bast3 09.11.08, 22:29 Słyszeliście może o jakiś przedstawieniach w filharmoni dla maluchów?? Dzisiaj będąc na teatrzyku lalkowym coś mi się o uszy obiło. Czy te przedstawienia to może byc coś na poziomie 2 latka?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna.michal Re: Filharmonia dla dzieci 10.11.08, 17:53 filharmonia.krakow.pl/index_no.html tu w repertuarze->cykle koncertowe->dla dzieci znajdziesz daty koncertów. Mój starszak(zerówkowicz) drugi rok jeździ z przedszkola na koncerty. Ale dla dwulatka to się nie nadaje raczej. Wychowawczynie z przedszkola, z którymi rozmawiałam mówią, że dla młodszych dzieci siedzenia są za wysokie i głębokie i maluszki z najmłodszej grupy nic by nie widziały. One mogą jeździć na koncerty do szkoły muzycznej. Ale na razie nie widziałam w planie takiego wyjazdu. Musiałabyś sama tam zadzwonić i się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: Filharmonia dla dzieci 10.11.08, 19:34 moj syn chodzi odkad skonczyl ok 2 lata, moja corka odkad skonczyla rok. siedza na moich kolanach. uwielbiajadosc duzo dzieci w tym wieku jest. choc poziom marniutki... i dosc dlugie, z pzrerwa. zdarzalo mi sie wychdzoic na przerwie, jak dzien byl gorszy. bilety trzeba rezerwowac z msc wyprzedzeniem, miejsca nienumerowane, przednie rzedy dla sponsorow na koncert 6 grudnia nie ma juz dawno miejsc. niestety, pzrespalismy tym razem, ale szukamy biletow i moze nam sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Filharmonia dla dzieci 11.11.08, 03:56 Ale mozna nabyc abonament. Chyba na II polrocze tez osobno sprzedaja. Rzeczywiscie, koncerty razem z przerwa trwaja dosyc dlugo, jak na dwulatka to z cala pewnoscia za dlugo. Ale zawsze mozna wyjsc w trakcie. Co do siedzen, to stosowana jest rowniez praktyka stawiania ich na sztorc )). Moje dziecko chadza od 3. roku zycia i sobie chwali. Poziom - nooo, pod wzgledem aktorskim to to okrutna chaltura jest. Improwizacje prowadzacych bywaja dosyc zalosne. Ale ja sobie cenie walory edukacji muzycznej - ze sobie dziecko moze instrumenty z bliska poogladac (od ubieglego sezonu jest ekran, na ktorym pokazywane sa zblizenia wykonawcow), ze repertuar jest roznorodny - od muzyki symfonicznej po klasyczny jazz. W sumie mysle, ze warto. -- Is. Odpowiedz Link Zgłoś
mbujnowicz Re: Filharmonia dla dzieci 16.10.09, 14:01 Świetne koncerty muzyki klasycznej dla maluchów, niemowlaków i dzieci w brzuszkach są w Katowicach i Zielonej Górze. Zobaczcie sami na stronach: www.yamahakatowice.pl/index.php?cms_site=255 www.yamaha.zgora.pl/koncerty/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
hugollina Re: Filharmonia dla dzieci 16.10.09, 23:02 to naprawde uzyteczna informacja na forum malopolskim... super sa w warszawie w PR Odpowiedz Link Zgłoś