mamamatiego2 30.11.08, 11:53 czy mozecie mi napisac gdzie przyjmuje prywatnie i ile kosztuje wizyta?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja4021 Re: dr Wanda Wrzosek 30.11.08, 19:11 na madalinskiego ,wizyta o ile pamietam ostatnio podrozała na 70zł.Chodze tam z corka i synem od 8 lat i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: dr Wanda Wrzosek 30.11.08, 21:36 a ja tą pania dr będę pamiętać do końca życia od dnia porodu mojego Kuby 7 lat temu. Kubek urodził się w zamawrtiwcy + dodatkowe komplikacje więc się rozpłakałam na co usłyszałam od pani Wrzosek "jaką pani będzie matką skoro teraz pani płacze". Miałam ochote wstac i dac jej w twarz...na drugo dzień usłyszałam od innych lekarzy i pielęgniarek ,ze "ona taka jest i nikt z anią nie przepada". A to była pani dr polecona przez znajomą. Brrr Iza Odpowiedz Link Zgłoś
mamamatiego2 Re: dr Wanda Wrzosek 01.12.08, 12:25 a mozesz mi podac nr telefonu bo na necie nie mozge znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
maja4021 Re: dr Wanda Wrzosek 01.12.08, 19:39 na madalinskiego:12 2666657,kom.605440991 Fakt kobieta była mowie była dosc ostra jezeli chodzi o rodzcow potrafiła zaglądnąć dziecku do ,,dupci"i stwierdzic ze zle wymyta,była zwolenniczką karmienia piersia i jezeli sie nie karmiło to dosc osrto to komentowała ale to było jakies 7 lat temu jak chodziłam z synem (miał ostra skaze białkową).Teraz niedawno chodziłam do niej z corka ktora obecnie ma 2 lata i 4 miesiace i musze powiedziec ze mnie juz tak nie pouczała oczywiscie były chwile kiedy chisteryzowałam i doprowadzała mnie do pionu bo ale zrobiła sie przez ostatnie lata bardzo wyrozumiała i juz nie krytykuje rodzicow.Teraz chodzi do niej moja siostra z 4 miesiecznym bobasem i bardzo sobie ja chwali.Jezeli jeszcze bedziesz miała jakies pytania to pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
juju30 Re: dr Wanda Wrzosek 03.12.08, 17:58 Witam, A ja bardzo sobie cenie Pania doktor Wandę.Chodze do niej z dwójką moich dzieci i wiem że zawsze mogę na nią liczyć. Poza tym nie przeszkadza mi ze udziela wskazówek a czasem krytykuje. Ma bardzo duże doswiadczenie w pracy z dziećmi cały czas się szkoli i naprawdę podziwiam ją za to. Polecam Ci z całą pewnością Odpowiedz Link Zgłoś
maja4021 Re: dr Wanda Wrzosek 04.12.08, 18:52 dobrz powiedziane caly czas sie szkoli az sie smiala kiedys z tego bo przy synu mowila cos innego a prz corce mowila pamietam ze naukowcy po 30-stu latach stwierdzili ze to tak sie nie robi hahahhah Ale polecam naprawde w leczeniu jest bardzo dobra Odpowiedz Link Zgłoś
tireza Re: dr Wanda Wrzosek 06.07.17, 12:10 Ta lekarka pracowała w szpitalu Narutowiczu. jako lekarz chorób dzieci. Badała moja córkę po porodzie Dała jej apgar 9. Córka urodziła sie sina,okrecona pepowiną. Zsiniałay jej rece i nogi oraz usta. Złamano jej obojczyk przy porodzie. przyduszona.Dzisiaj jest niezdolna do samodzielnej egzystencji,niezdolna do pracy. Pogratulować lekarce zrobienia kaleki z mojej córki i personelowi szpitala za zastosowanie manewru kristellera co doprowadziło tez do tego Odpowiedz Link Zgłoś