yesss 09.10.03, 13:13 Chcę zorganizować 6 letniej córce urodziny w jakimś fajnym miejscu. W grę nie wchodz Mc Donald, tylko coś innego. Jakiś klub.... Czy ktos ma jakieś doświadczenia w tym względzie i może mi cos podpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaania Re: Urodziny dziecka 09.10.03, 14:21 SMYKOLAND,saala zabaw na os.Kozłówek, byłam tam razem z dzieckiem u innego dziecka na urodzinkach, super zorganizowane, mnóstwo miejsca do zabawy, ja i moja Ola byłyśmy jako goście szalenie zadowolone... tylko adresu dokładnego nie znam, ale na pewno na informacji tel. ci powiedzą. pozdrowienia, sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Urodziny dziecka 10.10.03, 11:04 Jak ma być niekłopotliwe dla rodziców to tez proponuję Smykoland. Byłam tam z moją córeczka kilka razy na urodzinach i dzieciaki były szalenie zadowolone. Jest to sala zabaw dla dzieci ze zjeżdżalniami, piłeczkami, itp., druga sala służy do poczęstunku. Impreza w naszym przypadku trwała 2 i pół godziny, interesowałam się cenami i wygląda to tak, ze za każde dziecko płaci się 10 złotych, musi być minimum 10 dzieci, solenizant jest gratis. Tort, napoje itp. we własnym zakresie. Z jednej strony jest to fajna impreza, bo wiadomo dzieci uwielbiają takie sale zabaw. Z drugiej strony brakuje mi takiego kontaktu jednego dziecka z drugim, wspólnej zabawy, zgaszenie tortu i odśpiewanie "Stu lat" to jednak trochę mało. Nie każdy ma i warunki lokalowe na przygotowanie kinderbalu jak i zdolności organizatorskie bo taka impreza musi być zaplanowana niemal co do minuty. Tak, ze Smykoland to jest jakieś wyjście. Odpowiedz Link Zgłoś