juan222
28.07.09, 18:56
Witam, proszę o zainteresowanych, jaki i nie zainteresowanych:) o przeczytanie mojego postu do końca. Chciałbym Wam przedstawić bardzo dobry i dochodowy sposób na zarabianie przez Internet i nie jest to jakaś ściema jak buxy. Więc chcę Wam polecić szkołę pokera (odmiana texas holdem), która uczy Was odpowiedniej strategii i daje 50$ na start w wybranym pokerroomie. Od razu już możecie się krzywić na słowo ,,poker", który może się kojarzyć w Polsce z jakimiś oszustami czy typami spod ciemnej gwiazdy. Ale to nie tak w texas holdem liczą się umiejętności, logika, matematyka i psychologia. Ale nawet niech to Was nie zraża, nie musicie być orłami z matematyki. A teraz dwie sprawy, które mogą Wam sprawić kłopot po zapisaniu się do szkoły. Pierwsza to, aby potwierdzić konto trzeba wysłać skan dowodu osobistego lub prawa jazdy. Ale nie zrażajcie się szkoła ta jest to bardzo zaufana instytucja, a nie istotne dane można zamazać, jak np. zdjęcie, czy nr serii dowodu. Druga sprawa: gdy już zapiszecie będziecie musieli wybrać odmianę, holdem jaką będziecie grali (wybierzcie najlepiej no limit, najbardziej popularna). Otrzymacie wtedy dostęp do materiałów edukacyjnych strategii (short stack strategy) którą będziecie grali. I właśnie, aby, otrzymać pieniądze będzie trzeba zdać quiz z tej strategii (macie 5 podejść). Pamiętajcie, aby dokładnie zrozumieć, o co tam chodzi, a tabelę rąk startowych sobie wydrukować, i przed przystąpieniem do quizu zapisać sobie te materiały na kompie, aby z nich skorzystać w czasie quizu. Pamiętajcie nauczcie się tej strategii i grajcie zgodnie z 100% jej założeń, a nie 99%, wtedy będziecie wygrywać. Zanim zaczniecie grać obejrzyjcie filmiki treningowe magica i wanpiego (szczególnie polecam), bądźcie cierpliwi i przyswajacie wiedzę a to się opłaci. Nie zrażajcie się, jeśli będziecie na początku przegrywać ani nie popadajcie w euforie, gdy dużo wygracie. Trzymajcie się zawsze zasad strategii, choćby nie wiem jak Was kusiło zagrać inaczej. Ja tak gram i zarabiam. Dziś np w jednej sesji 6$ na minusie, a w drugiej 12$ na plus. I tak do przodu, aż będziecie można przejść na wyższy limity i wtedy będzie można wygrywać Jeszce więcej. Ok, to tyle pamiętajcie, że nic nie ryzykujecie, a możecie tylko zyskać. I jeszcze raz powtórzę przed rozpoczęciem gry przygotujcie się dokładnie z zakresu strategii. Bądźcie cierpliwi i nie grajcie bez przygotowania. Jeśli komuś spodobała się ta oferta niech skopiuje adres do przeglądarki:
www.pokerstrategy.com/uNJIPM
PS. oferuje pomoc przy quize na gg