Dodaj do ulubionych

Fotograf Zielona Góra?

10.03.07, 21:50
Poszukuję dobrego fotografa w okolicach Zielonej Góry. Proszę o pomoc!!!
Obserwuj wątek
    • witchy83 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:22
      dołączam sie do pytania:) też poszukuję:)

a ty możesz zajrzeć na www.kadrstudio.com.pl bierze ok. 1200 zł za 2
      tys. zdjęć
      dla mnie trochę dużo, szczególnie, że za wywołanie każdego zdjęcia sie płaci:)
      • mada82 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:34
        to kurcze dużo w takim układzie:(
        Najlepiej by było jak by dało radę fotografa połaczyć z filmowaniem
        • witchy83 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:40
          kiedy masz ślub?:)
          • mada82 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:41
            15.09.2007 a Ty??
            Nie mam niestety jeszcze fotografa i zespołu:( Wierzę, że uda się coś fajnego znaleźć:)
            • witchy83 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:46
              ja 6 października, podam ci jeszcze namiary na tych, nad którymi ja się
              zastanawiam,
              więc jest dziewczyna po animacji społ-kult. u nas na uz, ona bierze ok 600 zł
              za jakieś 100 zdjęć na płycie i jakieś tam wywołane. www.mojslub.com

jest też razem z filmowaniem na www.wower.pl ale nie wiem ile biorą bo
              nie odpisują na maila, muszę do nich zadzwonić:)
              • mada82 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:48
                Dzięki za namiary. Też patrzyłam na www.wower.pl ale, kurcze nie chodzi mi coś ta strona:( spróbuje może później.
                A powiedz jeżeli mozna widzieć gdzie robić przyjęcie weselne?
                • mada82 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:49
                  a może jeszcze masz jakiś polecony zespół?
                • witchy83 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:51
                  gdzie robić to nie wiem:) ja robię w roksanie na okulickiego. wiem, ze w hotelu
                  leśnym jest fajnie i nawet niedrogo. chyba 120 czy 130 zl za osobę, a bardzo
                  ładnie tam. pytałam też w figaro, tam 130 zl/os ale zarcia bardzo malo z tego
                  co slyszalam. popularne jest tez delfino, ale tam nie podoba mi sie ten żółto-
                  niebieski wystrój:)
                  powiedziałabym ci też jaki mam zespół, ale nie wiem jak sie nazywa:D to mojego
                  taty znajomi.
                  w którym kościele bierzecie ślub?:)
                  • witchy83 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:52
                    jak chcesz telefon to służę
                    • mada82 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:58
                      Jak zwykle przez to , że piszę dość szybko na klawiaturze robię dużo błędów. Chciałam się zapytać gdzieTy robisz przyjęcie weslene a wyszło gdzie robić;) No nic trudno. JA nie jestem z Zielonej Góry tylko z Nowej Soli. Przyjęcie Ślubne robię w Sławie w Słoneczku:) A za numer do zespołu byłabym bardzo wdzięczna:)
                      • witchy83 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 23:00
                        603676669 pan Jerzy Szarek.
                        Umówisz się to posłuchasz, czy tam objerzysz:)
                        no to udanych dalszych przygotowań:)
                        • mada82 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 23:01
                          dzięki serdeczne wzajemnie:)
            • piotr.kaleta Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 23:20
              Witam :)

Coś poszło na skrzynkę gazetową ;)

Deklaruję chęci, termin, oko, zaangażowanie. Czy to wystarczy?

PS
              Mieszkam koło Wrocławia, ale odległość nie stanowi problemu :)
            • piotr.kaleta Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 23:21
              Witam

Wysłałem mail'a na skrzynkę Gazetową
        • martabg Jak fotograf, to nie... 12.03.07, 09:42
          Jeśli osoba filmuje, to w tym czasie nie robi zdjęć i odwrotnie.
          Chyba, że przychodzą dwie osoby:)
          Więc moze warto się zastanowic, czy warto:)

Witchy, jak z podobnych względów kolorystycznych w Delfino nie robiłam:)
    • dziewczynkaa Re: Fotograf Zielona Góra? 11.03.07, 00:00
      my robimy zdjecia w juz tu wspomnianym Kadrze, a kamerzyste u Kaniewskiego na Morelowej
      a ja mam do Was inne pytanie, czy macie juz fryzjera i makijazystke?
    • andrzejmielcarek Re: Fotograf Zielona Góra? 11.03.07, 09:12
      Mieszkam w Poznaniu ale pochodzę z Żagania. Zawsze mogę zaplanować wizytę w
      rodzinnym mieście, a stamtąd do Zielonej Góry to rzut beretem...Zapraszam do
      obejrzenia portfolio: foto.mielcarek.net/ i jeżeli sie spodoba do
      wypełnienia formularza zapytania ofertowego.
    • witchy83 Re: Fotograf Zielona Góra? 11.03.07, 11:57
      ja jeszcze zapytam o kamerzyste.
      dziewczynkaa, ile bierze ten twoj na morelowej??
      ja chciałabym jakiegoś w miarę taniego. Bardziej
      zależy mi na zdjęciach:)
      Gdyby ktoś miał jakiś namiar, bardzo proszę
      • dziewczynkaa Re: Fotograf Zielona Góra? 11.03.07, 12:59
        coś koło 1000 zł (szczerze mówiąc już nie pamiętam czy 950 czy 1050 :))
        możecie przedzwonić i się umówić, wtedy pokażą Wam przykładowy filmik, nie wypożyczają dvd do domu, ale to może i dobrze, bo ja też bym nie chciała żeby jakieś obce osoby oglądały mój film z wesela
        tel 320 81 30 lub kom. 507 139 780
        można u nich zamówić sobie też zdjecia, ale nam akurat sie średnio podobały
        • mada82 a co z kamerzystą? 11.03.07, 18:00
          jakieś kontakty albo przykładowe ceny ?
          • dziewczynkaa Re: a co z kamerzystą? 11.03.07, 23:42
            patrz post wyżej
    • golinda Re: Fotograf Zielona Góra? 12.03.07, 09:14
      rewelacyjnym fotografem jest Jarosław Brożyna - nieco ekscentryczny, dziwaczny,
      ale wie, jak posługiwać się aparatem
      nie wiem tylko, czy robi zdjęcia ślubne

miałam kiedyś u niego sesję (na dworze). jeszcze nie widziałam, żeby ktoś tak
      świetnie umiał wykorzystywać światło słoneczne

telefonu nie posiadam, ale w Gazecie Lubuskiej na pewno go znają
    • lubuskiewesele.pl Fotografia ślubna Zielona Góra 19.03.14, 11:46
      Jeżeli chodzi o fotografię ślubną lub filmowanie to polecam stronę, na której znajdziecie aktualne oferty i to w jednym miejscu. Zestawieni fotografów ślubnych z Zielonej Góry i okolic z opisem ich oferty i małym portfolio www.LubuskieWesele.pl .
      • Gość: marek Re: Fotografia ślubna Zielona Góra IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.15, 12:32
        Po swoich doświadczeniach zdecydowałem a nawet obiecałem firmie że ich zareklamuję gdzie będę tylko mógł:) Tak własnie się tu znalazłem (świeżo upieczony mężuś) póki co jeszcze zadowolony - pożyjemy zobaczymy ale przejdzmy do meritum sprawy - upojony szczęściem i nie tylko byłem dnia 01 08 2015 i muszę powiedzieć że gdyby nie fotki oraz nagranie to wieczór/noc był by była by dla mnie mglistym wspomnieniem Wynajeliśmy firmę PHOTO-PROJECT byliśmy u nich tylko na jednym spotkaniu przed ślubem poczęstowano kawusią zaprezentowano zdjęcia foto ksiązki albumy gadżety nagrania jakieś tam inne rzeczy (żona napewno pamięta lepiej taki pierdoły:))ale już wtedy a zwłaszcza wtedy:) po zaprezentowaniu plenerówki z jakiegoś tam ślubu w między rzeczu wiedziałem że trafiliśmy w dobre ręce - przyjechało ich dwoje nie wiem czy to mało czy to duzo ale fotek było mnóstwo a mimo to chłopaki pod nogami sie nie pałentali :) Na drugim spotkaniu wspólnie wybraliśmy 200 fotek w tym kilkanaście do ksiązki chłopaki wszystkie fotki zretuszowali obrobili i przekazali POLECAM bardzo serdecznie pełen profesjonalizm żona też by się zapewne pod tym podpisała nogami i rękami ale akórat te części jej zgrabnego ciała znajdują się w kuchni (schabowy i ziemniaczki i suróweczka:) trzymta się nara fotografiaslubna.zgora.pl/
    • dymitrrr0 Re: Fotograf Zielona Góra? 19.09.14, 14:18
      Polecam:
      www.weselezklasa.pl/ogloszenia-weselne/fotografia-slubna-photo-markowski,10535/
      www.weselezklasa.pl/ogloszenia-weselne/wideokamerowanie-oraz-fotoreportaz-uroczystosci,10623/
      www.weselezklasa.pl/ogloszenia-weselne/studio-fotografii-artystycznej-kwadrat,3378/
    • studio_sfinks Re: Fotograf Zielona Góra? 12.01.15, 14:05
      Witam,
      Z chęcią podejmiemy się realizacji zlecenia.
      Jeśli to możliwe, prosiłabym o podanie większej ilości informacji odnośnie oczekiwań co do usługi.
      Zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio na stronie www.sfinksfv.pl/

Pozdrawiam

Paulina Płocha
      • kaga9 8 lat później...:D n/t 12.01.15, 18:04
    • Gość: fidlerstudio Re: Fotograf Zielona Góra? IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.16, 16:05
      Witam nie jestem z okolic Zielonej góry ale pracuję na terenie całego kraju. Zapraszam www.fidlerstudio.pl
    • jowkakotka Re: Fotograf Zielona Góra? 05.10.16, 09:12
      Na moim ślubie zdjęcia robiła Pani Aneta Długołęcka można zobaczyć jej prace na portretyantety. Bardzo sympatyczna osoba, dzięki której nawet nieśmiały model jak mój mąż nabrał odwagi i pięknie pozował do zdjęć 
    • theus84 Re: Fotograf Zielona Góra? 12.02.17, 10:12
      Zobacz na lollipopsstudio.pl/ robią ładne zdjęcia ślubne, kobiece, dziecięce, narzeczeńskie i nie jest drogo :)
    • fotostory Re: Fotograf Zielona Góra? 26.01.22, 16:35

Zapraszamy do kontaktu :)
      Oferujemy:
      - Fotografię ślubną
      - Fotografię okolicznościową
      - sesje noworodkowe
      - sesje dziecięce
      - sesje narzeczeńskie
      - chrzciny
      - fotografia produktowa/ kulinarna

Zapraszamy na nasza stronę internetową oraz do kontaktu
      www.foto-story.pl