icarium2009 14.01.10, 21:19 Czy ktoś ma namiary na tego pana doktora? Proszę o adres gabinetu prywatnego i najlepiej dni i godziny przyjmowania. Dziękuję wszystkim pomocnym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
icarium2009 Re: dr Jacek Zamłyński 20.01.10, 21:16 Podbijam wątek. Potrzebuję dobrego lekarza, doświadczonego w zartuciu ciążowym. Słyszałam, że dr Zamłyński jest odpowiedni, ale nie mam namiarów A może polecacie kogoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
aammsstt Re: dr Jacek Zamłyński 20.01.10, 22:18 Zatrucie ciążowe nie jest unikalną przypadłością ciężarnych. Powinien poradzić sobie każdy dobry ginekolog. Jasne, że sytuacja jest trudniejsza, jeśli jest to wczesna ciąża. Każdy lekarz w prywatnym gabinecie poprowadzi taką ciążę bez trudności( podkreślam w prywatnym gabinecie). O ile wiem, - dr. Zamłyński pracuje w poradni Sigma-Bi w Bytomiu przy ul. Wyczółkowskiego. Poradnia ma swoją stronę więc tam znajdziesz namiary. Może warto znaleźć lekarza, który pracuje w szpitalu gdzie odbędzie się poród. Odpowiedz Link Zgłoś
icarium2009 Re: dr Jacek Zamłyński 21.01.10, 14:41 Dziękuję za odpowiedź, zupełnie zapomniałam, że na Wyczółkowskiego jest jeszcze jedna Sigma. Sprawdzę to Natomiast nie zgadzam się, że z zatruciem poradzi sobie każdy lekarz. Mój poprzedni lekarz (oczywiście prywatnie) doprowadził mnie do ciężkiego stanu przedrzucawkowego Myślałam, że jest dobry, bo w końcu ordynator oddziału... Jestem w grupie ryzyka, czyli zatrucie może wystąpić po raz kolejny, i wolałabym mieć naprawdę fachową opiekę. Odpowiedz Link Zgłoś
aammsstt Re: dr Jacek Zamłyński 25.01.10, 00:19 Znam lekarza z Bytomia, który jest obecnie ordynatorem oddziału i nie dałabym przysłowiowego "złamanego grosza" za jego opiekę. Zgadzam się z tym, że można źle trafić. Ogólnie rzecz biorąc odradzałabym Bytom ale to twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
dronka3 Re: dr Jacek Zamłyński 25.01.10, 16:14 widocznie źle trafiłaś. ja w szpitalu w Bytomiu byłam 5 razy, od kilku lat jestem leczona przez jednego z tamtejszych lekarzy. dwa razy uratował mi życie, dzięki niemu mam zdrowego syna. za to doktorowi Zamłyńskiemu zupełnie nie ufam, miałam z nim do czynienia w czasie jednego z pobytów szpitalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
icarium2009 Re: dr Jacek Zamłyński 25.01.10, 16:31 Pewnie piszesz o dr K Taaa, za jego opiekę też bym nie dała złamanego grosza... Odpowiedz Link Zgłoś