zarabiaj_przez_internet
21.02.13, 17:50
Sposób na NAJTANSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droge do zarobienia prawdziwych pieniedzy przez Internet w KRÓTKIM czasie.
Przeczytaj ta strone do konca a gwarantuje, ze nie pozalujesz!! Nie zmarnuj swojej szansy!!
Nie wierzysz? To oczywiste, bo kto da 15 000 zl za nic? A jednak.
Po pierwsze nie za nic, bo wklad wynosi 5 zl, po drugie potrzebujesz troszke pracy – doslownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dzis albo jutro!)
Zarobisz jak kazdy kto bierze w tym udzial ok. 15 000 zl w okragly miesiac (niektórzy zarobili 25 435 zl w miesiac, bo poswiecili 3 godzinki, a nie 30 minut). Oplacalo sie:))
Ten sposób wymyslil Roberto T. Kiyosaki – najbogatszy inwestor na swiecie, który w dodatku nie ma pracy… i tak sie rozeszlo az trafilo do mnie i do Ciebie!
Opowiem jakie to latwe i proste, ale jesli nie masz teraz 5 minut, zeby spokojnie o tym przeczytac, zapisz te strone i wróc, kiedy bedziesz miec czas:)
Tak wiec pomysl czy warto sie troszke zaangazowac zanim pochopnie „wyrzucisz” tyle forsy (co miesiac 15 000 zl lub wiecej). To zalezy od Ciebie.
Gdy opowiedzialem o tym kolegom, wysmiali mnie…. A jednak wzialem w tym planie udzial. Moi znajomi zszokowali sie jak zobaczyli moje konto, a mówilem od razu: „wejdzcie w to”. Wiadomo – nawet znajomi czasem sa nieufni. He he, teraz sie z tego smieje. Jak sobie przypomne ich miny, jak opowiadali o tym, gdy zajrzeli na konta. Zreszta mi tez geba opadla jak zobaczylem konto. A moje konto wciaz rosnie. Jak tak dalej pójdzie zostane milionerem z jednego internetowego biznesu - czy jest to mozliwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciezko pracowac by utrzymac dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziekuje teraz temu kto wyslal mi te wiadomosc i przedstawil mi ten pomysl, dziekuje, ze naklonil mnie do tego, aby zrobic jeden maly skok w bok od szarego zycia i zainwestowac pieniadze po to by wlozone - pracowaly dla mnie - a nie ja na te pieniadze!! Kiedy pomysle wstecz do wszystkich takich prostych ofert, które kasowalem nawet ich nie czytajac to az przechodzi mi dreszcz, poniewaz teraz wiem jak blisko bylem, zeby skasowac i tego. Chcesz wiedziec co bylo w tym mailu? Czytaj dalej a wszystko sie wyjasni!
Biznes plan, który chce Ci przedstawic dziala perfekcyjnie przez caly czas. Teraz udowodnie Ci, iz jest to LEGALNY BIZNES!! Nie potrzebujesz niczego sprzedawac! Nie potrzebujesz rozmawiac o tym z przyjaciólmi, rodzina lub z nikim innym (chyba, ze chcesz).
W dodatku, jesli jestes niesmialy(a) to problem masz z glowy - bo nie musisz miec bezposredniego kontaktu z drugim czlowiekiem.
Ktokolwiek kto trzyma reke na pulsie moze osiagnac sukces i wzbogacic sie o kilkadziesiat tysiecy zlotych. Jesli wierzysz, ze kazdy ma swoje piec minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane ponizej! To Twoja szansa na zmiane Twojej przyszlosci!
Ten program dziala i niewazne z jakiego kraju jestes albo w jakim przebywasz. NIE wazne ile masz lat. I na dodatek NIE bedziesz potrzebowac specjalnej wiedzy lub talentu. NIE bedziesz przegladal stron internetowych, NIE bedziesz nigdzie dzwonic, klikac w banery, lub SPAMowac, NIE bedziesz takze placic za reklamy itp.
Wszystko czego potrzebujesz to:
- Konto w banku (najlepiej z mozliwoscia obslugi przez Internet, ale nie koniecznie)
- I okolo 20 – 30 minut Twojego czasu jednorazowo!
Jezeli masz minimum 13 lat, to mozesz zalozyc swoje wlasne konto w banku. Nie wierzysz To wejdz nawww.mbank.pl i znajdz oferte izzyKonto.
Zobaczysz, ze majac zaledwie 13 lat mozesz miec juz wlasne, prawdziwe konto w banku.
Wiec zacznijmy! Po prostu rób to, co jest we wskazówkach a pózniej... przygotuj sie na WIELKI naplyw gotówki w ciagu 30 dni!
KROK 1
Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, zeby zarobic musisz cos od siebie dac! Wiec pierwsze co musisz zrobic to zainwestowac TYLKO 5 zl. Jak mówi Robert T. Kiyosaki: "jesli nic nie zainwestujesz - nic wiekszego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiac!! Tak wiec przelej 5 zl na PIERWSZE znajdujace sie ponizej konto bankowe z notka mówiaca (tytulem): "Prosze, dodaj mnie do swojej listy mailowej"
CHCE, ZEBYS WIEDZIAL(A), ZE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAC TEN PROGRAM LEGALNYM!!
To naprawde proste!! Gdy wyslesz 5zl na pierwsze konto z ponizszej listy, to mozesz juz sie szeroko usmiechnac :)
Nie wiem czy wiesz, ale juz czerpiesz z tego programu wielkie korzysci!! Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy :)
PAMIETAJ !!! Wplac 5 zl na konto nr 1 i jako nazwe odbiorcy wpisz „xxx” ze wzgledu na ochrone danych – przeciez jezeli dobrze przepiszesz numer konta
to pieniadze i tak dojda !
Oto obecna lista:
1 Nr konta: 79 1940 1076 5588 9070 0000 0000
2 Nr konta: 60 1140 2004 0000 3102 5592 7041
3 Nr konta: 18 1140 2004 0000 3002 5681 6851
4 Nr konta: 34 1160 2202 0000 0002 0177 9689
5 Nr konta: 90 2490 0005 0000 4000 4928 7031
KROK 2
Gdy juz przelales 5zl na konto znajdujace sie na 1 miejscu listy (wraz z ta dodatkowa notka - TO BARDZO WAZNE!), nastepna rzecza, która musisz zrobic to zrobic kopie tej strony (tekstu na niej zawartego), pózniej skasowac konto nr 1, a na dole (na 5 miejscu) dopisz swoje konto przesuwajac konta nr 2, 3, 4, 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJE, PONIEWAZ SAM(A) NA TYM STRACISZ (czytaj dalej).
NIE BADZ ZACHLANNY(A) !!
Robisz to wszystko po to by wyslac ten caly tekst ponownie (korzystajac z Twojej ksiazki mailowej albo reklamowac na swojej stronie www - tak jak ja zrobilem) do np. 40 osób (zapamietaj, ze 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia sie, ale mozesz zareklamowac to w darmowy sposób w Internecie przez co wiecej ludzi
to zobaczy i mozesz wiecej zarobic !)
JEDNO SLOWO WYTLUMACZENIA! Nie badz za bardzo chciwy, aby dac swój numer konta na pozycje 1, zeby szybciej zarobic! TO NIE DZIALA W TEN SPOSÓB! Jesli zrobisz to, to po prostu zmniejszysz ilosc ludzi, którzy zainwestuja na Twoja korzysc. Bo gdy jestes na pozycji 5, wtedy bedzie doslownie kilka tysiecy ludzi, którzy otrzymaja maila i wysla 5 zl na Twoje konto, gdy dostaniesz sie juz na 1 miejsce listy.
A gdy bedziesz na 1 miejscu szybko znikniesz z tej listy!
Popatrz: gdy jestes teraz na 1 miejscu i wyslesz do 40 osób tego maila to tylko te 40 osób bedzie o tym wiedzialo.
Jak dlugo bedziesz wysylac ta wiadomosc do ludzi, którzy beda zainteresowani programem, mozesz spodziewac sie, ze srednio odpowie na nie 25% ludzi. Ale badzmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, ze tylko 12,5%, dla utrudnienia. Gdy wyslesz 40 maili do róznych osób, mozesz spodziewac sie ze 5 z nich zrobi dokladnie to, co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem twój numer konta przesunie sie na 4 pozycje. Wówczas bedzie juz o tym programie wiedzialo 200 osób (5 x 40). Z tych 200 ludzi, udzieli sie 25 (12.5% z 200= 25), wiec dalsze 1000 maili (25 x 40), podniosa Twój numer konta na 3 pozycje.
Z tych 1000 ludzi, mozesz spodziewac sie, ze udzieli sie 125 osób (12.5% z 1000= 125), wiec dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w liscie. A z tych 5000 ludzi, mozesz spodziewac sie 625 osób, które sie udziela (12.5% z 5000= 625), wiec kolejne 25000 osób (625x40) podniesie TWÓJ NUMER KONTA NA 1 POZYCJE!
I teraz, z 25000 ludzi, mozesz spodziewac sie, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25000= 3125).
A w tym czasie to Ty bedziesz na 1 miejscu!
Wiec dostaniesz: 15 625 zlotych! (3125 x 5zl).
Wiec, jak Twój numer znajdzie sie na 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to bedzie Twój czas na to by zbierac pieniadze! Przez 30 dni, te pieniadze bede wyslane przez kilka tysiecy ludzi tak jak Ty to zrobiles!
Powodzenia!
Prosze, nawet, jesli sie jeszcze nie zdecydowales(as), nie wyrzucaj adresu tej strony. DOBRZE CI RADZE! Malo kto wierzy, ze mozna tyle zarobic, ludzie sa bardzo sceptycznie nastawieni do takich spraw, ale to jest naprawde realne, a t