mada82 10.03.07, 21:50 Poszukuję dobrego fotografa w okolicach Zielonej Góry. Proszę o pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witchy83 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:22 dołączam sie do pytania:) też poszukuję:) a ty możesz zajrzeć na www.kadrstudio.com.pl bierze ok. 1200 zł za 2 tys. zdjęć dla mnie trochę dużo, szczególnie, że za wywołanie każdego zdjęcia sie płaci:) Odpowiedz Link Zgłoś
mada82 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:34 to kurcze dużo w takim układzie:( Najlepiej by było jak by dało radę fotografa połaczyć z filmowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
mada82 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:41 15.09.2007 a Ty?? Nie mam niestety jeszcze fotografa i zespołu:( Wierzę, że uda się coś fajnego znaleźć:) Odpowiedz Link Zgłoś
witchy83 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:46 ja 6 października, podam ci jeszcze namiary na tych, nad którymi ja się zastanawiam, więc jest dziewczyna po animacji społ-kult. u nas na uz, ona bierze ok 600 zł za jakieś 100 zdjęć na płycie i jakieś tam wywołane. www.mojslub.com jest też razem z filmowaniem na www.wower.pl ale nie wiem ile biorą bo nie odpisują na maila, muszę do nich zadzwonić:) Odpowiedz Link Zgłoś
mada82 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:48 Dzięki za namiary. Też patrzyłam na www.wower.pl ale, kurcze nie chodzi mi coś ta strona:( spróbuje może później. A powiedz jeżeli mozna widzieć gdzie robić przyjęcie weselne? Odpowiedz Link Zgłoś
mada82 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:49 a może jeszcze masz jakiś polecony zespół? Odpowiedz Link Zgłoś
witchy83 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:51 gdzie robić to nie wiem:) ja robię w roksanie na okulickiego. wiem, ze w hotelu leśnym jest fajnie i nawet niedrogo. chyba 120 czy 130 zl za osobę, a bardzo ładnie tam. pytałam też w figaro, tam 130 zl/os ale zarcia bardzo malo z tego co slyszalam. popularne jest tez delfino, ale tam nie podoba mi sie ten żółto- niebieski wystrój:) powiedziałabym ci też jaki mam zespół, ale nie wiem jak sie nazywa:D to mojego taty znajomi. w którym kościele bierzecie ślub?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mada82 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 22:58 Jak zwykle przez to , że piszę dość szybko na klawiaturze robię dużo błędów. Chciałam się zapytać gdzieTy robisz przyjęcie weslene a wyszło gdzie robić;) No nic trudno. JA nie jestem z Zielonej Góry tylko z Nowej Soli. Przyjęcie Ślubne robię w Sławie w Słoneczku:) A za numer do zespołu byłabym bardzo wdzięczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
witchy83 Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 23:00 603676669 pan Jerzy Szarek. Umówisz się to posłuchasz, czy tam objerzysz:) no to udanych dalszych przygotowań:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kaleta Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 23:20 Witam :) Coś poszło na skrzynkę gazetową ;) Deklaruję chęci, termin, oko, zaangażowanie. Czy to wystarczy? PS Mieszkam koło Wrocławia, ale odległość nie stanowi problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kaleta Re: Fotograf Zielona Góra? 10.03.07, 23:21 Witam Wysłałem mail'a na skrzynkę Gazetową Odpowiedz Link Zgłoś
martabg Jak fotograf, to nie... 12.03.07, 09:42 Jeśli osoba filmuje, to w tym czasie nie robi zdjęć i odwrotnie. Chyba, że przychodzą dwie osoby:) Więc moze warto się zastanowic, czy warto:) Witchy, jak z podobnych względów kolorystycznych w Delfino nie robiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynkaa Re: Fotograf Zielona Góra? 11.03.07, 00:00 my robimy zdjecia w juz tu wspomnianym Kadrze, a kamerzyste u Kaniewskiego na Morelowej a ja mam do Was inne pytanie, czy macie juz fryzjera i makijazystke? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejmielcarek Re: Fotograf Zielona Góra? 11.03.07, 09:12 Mieszkam w Poznaniu ale pochodzę z Żagania. Zawsze mogę zaplanować wizytę w rodzinnym mieście, a stamtąd do Zielonej Góry to rzut beretem...Zapraszam do obejrzenia portfolio: foto.mielcarek.net/ i jeżeli sie spodoba do wypełnienia formularza zapytania ofertowego. Odpowiedz Link Zgłoś
witchy83 Re: Fotograf Zielona Góra? 11.03.07, 11:57 ja jeszcze zapytam o kamerzyste. dziewczynkaa, ile bierze ten twoj na morelowej?? ja chciałabym jakiegoś w miarę taniego. Bardziej zależy mi na zdjęciach:) Gdyby ktoś miał jakiś namiar, bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynkaa Re: Fotograf Zielona Góra? 11.03.07, 12:59 coś koło 1000 zł (szczerze mówiąc już nie pamiętam czy 950 czy 1050 :)) możecie przedzwonić i się umówić, wtedy pokażą Wam przykładowy filmik, nie wypożyczają dvd do domu, ale to może i dobrze, bo ja też bym nie chciała żeby jakieś obce osoby oglądały mój film z wesela tel 320 81 30 lub kom. 507 139 780 można u nich zamówić sobie też zdjecia, ale nam akurat sie średnio podobały Odpowiedz Link Zgłoś
mada82 a co z kamerzystą? 11.03.07, 18:00 jakieś kontakty albo przykładowe ceny ? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Fotograf Zielona Góra? 12.03.07, 09:14 rewelacyjnym fotografem jest Jarosław Brożyna - nieco ekscentryczny, dziwaczny, ale wie, jak posługiwać się aparatem nie wiem tylko, czy robi zdjęcia ślubne miałam kiedyś u niego sesję (na dworze). jeszcze nie widziałam, żeby ktoś tak świetnie umiał wykorzystywać światło słoneczne telefonu nie posiadam, ale w Gazecie Lubuskiej na pewno go znają Odpowiedz Link Zgłoś
lubuskiewesele.pl Fotografia ślubna Zielona Góra 19.03.14, 11:46 Jeżeli chodzi o fotografię ślubną lub filmowanie to polecam stronę, na której znajdziecie aktualne oferty i to w jednym miejscu. Zestawieni fotografów ślubnych z Zielonej Góry i okolic z opisem ich oferty i małym portfolio www.LubuskieWesele.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Re: Fotografia ślubna Zielona Góra IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.15, 12:32 Po swoich doświadczeniach zdecydowałem a nawet obiecałem firmie że ich zareklamuję gdzie będę tylko mógł:) Tak własnie się tu znalazłem (świeżo upieczony mężuś) póki co jeszcze zadowolony - pożyjemy zobaczymy ale przejdzmy do meritum sprawy - upojony szczęściem i nie tylko byłem dnia 01 08 2015 i muszę powiedzieć że gdyby nie fotki oraz nagranie to wieczór/noc był by była by dla mnie mglistym wspomnieniem Wynajeliśmy firmę PHOTO-PROJECT byliśmy u nich tylko na jednym spotkaniu przed ślubem poczęstowano kawusią zaprezentowano zdjęcia foto ksiązki albumy gadżety nagrania jakieś tam inne rzeczy (żona napewno pamięta lepiej taki pierdoły:))ale już wtedy a zwłaszcza wtedy:) po zaprezentowaniu plenerówki z jakiegoś tam ślubu w między rzeczu wiedziałem że trafiliśmy w dobre ręce - przyjechało ich dwoje nie wiem czy to mało czy to duzo ale fotek było mnóstwo a mimo to chłopaki pod nogami sie nie pałentali :) Na drugim spotkaniu wspólnie wybraliśmy 200 fotek w tym kilkanaście do ksiązki chłopaki wszystkie fotki zretuszowali obrobili i przekazali POLECAM bardzo serdecznie pełen profesjonalizm żona też by się zapewne pod tym podpisała nogami i rękami ale akórat te części jej zgrabnego ciała znajdują się w kuchni (schabowy i ziemniaczki i suróweczka:) trzymta się nara fotografiaslubna.zgora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dymitrrr0 Re: Fotograf Zielona Góra? 19.09.14, 14:18 Polecam: www.weselezklasa.pl/ogloszenia-weselne/fotografia-slubna-photo-markowski,10535/ www.weselezklasa.pl/ogloszenia-weselne/wideokamerowanie-oraz-fotoreportaz-uroczystosci,10623/ www.weselezklasa.pl/ogloszenia-weselne/studio-fotografii-artystycznej-kwadrat,3378/ Odpowiedz Link Zgłoś
studio_sfinks Re: Fotograf Zielona Góra? 12.01.15, 14:05 Witam, Z chęcią podejmiemy się realizacji zlecenia. Jeśli to możliwe, prosiłabym o podanie większej ilości informacji odnośnie oczekiwań co do usługi. Zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio na stronie www.sfinksfv.pl/ Pozdrawiam Paulina Płocha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fidlerstudio Re: Fotograf Zielona Góra? IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.16, 16:05 Witam nie jestem z okolic Zielonej góry ale pracuję na terenie całego kraju. Zapraszam www.fidlerstudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jowkakotka Re: Fotograf Zielona Góra? 05.10.16, 09:12 Na moim ślubie zdjęcia robiła Pani Aneta Długołęcka można zobaczyć jej prace na portretyantety. Bardzo sympatyczna osoba, dzięki której nawet nieśmiały model jak mój mąż nabrał odwagi i pięknie pozował do zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
theus84 Re: Fotograf Zielona Góra? 12.02.17, 10:12 Zobacz na lollipopsstudio.pl/ robią ładne zdjęcia ślubne, kobiece, dziecięce, narzeczeńskie i nie jest drogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
fotostory Re: Fotograf Zielona Góra? 26.01.22, 16:35 Zapraszamy do kontaktu :) Oferujemy: - Fotografię ślubną - Fotografię okolicznościową - sesje noworodkowe - sesje dziecięce - sesje narzeczeńskie - chrzciny - fotografia produktowa/ kulinarna Zapraszamy na nasza stronę internetową oraz do kontaktu www.foto-story.pl Odpowiedz Link Zgłoś