mcdelon 23.03.09, 22:28 szukam sprawdzonego gabinetu w którym ktoś może mi laserowo usunąć moje bujne wąsy, mam ich i pęsety już dość!!! czy któraś z was zna jakiś gabinet w Krakowie, który jest 100% pewny? jeśli tak to bardzo proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemmy Re: problem z wąsami 23.03.09, 22:34 hej,a czemu na wosk nie chodzisz,tylko peseta wyrywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ellena Re: problem z wąsami 24.03.09, 11:41 Wosk, wosk i jeszcze raz wosk, raz na 3/4 tygodnie u kosmetyczki, po kilku wizytach zapomnisz o problemie Odpowiedz Link Zgłoś
mmda4o Re: problem z wąsami 24.03.09, 17:08 Na MIłkowskiego 3 Polecam i radzę z własnego doświadczenia nie chodź do pierwszego napotkanego gabinetu.Jeżeli jesteś zainteresowana napisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
mwiola Re: problem z wąsami 30.03.09, 12:31 laserowa depilacja? polecam na sławkowskiej estetica studio. Bez kolejek, z rabatem przy pierwszym zabiegu. Jestem po pierwszym i juz jestem baaardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
myszota Re: problem z wąsami 30.03.09, 12:46 Gabinet Bozeny kiełbik przy ul Pijarskiej . Chdzilam tam 5 lat walczylam z zarostem na brodzie i szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
male.zoo.zuzi problem z wąsami - mam i ja :-) 30.03.09, 21:45 Kurczę, też mnie gnębi mój wąsik. Jestem brunetką i pod odpowiednim kątem można go podziwiac w całej okazałości. Ale dopóki nikt nie zwrócił na nie uwagi, nie ruszam. Jeszcze się zmutuje i co wtedy...? Strach pomyśleć! Odpowiedz Link Zgłoś