Dodaj do ulubionych

gdzie na zakupy w B-szczy

IP: *.* 30.09.02, 15:12
Witam Gdzie w B-szczy są najlepsze sklepy dla dzieci, najlepiej jakiś duży , bo mam do kupienia wyprawkę, właściwie wszystko
Obserwuj wątek
    • Gość: anna.s. Re: gdzie na zakupy w B-szczy IP: *.* 30.09.02, 18:25
      Jeżli Chcesz kupić ciuszki to polecam sklep Geant, są w nim 2 super sklepy z ciuszkami dla dzieci: La Halle i Cubus.Niezły jest też sklep dla dzieci na Glinkach (Magnuszewskiej) w Inter Marche. Są tam dwa sklepy ale tylko ten jeden jest naprawdę dobry.Z tańszych sklepów to polecam też na Glinkach( na ulicy Glinki)dwa sklepy ( naprzeciwko siebie). jeden nazywa się Mona a drugi nie pamiętam jak( ja tam kupowałam wózek i foteliki samochodowe i jestem naprawdę zadowolona z niego.Napisz jak udały się zakupy.pozdrawiam
    • Gość: AgnieszkaLO Re: gdzie na zakupy w B-szczy IP: *.* 03.10.02, 12:10
      Też polecam sklepy na ulicy Glinki, bo sa tanie. Inne to na Sienkiewicza, na Gdańskiej (dawna Cobra) oraz Dworcowa.PozdrawiamAg
    • Gość: *rubina Re: gdzie na zakupy w B-szczy IP: *.* 16.10.02, 16:06
      Witaj !Ja cala wyprawke ( poza ciuszkami) kupilam na Jagiellonskiej w sklepie Bambino. Bylam bardzo zadowolona , pan doradzal nam biorac pod uwage jakosc i funkcjonalnosc a nie cene jak to zazwyczaj bywa ! I naprawde doradzil. Z calego sprzetu jestesmy bardzo zadowoleni !Pozdrawiam Misia ! Powodzenia :bounce:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka