dorotadu 27.04.04, 11:20 nie wiem czy tak sie to pisze gdzies czytałam że jest chyba w Sosnowcu - czy to prawda? co mozna tam kupić? bedę wdzięczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agapolo Re: OUTLET na Śląsku ??? 27.04.04, 11:49 Outlet jest w Jaworznie, to sklep z firmowymi ubraniami przecienionymi z róznych względów,(ostatnie pary, zeszłoroczna kolekcja) m.in adidas, nike, reebok, solar, 5-10-15, levis, wrangler itd. agapolo FORUM MAM MĄDRYCH I SYMPATYCZNYCH zapraszam do odwiedzin forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16604 Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: OUTLET na Śląsku ??? 27.04.04, 12:01 opisz mi prosze dokładniej gdzie to jest - mieszkam w Tychach a to jednak kawałek drogi. Czy warto wogóle się tam wybrać? Czy ceny są dużo bardziej korzystne? A jak z wyborem? Odpowiedz Link Zgłoś
agapolo Re: OUTLET na Śląsku ??? 27.04.04, 12:06 jesli chodzi o lokalizację zajrzyj tutaj, już o tym pisałam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16604&w=11251039&a=11459104 jeśli chodzi o asortyment to zależy, czasem mozna trafić na coś fajnego, czasem nie. Cięzko mi jednoznacznie odpowiedziedziec na Twoje pytanie bo nie wiem czym jesteś zainteresowana, generalnie jest taniej ale żadnych rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: OUTLET na Śląsku ??? 18.05.04, 09:54 dorotadu napisała: > opisz mi prosze dokładniej gdzie to jest - mieszkam w Tychach a to jednak > kawałek drogi. Czy warto wogóle się tam wybrać? Czy ceny są dużo bardziej > korzystne? A jak z wyborem? z Tychów jedziesz drogą na Kraków i skręcasz na Jaworzno (jedzie się jakieś 20min). Byłam w ostatni weekend, fajną bieliznę kupiłam w Atlanticu i spódnicę w 5-10-15 Jeśli lubisz styl sportowy to na pewno coś znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
k.joice Re: OUTLET na Śląsku ??? 17.05.04, 20:02 W Czestochowie, na dworcu glownym rowniez jest ten sklep. Jest bardzo duzy wybor butow, jeansow i innych ciuszkow (w tym dla dzieciaczkow). Za pare butow reebok'a zaplacilam 90 zl. Chyba czesciej tam bede zagladac Odpowiedz Link Zgłoś