zaczarowanachatka 29.10.09, 12:52 Witam serdecznie!!! Zastanawiam się nad zorganizowaniem sylwestra dla dzieci (pobyt z noclegiem od godziny 17 do godziny 11 następnego dnia). Drogie mamy - co o tym myślicie, czy byłybyście zainteresowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lillylive Re: sylwester dla dzieci 30.10.09, 20:39 Jak najbardziej dla mojej 5latki!!!Musiałabym tylko znac szczegoły Odpowiedz Link Zgłoś
iza9919 Re: sylwester dla dzieci 03.12.09, 12:42 nanny24 ile kosztuje taka przyjemność, gdzie konkretnie w Mysłowicach i w jakich godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś
nanny24 Re: sylwester dla dzieci 03.12.09, 14:47 Niestety nie da się tu podać szczegółów oferty bo zaraz wykasują. W dodatku nie raczą poinformować o tym co jest niezgodne z ich regulaminem. To absurd. Polecam sprawdzać informacje w google. Odpowiedz Link Zgłoś
tyska_edziecko Re: sylwester dla dzieci 03.12.09, 19:36 Gdybyś przeczytała regulamin, który zaakceptowałaś logując się na forum, wiedziałabyś, że reklama na forum jest niedozwolona. Niestety nie założyłaś sobie poczty gazetowej i moja wiadomość do Ciebie nie mogła zostać wysłana. Odpowiedz Link Zgłoś
nanny24 Re: sylwester dla dzieci 03.12.09, 22:12 tyska_edziecko napisała: > Gdybyś przeczytała regulamin, który zaakceptowałaś logując się na forum, > wiedziałabyś, że reklama na forum jest niedozwolona. Niestety nie założyłaś > sobie poczty gazetowej i moja wiadomość do Ciebie nie mogła zostać wysłana. "Kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy." Po co w takim razie podaję email przy rejestracji? Rzeczywiście skomplikowane wysłać na niego email. Poza tym nie potrzebuje kolejnego adresu email. Jeśli gazeta.pl chce się pochwalić liczbą kont do reklamy to może powinna rywalizować ofertą, a nie wymagać od innych żeby posiadali ich konta jeśli chcą się jakoś rozsądnie komunikować. Odpowiedz Link Zgłoś
tyska_edziecko Re: sylwester dla dzieci 04.12.09, 09:08 Tak sie składa, że moderatorzy nie maja dostepu do formularzy rejestracyjnych. Tak się równiez składa, że regulamin jest po to, żeby stosowac się do jego postanowień, co Ty swoimi postami w sposób oczywisty naruszyłaś. Gwoli ścisłości oto link do regulaminu: forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617538.html Zwróć uwagę zwłaszcza na pkt 6! Odpowiedz Link Zgłoś
nanny24 Re: sylwester dla dzieci 04.12.09, 10:44 tyska_edziecko napisała: > Tak sie składa, że moderatorzy nie maja dostepu do formularzy > rejestracyjnych. Tak się równiez składa, że regulamin jest po to, > żeby stosowac się do jego postanowień, co Ty swoimi postami w sposób > oczywisty naruszyłaś. > Gwoli ścisłości oto link do regulaminu: > forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617538.html > Zwróć uwagę zwłaszcza na pkt 6! > Gdyby wszystkich na forum traktowano tak jest w regulaminie (czyt. równo) to nie wisiały by posty jak ten: Animator zabawy od 14 października. Przepraszam, że nie dopytałam o możliwość korzystania z formularza rejestracyjnego. Dla mnie nie jest ważne czy możecie korzystać z tych formularzy czy nie. Wymagacie stosowania się do regulaminu, którego sami nie przestrzegacie. W punkcie 7 nie mam mowy o tym, że jeśli nie masz konta pocztowego na gazeta.pl to nie zostaniesz poinformowana o kasowaniu twoich wypowiedzi, a o poście, do którego podałam link nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
tyska_edziecko Re: sylwester dla dzieci 04.12.09, 11:36 Bez przesady, mail z informacja dlaczego usunięto Twoje posty został wysłany, ale wrócił z powodu braku adresata, dlatego nie pisz proszę, że nie stosuję się do regulaminu. Jesli natomiast zauważasz posty które Twoim zdaniem powinny zostać z jakiegos powodu skasowane prosze o kliknięcie w ikonę kosza. Moderator też człowiek i może czegos nie zauważyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nanny24 Re: sylwester dla dzieci 04.12.09, 13:01 tyska_edziecko napisała: > Bez przesady, mail z informacja dlaczego usunięto Twoje posty > został wysłany, ale wrócił z powodu braku adresata, dlatego nie pisz > proszę, że nie stosuję się do regulaminu. > Jesli natomiast zauważasz posty które Twoim zdaniem powinny zostać z > jakiegos powodu skasowane prosze o kliknięcie w ikonę kosza. > Moderator też człowiek i może czegos nie zauważyć. > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kami_sia Re: sylwester dla dzieci 08.12.09, 09:44 Podbijam temat Zaczarowanej Chatki. Ja jestem chętna na Sylwestra dla mojej córki w tym miejscu-kto dołączy? Odpowiedz Link Zgłoś