Dodaj do ulubionych

Urodziny dziecka

09.10.03, 13:13
Chcę zorganizować 6 letniej córce urodziny w jakimś fajnym miejscu. W grę nie
wchodz Mc Donald, tylko coś innego. Jakiś klub....
Czy ktos ma jakieś doświadczenia w tym względzie i może mi cos podpowiedzieć?
Obserwuj wątek
    • olaania Re: Urodziny dziecka 09.10.03, 14:21
      SMYKOLAND,saala zabaw na os.Kozłówek,
      byłam tam razem z dzieckiem u innego dziecka na urodzinkach, super
      zorganizowane, mnóstwo miejsca do zabawy, ja i moja Ola byłyśmy jako goście
      szalenie zadowolone...
      tylko adresu dokładnego nie znam, ale na pewno na informacji tel. ci powiedzą.
      pozdrowienia,
      sylwia
      • kathy38 Re: Urodziny dziecka 10.10.03, 11:04
        Jak ma być niekłopotliwe dla rodziców to tez proponuję Smykoland. Byłam tam z
        moją córeczka kilka razy na urodzinach i dzieciaki były szalenie zadowolone.
        Jest to sala zabaw dla dzieci ze zjeżdżalniami, piłeczkami, itp., druga sala
        służy do poczęstunku. Impreza w naszym przypadku trwała 2 i pół godziny,
        interesowałam się cenami i wygląda to tak, ze za każde dziecko płaci się 10
        złotych, musi być minimum 10 dzieci, solenizant jest gratis. Tort, napoje itp.
        we własnym zakresie.

Z jednej strony jest to fajna impreza, bo wiadomo dzieci uwielbiają takie sale
        zabaw. Z drugiej strony brakuje mi takiego kontaktu jednego dziecka z drugim,
        wspólnej zabawy, zgaszenie tortu i odśpiewanie "Stu lat" to jednak trochę mało.
        Nie każdy ma i warunki lokalowe na przygotowanie kinderbalu jak i zdolności
        organizatorskie bo taka impreza musi być zaplanowana niemal co do minuty. Tak,
        ze Smykoland to jest jakieś wyjście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka