anonimowaania 20.11.06, 21:32 Czy któraś z Was może polecić mi położną (ZG, Sulechów)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ki.wi.75 Re: dobra położna 21.11.06, 08:26 Gorąco polecam Panią Marzenkę Wieczorek ze szpitala w Zielonej Górze. Rodziłam z nią dwa lata temu i dzięki niej poród był dla mnie wspaniałym przeżyciem. Pomogła całej naszej trójce. Naprawdę wspaniała! Odpowiedz Link Zgłoś
gustus.pl Re: dobra położna 08.03.07, 14:38 zgadzam się: Marzena Wieczorek to bardzo ciepła i fachowa położna. Mieliśmy szczęście, że odbierała nasz poród Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowaania Re: dobra położna 01.04.07, 19:15 możesz opowiedzieć coś więcej?Proszę o szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
omni4 Re: dobra położna 10.12.06, 10:30 A slyszalam ze Renata teraz za porod zyczy sobie 650 zl?????? Odpowiedz Link Zgłoś
maniakow Re: dobra położna 08.12.06, 21:12 Popieram . Nikt inny jak Joasia Habura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edelka Re: dobra położna 11.12.06, 11:57 co prawda nie była moją położną (nie miałam żadnej prywatnej położnej), ale uczyła mnie w szkole rodzenia i potem pomogła w problemach z nawałem mleka i zastojem w piersiach - Beata Komarnicka. Bardzo ciepła osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
springer Re: dobra położna 21.01.07, 11:58 Renia Piórkowska z Sulechowa jest popularna ponieważ prowadzi szkołę rodzenia. Polecam Dorotę Lobę. Renia jest świetna ale narwana. Typ "równej babki". Dorota jest bardzo kulturalna i opanowana co przekłada się na poczucie bezpieczeństwa w czasie porodu. No... I tańsza. Choć u Reni dostaniecie "w pakiecie" opiekę pielęgniarki po porodzie, która przyjedzie do domu, zdejmie szwy, doradzi... Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.m Re: dobra położna 23.03.07, 19:42 Ja sobie chwalę Gosię Szambelan z Zielonej.Rodząc przy niej czułam się bardzo bezpieczna Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: dobra położna 30.04.07, 12:42 po raz drugi przy moim porodzie byla Renata Piórkowska Moge szczerze powiedziec, ze nie wyobrazam sobie kogo innego . Bardzo nam pomogla!jest cudowna polozna bez dwoch zdan!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyl0606 Re: dobra położna 30.05.07, 14:53 Hej! Ja urodziłam córeczkę w Zielonej Górze w obecności pani Małgosi Szambelan. Pełen profesjonalizm, wiedziała co robi i jak mi pomóc. To bardzo życzliwa i ciepła osoba. Czułam się przy niej bardzo bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdakurant1 Re: dobra położna 25.06.07, 22:39 Witam-chciałabym dołączyć się do przychylnych opini na temat zielonogórskiej porodówki.W kwietniu urodziłam szczęśliwie mojego ukochanego Antosia ,a pomogła mi w tym wspaniała położna BOŻENKA ULIASZ (Dziekujemy jeszcze raz).Jest profesjonalistką w każdym calu i życzę każdej przyszłej mamusi takiej opieki w trakcie porodu jaką byłam otoczona ja i mój synek. Odpowiedz Link Zgłoś
mada1236 Re: dobra położna 27.06.07, 20:38 zgadzam sie. p. Bozenka to polozna z doswiadczeniem, bardzo pomaga, podtrzymuje na duchu a drugie dziecko tez urodze z nia i mezem - oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś