marta21a 09.02.15, 22:27 Zapraszam wszystkich chętnych którzy chcą zarobić przez internet, wystarczy kliknąć link isię zarejestrować youthtaskpaid.com/?ref=8571 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spych111 Re: 25$ n start 11.02.16, 13:35 Absolutny Hit ostatniego czasu !!! Pomagamy każdej osobie , która wchodzi do naszej grupy. System tego od nas wymaga, żeby każdy zarabiał równo i stabilnie Jeśli osoba nad Tobą ma już 5 osób, kolejne wpadają pod Ciebie, i wtedy Ty dostajesz 100% od nich! Zapoznaj się ze szczegółami na stronie : i witamy w iCharity Club , Nie pytam, czy chcesz...Pytam, co wybierasz:D 1 PROPOZYCJA - osoby, które dobrze zrozumiały ten system, chwytają się za głowę... Za spadochroniarza dostajesz jak za normalnego poleconego, a jeśli masz poleconych to 100% ich zarobków! Decyduj sam:D Zarobią i osoby aktywne i nieaktywne, chociaż aktywne oczywiście szybciej i więcej Emotikon smile 2 PROPOZYCJA - dostajesz pieniądze na swój paypal bez żadnych pośredników. Jeśli osoba nad Tobą ma już 5 osób, kolejne wpadają pod Ciebie, i wtedy Ty dostajesz 100% od nich! W tej chwili dosłownie kilka ostatnich dobrych miejsc w mojej trzeciej linii... I proszę nie pytać czy program jest wypłacalny, bo cały czas tłumaczę, że pieniądze omijają program i są bezpośrednio u Ciebie od razu A najlepiej być w obu System rewelka bezzwrotne dotacje w dolarach jednorazowa opłata z zewnątrz tylko 20$ na rzecz osoby która cię zaprosiła czychcesz.pl/?id=spych111 jeśli chcesz spełniać swe marzenia zapraszam po info na priv i rejestracji jak najprędzej by zacząć a tu instrukcja krok po kroku czychcesz.pl/Rejestracja%20i%20Upgrade%20w%20iCharit? warto zacząć jak najszybciej bo czas ma tu ogromne znaczenie ja nie żałuję zacząłem tydzień temu a już zarobiłem 100$ z czego 60 na czysto bo za resztę opłaciłem 2 poziom naprawdę warto ja zarobiłem 100$ w 1 dzień.A tu instrukcja jak dodać nowy przycisk w Pay pal potrzebny do wysyłania dotacji i by dotację dostawać tak by nas nie omijały.Kliknij w ten link i wszystko stanie się jasne www.youtube.com/watch?v=-QKe1g6BGog&feature=youtu.be Odpowiedz Link