Dodaj do ulubionych

Motycz - basen ozonowany?

13.01.06, 08:32
Witam wszystkie mamysmile
pyatnie jak w tytule
poszukuje wszelkich informacji o tym basenie (jak jest, telefon, godziny
otwarcia, itp.)
i oczywiście doznania mam, które były tam ze swoimi maluchami
i wogóle może któraś z mam napisze jak zachowują się maluchy na basenie (moja
córcia ma 2,5 miesiąca czy to dobry wieksmile) na takie pluski?)
pzodrawiam
P.
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: Motycz - basen ozonowany? 13.01.06, 09:31
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=32293010&a=32293010
      • pycia07 Re: Motycz - basen ozonowany? 13.01.06, 10:35
        hmmm jezeli moderator w taki sposób pomaga to ja chyba czegoś tu nie
        rozumiem ???
        skoro wiesz, że na tamtym forum nic się nie dzieje to po co mam tam zadawac
        pytanie???
        dla zasady?? czy żeby nie złamać regulaminu??? ratunku bądźmy ludźmi!!!!
        czy skoro tam i tak nie uzyskam odpowiedzi to mam pisać ??? i wtedy nie
        zaśmiecam forum???paranoja....czy tu chodzi o to żeby uzyskac odpowiedź na moje
        pytanie czy żeby trzymać się regulaminu??? a na tym forum sa mamy z jakich
        miejscowosci i województw???
        chore to moim zdaniem....i pewnie zaraz usłyszę, że ejst regulamin i tzreba się
        go tzrymac i że jak mi nie pasuje to nie musze tu przebywać
        pozdrawiam
        • pycia07 Re: Motycz - basen ozonowany? 13.01.06, 10:40
          a poza tym wczytując się w regulamin zauważyłam, że wątki są przenoszone z tego
          forum wtedy gdy nie sa na temat........hmmmm no tak w sumie poszukiwanie basenu
          ozonowanego na którym moja 2,5 miesięczna córka mogłaby pobrykac i pytanie do
          mam jak się zachowują dzieci na basenie nie jest zupełnie o
          niemowlakach........bo oprócz pytania o basem konkretnie w Motyczu pytałam o
          ogólne zachowanie dzieciaków na basenie....ale albo się moderator nie
          wczytał...albo stwierdził, że skoro Motycz to na forum "lubelskie"...a może na
          forum "basenowe"....
          • mrufka4 Re: Motycz - basen ozonowany? 13.01.06, 10:58
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33035 pycia zajrzyj do nas ostatnio
            rozmawiałyśmy o tym basenie.
            • mrufka4 Re: Motycz - basen ozonowany? 13.01.06, 11:00
              obowiązujące w Polsce prawo sanitarne nie pozwala na otwarcie dla ludności
              baseny z woda wyłącznie ozonowaną,Woda musi być chlorowana,ozon to dodatkowe
              zabezpieczenie,w motyczu woda jest ok ale sa inne niedogodności np.zimna,ciasna
              przebieralnia
          • zona_mi Re: Motycz - basen ozonowany? 13.01.06, 11:21
            Mój komunikat ma charakter informacyjny - zawiadamiam w nim o istnieniu forum
            Lubelskiego. Bardzo często na Województwach można znaleźć gotowe odpowiedzi na
            swoje pytania i warto tam zaglądać.
            Moderator nie jest cyborgiem, nie siedzi przed komputerem przez całą dobę i nie
            czyta wszystkich forum, włącznie z Województwami. Nie może więc wiedzieć, które
            forum jest bardziej aktywne, a które mniej. To zreszta zależy wyłącznie od
            użytkowników danego obszaru.
            Zadałaś swoje pytanie na Niemowlęciu, które nie jest idealnym forum na tego
            typu rzeczy, stąd link, który Ci podałam. Docelowo Twój wątek zostanie
            przeniesiony na forum Lubelskie, tymczasem możesz tutaj doczekać się odpowiedzi
            emam, ponieważ, owszem, właśnie na uzyskiwaniu odpowiedzi na pytania chodzi na
            forum smile
            Jeśli idzie o basen z niemowlęciem w ogóle, zapraszam do wątku FAQ,
            przyszpilonego na samej górze:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=31793062
            A w nim:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=31793062&a=33171462

I uśmiechnij się, zamiast zakładać z góry, że ktoś ma złe intencje smile
            Pozdrawiam
            Zona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka