Dodaj do ulubionych

Bytom - gdzie się bawić

17.02.05, 13:57
Pogoda jaka jest każdy widzi a moje maluszki trochę nudzą się w domu.
Dziewczyny, czy jest w Bytomiu jakieś miejsce gdzie można pójść z dzieciakami
się pobawić?
Obserwuj wątek
    • bemil12 Re: Bytom - gdzie się bawić 18.02.05, 13:18
      Najlepszy jest park wodny w T.Górach. Jutro z moja 3 letnia córką wybieram sie
      po raz pierwszy do Bawilandi( k. Reala na Stroszku).Podobno jest super. jak
      sprawdzę mogę Ci dać znać jak było.
      Pozdrawiam
      bemil12@gazeta.pl
      • husasia Re: Bytom - gdzie się bawić 18.02.05, 21:50
        Moje dzieciaczki-bliźniaczki mają 15 miesięcy i zastanawiam się, czy na
        Bawilandię nie są za małe. Muszę przyznać, że nie wiedziałam o jej istnieniu.
        Napisz mi proszę jak tam jest, to może się wybiorę.
        • agata309 Re: Bytom - gdzie się bawić 20.02.05, 19:43
          Witaj, byłam dzisiaj w Bawilandii na Stroszku z moją 3,5-letnią córką. Warunki do zabawy są.....2 duże zjeżdżalnie do basenu pełnego piłek i labirynty, którymi sie dochodzi do tych zjeżdżalni, jest też huśtawka, drabinki i sznury do wspinania. Niby nic specjalnego, ale moja mała bawiła się wspaniale i bedziemy tam częściej jezdzić, tym bardziej,że ceny nie są wygórowane:
          1h-6zł
          kolejna godzina-4zł
          3 godzina gratis.
          Rodzice muszą mieć ochraniacze na obuwie i bez problemu można towarzyszyć dziecku w zabawie. Jest tez mini kawiarenka.
          Dla mniejszych dzieci jest malutki basenik z piłeczkami + mała zjeżdzalnia, tunel do chodzenia (z Ikei) i wielkie klocki do układania . Możesz spróbowac zabrać tam swoje maluchy....jeśli nie bedzie dużo dzieci, to myślę,że będą mogły się tam spokojnie pobawić.
          Pozdrawiam
          Agata z Paulinką

P.S. A czy któraś z e-Mam wie coś o Rura Parku w Chorzowie(chodzi mi o wyposażenie, bo cenę znam 11zl-godzina, bilet bez ograniczeń czasowych-16zł) i w Chorzowie jest tez jeszcze jedna sala zabaw (przed pocztą, obok Biedronki).....będę wdzięczna za informacje
          • husasia Re: Bytom - gdzie się bawić 21.02.05, 09:05
            Dzięki za informacje, wybierzemy się tam z maluchami może w niedzielę. A możesz
            mi podać w jakich godzinach jest to otwarte?
            • agata309 Re: Bytom - gdzie się bawić 21.02.05, 13:05
              witaj, czynne jest codziennie od 13 do 20.
              pozdrawiam
              • husasia Re: Bytom - gdzie się bawić 21.02.05, 15:20
                dzięki serdeczne
    • basia755 Re: Bytom - gdzie się bawić 22.02.05, 12:10
      cześć, ja byłam w Rura-Parku. Są tam 2 baseny z piłkami, zjeżdżalnie i rury,
      którymi można przechodzić. Dla mniejszych dzieci są bodajże 2 domki i mniejsza
      zjeżdżalnia. Sala zabaw nie jest zbyt duża za to jest dużo dzieci. Rodzice mogą
      być razem z dziećmi ale gdyby chcieli gdzieś usiąść to jest problem - kawiarnia
      jest pietro niżej. Można co prawda usiąść koło sali zabaw, ale na niewygodnych
      metalowych krzesłach. Ogólnie mówiąc jest tak sobie.
      Jeśli mogę polecić to proponuję Fiku-Miku w Zabrzu, ul. Struzika 8c, tel. 277-
      45-80. Czynne od 10-20. Jest tam po prostu bajerancko, duzo atrakcji na dużej
      powierzchni a miejsce dla dzici do 2-óch lat też jest porządnie wyposażone.
      Koszt za godzinę to bodajże 6-7 złotych, dokładnie nie pamiętam bo mam karnet
      na 10 godzin za 50 zł. Moje dzieciaki (4 i 2.5 l) biegają już same, więc ja w
      tym czasie mogę sobie odpocząć. Z kawiarenki widać dzieci, można sobie poczytać
      lub pooglądać tv. Dziewczyny obslugujące są bardzo miłe.
      Gdybyście były zainteresowane to najlepiej gdy wjedziecie do Zabrza od strony
      Rudy Sląskiej (tam gdzie jest to skrzyzowanie z McDonaldem a niżej jet Tesco w
      Rudzie, wiecie?). Zaraz gdy kończy się Ruda a zaczyna się Zabrze to się
      pytajcie bo to jest mniej więcej w tym rejonie. Pozdrawiam
      • husasia Re: Bytom - gdzie się bawić 22.02.05, 14:36
        O to super. My czesto bywamy w Zabrzu bo tam mieszkają rodzice męża. Przy
        okazji wpadniemy więc do Fiku-Miku. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka