wieczna-gosia 30.04.03, 18:28 Dziewczyny i chopaki- jest maraton nocny Matrika- stary matrix, nowy matrix i raport miniejszosci do smaku. Chodzcie ze mna co??? maraton jest w nocy z 24 na 25 maja. Kto pojdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekachna Re: Matriksowki na maraton!!!!!!! 03.05.03, 20:41 Gosia, ja jestem mocno matriksowa ale jednocześnie małowytrzymała, całej nocy nie zdzierżę raczej więc pozostaje mi chyba tylko nowy matriks. Choc z drugiej strony raport bym sobie przypomniała chętnie... Oj kusisz, kusisz. Podaj trochę więcej informacji: gdzie, za ile i do kiedy muszę sie zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Matriksowki na maraton!!!!!!! 04.05.03, 19:57 Sluchaj kasiu, ja tez czasem nie dotrzymuje calej nocy. Ale po prostu wybieram sobie film ktory chce obejrzec w calosci, a reszta przekimuje. Za to wyjscie z domu, na cala noc, ta cala oprawa, sami zatwardziali matriksowcy przyjda.... Noc kosztuje 25 zlotych zdecydowac sie trzeba np JUZ, ja zrobie rezerwacje ktora moge odwolac do dnia projekcji do 19, czyli nie ma stresu )) NOOOO chooodzcie dziewczyny ze mnaaaa...... Odpowiedz Link Zgłoś
ekachna Re: Matriksowki na maraton!!!!!!! 04.05.03, 20:32 Gosia, ale gdzie to jest, w którym kinie? Odpowiedz Link Zgłoś
ekachna Re: Matriksowki na maraton!!!!!!! 04.05.03, 20:51 Gosia, jestem po krótkiej, acz intensywnej konsultacji z mężem i wspólną decyzją idziemy z Tobą, jeśli oczywiście chcesz w takim składzie i jesli uda nam sie ściągnąć babcię z Białegostoku. 23 mamy rocznicę ślubu więc jest dodatkowa okazja. Jeżeli numer z babcią nie wyjdzie idę sama, tak więc rezerwuj bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Matriksowki na maraton!!!!!!! 05.05.03, 08:40 hehe ok impreza jest w kinie silver screen na pulawskiej ))) Robi sie nas coraz wiecej )) bedzie fajnie ))) ja niestety meza nie zabiore bo on musi homory opiekunki pelnic )) Odpowiedz Link Zgłoś
ewis Re: Matriksowki na maraton!!!!!!! 05.05.03, 14:32 witajcie Ja też chętnie pójdę , piszę się więc na grupową rezerwację. Sama, bo szanowny małżonek będzie babysitterował maleństwo pozdrowionka, kasia Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Matriksowki na maraton!!!!!!! 05.05.03, 18:35 Robie wiec rezerwacje na 8 osob bo 6 wyrazilo akces. Znacie maila do sylwii od mazusow? Ona sie pisala na poprzedni ale jej cos wypadlo, moze teraz pojdzie )) No.... teraz to mi sie podoba ) Odpowiedz Link Zgłoś
patsik Re: Matriksowki na maraton!!!!!!! 05.05.03, 21:22 Gosia, piszę się więc póki co - jedna sztuka - ja, mąż=nianiek(ostatnio się nie popisał, może tym razem się uda mam nadzieję, że sytuacja życiowa nie skomplikuje mi się na tyle, żeby odwoływać Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Matriksowki bilety juz sa ;))) 06.05.03, 15:55 ida na razie 1. ekachna z mezem 2. patsi 3. ewa 4. martasi z forum sakury 5. ja slowem jeszcze 2 bilety sa wolne bo zarezerwowalam 8 czy ktos zna maila do sylwii od mazusow? Bo ona kiedys chciala pojsc )) Odpowiedz Link Zgłoś
ewis Re: Matriksowki bilety juz sa ;))) 06.05.03, 16:31 a ja???? przecież się wpisałam na listę !!! ja też chcę ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Matriksowki bilety juz sa ;))) 07.05.03, 10:33 Ewis przekrecilam nicka pod haslem ewa tryjesz sie TY wiec bilecik dla ciebie juz jest, a jeszcze sa trzy wolne ) Odpowiedz Link Zgłoś
kashmeerka Re: Matriksowki bilety juz sa ;))) 09.05.03, 10:24 Gosia? załapię się jeszcze? bo bardzo chciałabym się wkręcić... Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: uaktualniona lista ;))) 12.05.03, 12:46 . ekachna z mezem 2. patsi 3. ewis 4. martasi z forum sakury 5. ja 6. kashmeerka)) jeszcze jeden bilet sie ostal )) Komu komu bo ide do domu ) Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: uaktualniona lista ;))) - rezerw 12.05.03, 13:27 Gosiu, jestem raczej chetna, ale czy moglabym prosic o rezerwacje tego ostatniego bileciku dla mnie do wieczora? Musze uzyskac mezowska zgode O ktorej godzinie rozpoczyna sie seans, bo nie moglam sie doczytac w poprzednich postach... Patyk Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: uaktualniona lista ;))) - rezerw 12.05.03, 13:59 ok patyku zaklepane ) seans zaczyna sie minutke przez polnoca i trwa do okolo 7 rano ) Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: uaktualniona lista ;))) - rezerw rezygn 12.05.03, 19:42 Bardzo przepraszam za zamieszanie, ale zwalniam rezerwacje, zyczac wszystkim milej nocki w fotelach kinowych Odpowiedz Link Zgłoś
kashmeerka Re: uaktualniona lista ;))) - TERMIN!!! 13.05.03, 11:21 Gosiu Wieczna - z całym szacunkiem......ale noc z 24 maja na 25 maja nie jest nocą z piątku na sobotę, tylko z soboty na niedzielę.....hmmmmmmmmmmm.....więc wzmiankowany maraton ma miejsce w nocy z 23 na 24 maja - z piątku na sobotę - potwierdź to jeszcze tu na forum, żebym na wariatkę wprowadzającą zamęt nie wyszła...... Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: uaktualniona lista ;))) - TERMIN!!! 13.05.03, 12:42 Gosiu, jesli maraton jest z soboty na niedziele to nie moge isc, ale jesli z piatku na sobote to ide. Daj znac w sprawie terminiu. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Matriksowki na maraton!!!!!!! - termin 13.05.03, 18:30 www.enemef.pl/index.php?strona=maraton&miasto=wawa Na stronie silverscreena jest info, ze maraton matrixowski jest w piatek (23) _i_ w sobote (24), wiec daj Gosiu znac na kiedy zarezerwowalas bilety patyk Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Gosia wieczna jest beznadziejna 13.05.03, 19:40 Jesli kiedykolwiek jeszcze wezme sie za organizacje czegokolwiek- walcie w morde!!!!! Jasne rabnelam sie w datach!!!!!! Od poczatku wiedzialam ze maraton to noc z piatku na sobote, bo zawsze tak jest. Patsi ma racje 23 NA 24 MAJA O POLNOCY!!!!! I RZECZ JASNA NA TEN MARATON ZAREZERWOWANE SA BILETY )))) Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: uaktualniona lista nr 2 na noc pt/sob 13.05.03, 20:12 uwaga uwaga!!! kochane wy moje )) 1. ekachna z mezem 2. patsi 3. ewis 4. martasi z forum sakury 5. ja 6. kashmeerka)) 7. Yavien z sakury z ostatecznych wyliczen wychodzi mi ze idzie nas 8. mam jeszcze jeden bilet- dorezerwowalam dla yavien, ale patyk zrezygnowala )))) jak ktos ma wiec ochote- walic do mnie ))) acha siedze sobie wlasnie na forum NMF i oglaszam ze zarezerwowane zostaly biety w swietniastym rzedzie U miejsca 8- 16 na PATEK NA GODZINE 23.59 OOOOKKKEEEJJJJ????? Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: uaktualniona lista nr 2 na noc pt/sob 13.05.03, 21:31 Gosiu, zrezygnowalam, bo myslalam, ze maraton jest z soboty na niedziele, a jak z piatku na sobote to potem napisalam, ze moge, ale jak nie moge to nie trudno... patyk Odpowiedz Link Zgłoś
ewis Re: Gosia wieczna jest ... - do patsi 13.05.03, 20:31 > Patsi ma racje > 23 NA 24 MAJA O POLNOCY!!!!! > I RZECZ JASNA NA TEN MARATON ZAREZERWOWANE SA BILETY )))) Patsi, damy radę????? Dla nas to bedzie prawdziwy maraton :-ooo , skoro to z piątku na sobotę.... pozdr ))), ewis Odpowiedz Link Zgłoś
patsik Re: Gosia wieczna jest ... - do patsi 13.05.03, 20:40 patsi się nie łamie , ewis - damy radę ja tam lubię być na wysokich obrotach - najwyżej sobie jakiegoś napoja wzmacniającego strzelę....ze skrzydełkami Odpowiedz Link Zgłoś
kashmeerka Re: Gosia wieczna jest ... - do patsi 13.05.03, 20:56 kashmeerce termin zmieniony też odpowiada )))) do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
ekachna Re: Gosia wieczna jest ... - do patsi 13.05.03, 21:29 Jak dla nas to nawet lepszy jest ten termin. Gosiu, a co z pieniędzmi - jak, gdzie i kiedy? Masz na to jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Gosia wieczna jest ... - do patsi 13.05.03, 22:30 Patyku!!!! jest bilet dla ciebe bo dla yavien dorezerwowalam))) Nie mam zadnego pomyslu co z pieniedzmi, chyba mastercard zaplaci a wy mi oddacie )) albo zbieramy sie juz o 23, bo wtedy trzeba odebrac )) Moze tak- niech chociaz 4 osoby przyjda wtedy latwiej zalozyc za jedna osobe kazda a nie ja za wszystkie no i wymienmy sie telefonami- kto nie przychdzi niech dzwoni- najlepiej o 19 bo jak nie odbiore biletow odbiora mi mozliwosc rezerwacji przez telefon )))) Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Gosia wieczna jest ... - do patsi 13.05.03, 22:35 To ja bede o 23.00 kolo kas. Kto chetny jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Matriksowki na maraton - pytanko 15.05.03, 21:02 To spotykamy sie o 23.00 czy o 23.59??? Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Matriksowki na maraton - pytanko 16.05.03, 13:41 spotkajmy sie o 23. bo bilety trzeba odebrac. Nie musza byc wszyscy ale polowa to sie przyda. Kto sie stawi? Ja.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewis Re: Matriksowki na maraton - pytanko 16.05.03, 14:04 Ja postaram się jak najwcześniej, a jak nie dam rady to będę najpóźniej 23.45. Kaskę na mój bilet przekazałam Patykowi pozdrawiam, kasia, mama ewiorka (ur. 22.10.2001) konstancin/warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
kashmeerka Re: Matriksowki na maraton - pytanko 19.05.03, 23:35 będę o 23, poznamy się?? Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Matriksowki na maraton!!!!!!! 20.05.03, 13:16 No to widzimy sie we cztery: patsi, kashmeerka, wieczna-gosia i ja o 23.00 przy kasie. Wszystkie poznamy pewnie wieczna-gosie i przy niej sie pewnie zgromadzimy, a potem moze skoczymy na mala-mocna kawke? Chyba ze macie inne propozycje? pa - patyk Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Matriksowki na maraton!!!!!!! 21.05.03, 09:41 Koniecznie!! Uwaga reszta- jesli ktos bedzie chcial odwolac- bilet- prosze to zrobic do 19 na moje maile- gosinek@poczta.wp.pl albo gosklec@poczta.onet.pl albo na telefon 0502627558 Odpowiedz Link Zgłoś