aanna6 08.05.08, 12:29 mam pytanko gdzie w krakowie zgłasza sie szkode z towarzystwa hdi i czy oni przyjezdzaja czy samemu sie tam jedzie na ogledziny. . dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lynette Re: HDI-krakow 08.05.08, 13:22 HDI ma swoją siedzibę na Armii Krajowej, w sąsiedztwie nowych biurowców, dojazd od Lea. Ja tam byłam na oględzinach. Musisz się przygotować na wypełnianie jakichś bzdurnych papierków, a potem czekanie na te oględziny. Zwykle jest kolejka, zarezerwuj sobie trochę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
kacha222 Re: HDI-krakow 09.05.08, 19:02 tak tam ają siedzibę, kolejki spore, warto być rano papierki jak wszędzie. oględizny na miejscu ... odszkodowanie wypłacali niby szybko a jednak trwało troszkę. rozbite drzwi od golfa iv i prosywany tył przez auto ciężarowe - jegow ina, wycenili na 1 tys. a moja mama w maluchu za drzwi dostała z pzu 700zł Odpowiedz Link Zgłoś
asiu-sia Re: HDI-krakow 11.05.08, 23:02 na Armii Krajowej z tego co wiem to już od conajmniej roku nie ma. Teraz siedzibe mają na Wielickiej, w takim nowym biurowcu przy skrzyżowaniu z Dworcową, tam gdzie Mix (taki sklep z meblami) Odpowiedz Link Zgłoś