Dodaj do ulubionych

Nocleg w Wiśle

09.01.12, 08:14
Macie jakiś sprawdzony nocleg w Wiśle?
Chcemy pojechać na weekend .
Obserwuj wątek
    • echtom Re: Nocleg w Wiśle 09.01.12, 08:27
      Noclegu nie sprawdzałam, ale kiedy tam byłam, zafascynowało mnie jedno miejsce: Muzeum Spadochroniarstwa, ul. Przylesie 1a, przy wjeździe od północy. Na górze mają pokoje dla letników. Tu masz linka z telefonem:

www.wisla.pl/Turystyka,4/Muzeum_Spadochroniarstwa,41
    • agni71 Re: Nocleg w Wiśle 09.01.12, 09:09
      Ja bardzo lubię Kamratowo (domki z dwiema sypialniami i salonikiem i aneksem), na tym samym terenie jest tez Kamratówka (pokoje bez aneksu), z tym, ze najbardziej lubię tam jeżdzić latem.
      W Wiśle jest tez Gołębiewski, jesli wolisz bardziej hotelowe klimaty.
    • ola Re: Nocleg w Wiśle 09.01.12, 09:45

Co cię interesuje? Hotel ze śniadaniem, basenem i wypasem? Pensjonat? Pokój? Chcesz blisko Centrum, knajp i dworca czy raczej w cichej dolinie przy lesie? Chcesz jeździć na nartach i zalezy ci na bliskości wyciągu? Jedziesz samochodem czy pociągiem?
      • ewma Re: Nocleg w Wiśle 09.01.12, 10:14
        Wypasu być nie musi.Jedziemy samochodami,2 rodziny z dziećmi 10-13 lat
        Zależy nam na 1 noclegu z soboty na niedziele.
        Blisko knajpek aby wieczorem po nich pochodzić.
        Może być również Ustroń.
        • ewa_mama_jasia Re: Nocleg w Wiśle 09.01.12, 10:50
          Kolega z rodziną bardzo sobie chwali ośrodek "Relaks". Jeździ od dwóch lat i zadowolony.
    • beskidek1 Re: Nocleg w Wiśle 28.02.14, 14:51
      Ja polecam Rezydencje Pod Ochorowiczówką w Wiśle. To bardzo wysoki standard w naprawdę atrakcyjnej cenie. Idealnie nadaje się na krótsze i dłuższe pobyt oraz jest świetny dla dzieci. Najlepiej zobaczyć zdjęcia na www.podochorowiczowka.pl

Polecam z własnego doświadczenia...

www.podochorowiczowka.pl/img/fotos/01_min.jpg" border="0" alt="https://www.podochorowiczowka.pl/img/fotos/01_min.jpg">
    • wislamietek Re: Nocleg w Wiśle 19.12.14, 09:33
      W zależności czy szukacie niskiej ceny, czy też obiektu o wysokim standardzie z SPA i Aquparkiem. W razie pytań pomożemy, nasz telefon dostępny na stronie taxi-wisla.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka