ewa1008 29.12.03, 10:33 Córka mojej siostry w styczniu kończy 3 lata. Chcemy znaleźć jej zajęcia ruchowe. Myślimy o rytmice, tańcu lub czymś podobnym. Siostra mieszka w okolicy Ruczaju. Jeśli macie jakieś pomysły bedę wdzięczna za pomoc. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorza2 Re: Rytmika w Krakowie 29.12.03, 16:15 Witam właśnie na Ruczaju jest dom kultury w którym są zajęcia z rytmiki we wtorki ok. 17 i z plastyki w poniedziałki ok. 17,00 Moja koleżanka chodzi tam ze swoim synkiem i są bardzo zadowoleni, małe grupki miłe panie... tylko nie znam tam telefonu.. zajęcia są w tym zielonym bloku zaraz za TESCO (skrzyżowanie Kobierzyńskiej i Grota Roweckiego) Odpowiedz Link Zgłoś
zorza2 Re: Rytmika w Krakowie 29.12.03, 16:19 już znalazłam numer telefonu: 266-09-73 Grota Roweckiego 11 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1008 Re: Rytmika w Krakowie 30.12.03, 08:11 dzięki za informację. Dzisiaj zadzwonię i dowiem się szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1008 Re: Rytmika w Krakowie 30.12.03, 12:17 Zadzwoniłam i co sie okazało. Trzylatków nie przyjmują. Pani, która odebrała telefon powiedziała mi, że raczej marne szanse, żebym gdziekolwiek znalazła zajęcia dla trzylatki. Dziewczyny, czy to możliwe, żeby nigdzie nie było zajęć dla małych dzieci??? Odpowiedz Link Zgłoś
ppjw Re: Rytmika w Krakowie 30.12.03, 12:57 z zajęciami dla maluchów w wieku 2,5 - 3 lata jest problem. We wszystkich domach kultury, ogniskach itp., w których się orientowałam przyjmują dzieci powyżej 4 roku życia ( chyba najniższy wiek to 3,5 roku). Ale chyba właśnie na forum trafiłam na info o Kangurze. Być może Cię zainteresuje, choć nie są to zajęcia typowo "rytmiczne", a raczej ogólnie rozwijające. W każdym razie mnie i Jackowi bardzo odpowiadają. Tu adres strony www.kangur.edu.pl/kangur/. pozdrawiam, Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
matuszka2 Re: Rytmika w Krakowie 01.01.04, 21:12 Moja Julia, która obecnie ma 6 lat chodzi na kangura już trzeci rok, nie są to zajęcia rytmiczne, ale warto!!! dziecko zapisać. Jako 3-latka i 4-latka chodziła do "Preludium" przy ulicy Żuławskiego(koło kleparza) Dzieci trzyletnie mają zajęcia dwa razy w tygodniu po poł godziny. Czterolatki mają zajęcia dwa razy w tygodniu po 45 minut. O ile trzylatki wtedy miały "panią prowadzącą" średnią, tak czterolatki prowadziła pani Lidka, kobieta o niesamowitej energii i doskonałym podejściu do dzieci. Ją mogę polecić każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś