makubata 05.05.08, 14:38 Witajcie! Jak najprościej dojechać spod Ronda Ofiar Katynia czyli spod Makro do Szpitala w Prokocimiu. Mam na myśli samochód. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowaliska Re: do prokocimia 05.05.08, 15:02 Witam. Ja bym pojechała ulicami Armii Krajowej, Nawojki, Czarnowiejską, potem w prawo w Aleje i cały czas prosto (całe miasto do przejechania) aż do Wielickiej. Na Wielickiej trzeba skręcić w prawo za hipermarketem. Teraz tam jest chyba REAL. Pozdrawiam, mam nadzieję że pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_ulcik Re: do prokocimia 05.05.08, 15:29 dokładnie tak jest najszybciej .. i jeszcze jedno tam jest Tesco Odpowiedz Link Zgłoś
makubata Re: do prokocimia 05.05.08, 15:32 Aha! Jedziemy jutro, nie wiecie-jakieś utrudnienia na trasie? Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: do prokocimia 05.05.08, 20:25 zalezy o której godzinie... ja bym pojechała obwodnicą przez balice wylatujesz przy trasie na rzeszów-kurdwanów dołem i jestes w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
jessia Nie przez Aleje - roboty na Kamieńskiego!!! 06.05.08, 08:54 Pewnie za późno ale nie jedź tędy bo są roboty na Kamieńskiego, tam się tworzą ogromne korki (jeden pas w każdym kierunku tylko).Jedź tak jak arioso podpowiedziała! Odpowiedz Link Zgłoś
makubata Re: Nie przez Aleje - roboty na Kamieńskiego!!! 07.05.08, 15:47 Dziekuje dziewczyny, rzeczywiście jechalismy obwodnicą. Mały korek był, ale nie stalismy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś