srodka". Mam nadzieje, ze Ci sie spodobają no i oczywiście Twoim pociechom też. Jestem mamą 26 miesięcznej Julii, i jakies doswiadczenie w kontaktach z lekarzami za sobą. Jesli będziesz potrzebowac pisz Poradzimy sobie ze wszystkim jak napiszesz dokładniej gdzie będziesz mieszkać to znajdziemy przedszkole i szkołe i miejsce na wspólne spacery (może). Pozdrawiam i zycze powodzenia w szukaniu pracy.
      • Gość: mgda Re: Całkiem nowa w Puławach IP: *.* 20.03.03, 22:42
        Cześć, Udisia!Dzięki za odzew i dobre słowo. Chciałam napisać do ciebie na priv., ale mi nie wychodzi. Jesli masz ochotę na prywatny kontakt, to napisz: magdmaz@wp.pl , bo pogaduszki i umawianie sie na spacery chyba nikogo na forum nie interesują (chyba że się mylę?!). Bardzo chciałabym z Tobą nawiązać przynajmniej korespondencję. Pozdrawiam serdecznie i czekam. Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka