Dodaj do ulubionych

**mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu jest?

25.08.05, 14:22

ja pierwsza smile
mam na imie magda i mam 20 lat i 11 m-czna coreczke smile
Obserwuj wątek
    • detinka Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 28.08.05, 14:47
      nie lubię być druga ale co mi tam wink
      detinka i bany 28 lat i Matysia 14 m-cy.
    • vaniliaa1 kto jeszcze????? 29.08.05, 09:08

• marta715 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 30.08.05, 10:11
      jestem jeszcze ja Marta (jestem najstarsza 32 lata) i moja córcia Patrynia
      (i pół m-ca)
    • vaniliaa1 witam:) 30.08.05, 10:42

• husasia Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 01.09.05, 14:56
      ja następna - 32 lata i 21-miesięczne bliźniaki Kaśka i Wojtek
    • vaniliaa1 :) 01.09.05, 15:06
      blizniaczki..buuuu...tez bym chciala smile
      • husasia Re: :) 01.09.05, 15:36
        Moje maluchy z 13 listopada 2003 - to jak widzę "rodzeństwo" Oliwki smile)
        • vaniliaa1 Re: :) 01.09.05, 15:43
          rodzials na batorego????a swoja droga mieszkasz gdzoes w centrum????
          • husasia Re: :) 01.09.05, 15:54
            Rodziłam w Piekarach, szpital na Batorego skutecznie wybił mi z głowy mój gin.
            A mieszkam w pobliżu parku, w okolicach urzędu SC (to chyba jeszcze centrum).
            • ludlem Re: :) 01.09.05, 17:17
              Hej! Jesteśmy jeszcze my - Ludmiła (32l) i Pola (( mies.). Pozdrawiamy.
              • vaniliaa1 Re: :) 02.09.05, 11:47
                husasia..to mieszkamy niedaleko siebiesmile
                ja przy szpitalu gorniczym smile
                • husasia Re: :) 06.09.05, 15:07
                  Pewnie się wiele razy mijałyśmy w parku smile). Chociaż jak znam życie to ty
                  chodzisz na plac zabaw przy kortach a ja przy basenie.
                  • vaniliaa1 Re: :)husasia 06.09.05, 15:21
                    napewno si ewidzialysmy bo ja wlasnie chodze pod "misie"
    • marta715 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 02.09.05, 12:32
      hehehe - napisałam, że moja mała ma "i pół m-ca" - oczywiście miało byc 9,5 m-ca
      jestem ze stroszka
      • vaniliaa1 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 02.09.05, 12:38
        os zietka????
        • marta715 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 02.09.05, 12:43
          os. zietka - a moja mała jest dokładnie rok po twojej - 16.11.2004
          • vaniliaa1 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 02.09.05, 12:58
            to juz drug akolezanka OLiwi rowniutki rok po niejsmile
            a na tym os moj kuzyn uczy w szk0lesmile
            • marta715 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 02.09.05, 13:09
              zapominalska jestem - mała jest Patrynia (skrót od Patrycji)
              • krasulas Re: Ania i Zuzia 07.09.05, 16:26
                Ania i Zuzia. Mieszkamy też niedaleko parkusmile Też chadzamy pod Misiebig_grin
                Sporadycznie na Tranogórską. Aha - 29lat (młoda bardzo jestemsmile)
                • vaniliaa1 Re: Ania i Zuzia 08.09.05, 08:18
                  no naprawde nas sporo.....aniu i zuziu a gdzie dokladniej miesszkacie???
                  Moze kiedys sie umowimy na spacer do pareczku ???
                  a ja mam 20 lat smile(jjeszcze porzez tydziensmile)
                  • krasulas Re: Ania i Zuzia 09.09.05, 13:14
                    Na łużyckiej - bliziutko parkusmile Jasne, że możemy się umówićsmile
                    pzdr
                    Ania
                    • krasulas Re: do Husasi 09.09.05, 13:17
                      Husasiusmile Czy jeździsz trókołowcem ze swoimi maluchami?? Nie wiem czy dzisiaj
                      nie widziałam Cię na Misiach - córeczka o imieniu Kasia w różowej sukieneczce.
                      A tak poza tym - to z widzenia kojarzę Cię dobrzesmile
                      • husasia Re: do Husasi 09.09.05, 14:39
                        Trójkołowiec się zgadza, Kasia w różowej sukience też smile. Na Misiach byliśmy
                        tylko chwileczkę bo nie dałabym rady utrzymać moich maluchów z dala od
                        budowanej zjeżdżalni. Swoją drogą, mogli ją postawić na wiosnę a nie teraz. A
                        następnym razem to mnie zaczep, proszę. Ja wiem, ze my się rzucamy w oczy,
                        szczególnie wtedy gdy każde z dzieci ucieka mi w inną stronę a ja się miotam
                        między nimi a wózkiem wink.
                    • joalip Re: Ania i Zuzia 20.12.05, 12:24
                      Hej ! Ja jeszcze nie jestem mamcią ,termin mam na 16 czerwca 2005,mieszkam
                      również blisko parku Wrocławska.Mam na imie Aśka ,lat 32 Pozdrawiam Bytomianki
                      • joalip Re: Ania i Zuzia 20.12.05, 12:26
                        joalip napisała:

> Hej ! Ja jeszcze nie jestem mamcią ,termin mam na 16 czerwca 2005,mieszkam
                        > również blisko parku Wrocławska.Mam na imie Aśka ,lat 32 Pozdrawiam Bytomianki
                        sorki nie 2005 tylko 2006 ,pomyliłam się .Asia
    • natka39 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 10.09.05, 19:30
      jeszcze jasmile2 dzieci jedno 7 lat drugie 8 miesięcy pozdrawiam mamusie
      • vaniliaa1 natka39 12.09.05, 08:04
        a skad dokladnie jestes?????
        • ameba1 mamusie z Bytomia... 19.09.05, 21:49
          no to na dokładkę jeszcze ja - Małgorzata mama 8-miesięcznej Juleczki smile
          Mieszkamy w centrum i również często chodzimy na spacery do parku.
          A co na to mamusie z Bytomia, gdybyśmy kiedyś zrobiły wspólne spotkanie z
          pociechami w parku pod misiami...? Może byłoby fajnie? smile

Pozdrawiamy i życzymy dużo słoneczka

malgorzatapiskorz@interia.pl
          • husasia Re: mamusie z Bytomia... 20.09.05, 10:09
            Ja też chętnie. Zaproponujcie dzień i godzinę. Ja z moimi maluchami wychodzę
            najczęściej ok 10.30 i spacerujemy do 12.00. Poniedziałki i wtorki jestem w
            pracy, w inne dni - różnie. Mam jednak nadzieję, że uda mi się wpasować w wasze
            terminy.
    • vaniliaa1 sp0otkanie??? ja jestem za!!!!!!!!!!!! 20.09.05, 08:15
      j/w
      • ameba1 no to możemy... 21.09.05, 09:13
        już coś ustalić smile
        Ja z moją Juleńką mogę się dostosować - bo właściwie te godzinki przed
        południem Julka ma zarezerwowane do szaleństw wink choć bardziej byłabym za
        popołudniem wink
        Wczoraj byłam na spacerze w parku - wiele mamuś ze swoimi pociechami - chodziły
        mi różne myśli po głowie - może któraś ze spacerujących mamuś była z Forum?
        Może parę szczegółów (gdyby ktoś chciał nas rozpoznać): ja mam krótkie blond
        włoski, a moja córcia prawie zawsze grzeczna jak aniołek w zielonkawym wózku
        siedzi - i właściwie to ja najwięcej klapię jęzorem smile
        Niestety dziś i jutro odpadają spacery po parku sad ale jak już to najczęściej
        jesteśmy około 15-tej

Pozdrawiam wszystkie e-mamusie smile
        Małgorzata & Juleczka <><
    • vaniliaa1 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 21.09.05, 10:36
      a ja bym byla za weekendem..wiadomo-pracasad
      • ameba1 super!!! 21.09.05, 16:07
        może ten weekend? sobota?
        • anus1113 Re: super!!! 22.09.05, 07:21
          jeszcze jedna mamuśka z bytomia smile)Ania mama 3m chłopczyka mieszkam przy
          stadionie poloni bytom
        • husasia Re: super!!! 23.09.05, 13:00
          Ok, jeśli będzie znośna pogoda to ja się pewnie pojawię z moimi maluchami na
          misiach ok. 11. Nas łatwo rozpoznać - ja dosyć wysoka, włosy krótko obcięte,
          raczej szczupła (chociaż tu i ówdzie po ciąży oponki pozostały). Wózek -
          trójkołowiec bliźniaczy granatowo-brązowy. No i najważniejsze - dzieci w
          liczbie dwóch - Kasia i Wojtek. Będą się przepychać przy wchodzeniu na
          zjeżdżalnię a ja będę się starała zabezpieczać ich przed zleceniem z tych
          schodków. No i oczywiście co chwila będę wołała raz jedno raz drugie bo mi sie
          przeważnie rozłażą. Kłopotów z identyfikacją nie będziecie więc miały. Jeśli
          któraś z was będzie w tym czasie w parku i będzie miała ochotę pogadać to
          proszę mnie zaczepićsmile.
          • vaniliaa1 Re: super!!! 23.09.05, 14:17
            no to ja postaram sie byc....
          • krasulas Re: super!!! 23.09.05, 14:17
            Ja też postaram się przyjść - wprawdzie mamy inne plany, ale to spotkanie
            bardzo mnie kusibig_grin Od poniedziałku jestem na długim szkoleniu i niestety -
            koniec ze spacerkamisad Jutro ma być ślicznie także do zobaczeniabig_grin
            • ameba1 Re: super!!! 23.09.05, 14:22
              no to ja ze swoją Juleńką też postaram się przyjść smile
              no to do zobaczenia!!!
              • anus1113 Re: super!!! 23.09.05, 15:07
                dziewczyny jakie kupujecie pampersy ?? albo jakie kupowałyście ???

dzięki
                • krasulas Re: super!!! 24.09.05, 07:38
                  Pampersybig_grin

No niestety - nie będę mogła być na Misiach do południa. Będę w tych okolicach
                  w niedzielę - ale Wy pewnie na rodzinnych obiadkach będzieciesmile Mój M na
                  grzyby jedzie, więc ja z Małą na spacerek wybędę. Pzdr i miłego weekendu.
                  Ania
                  • vaniliaa1 Re: super!!! 26.09.05, 08:19
                    wybaczcioe, ale nie moglam wpasc w sobotesad
                    a co do pampersow ;D to z TIP`a
        • husasia Re: super!!! 26.09.05, 08:19
          Byłam w sobotę "na misiach" dopiero o 11.30 - niestety nie wyrobiłam się
          wcześniej z koniecznymi zakupami. Była któraś z Was o tej porze? Jedna mama co
          prawda badawczo mi się przyglądała ale to wszystko. Może uda się nam następnym
          razem. A może w niedzielę udało wam się spotkać?
          • ameba1 ja byłam... 26.09.05, 08:24
            w niedzielę z moją Juleczką smile Jednakże ogrom ludzi i troszkę dziwne by było
            podchodzenia do każdej mamusi z wózkiem z zapytaniem czy czasem jest z Forum smile
            Musimy się konkretnie umówić - dzień i godzina wink Byśmy się potem nie szukały.
            No to jaka jest propozycja kolejnego terminu?

pozdrawiam
            Małgorzata mama Julki (8,5m-ca)
            • anus1113 Re: ja byłam... 26.09.05, 18:04
              Ja na "misie" wybierałam się kiedy rzucający w oczy trójkołowiec właśnie jechał
              do domu, mijałyśmy się na światłach Śliczne dzieciaczki.
              Może przy takich spotaniach umówimy się na jakiś rozpoznawczy znak np. każda
              będzie trzymać w ręku maskotkę ?? my może na spacerek wybierzemy się w środę o
              11 może ktoś wpadnie ZAPRASZAM
              • husasia Re: ja byłam... 27.09.05, 13:40
                My pewnie też w środę pojawimy się na misiach - zjeżdżalnia to punkt
                obowiązkowy spacerów. Zapewniam, że nie gryzę.
                • ameba1 no to do zobaczenia... 27.09.05, 17:00
                  w środę!!! Postaramy się też być smile

Pozdrawiam

Małgorzata mama Julki (8,5 m-ca)
                  • ameba1 a jednak ... 28.09.05, 13:47
                    spotkanie w środę doszło do skutku smile

Jak by co to podaję mój numer gg gdyby któraś znów wybierała się na misie -
                    1118706 - będzie szybciej wink

pozdrawiam
                    Małgorzata mama Julki (8,5m-ca)
    • vaniliaa1 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 28.09.05, 15:37
      vaniliaa1 napisała:

>
      > ja pierwsza smile
      > mam na imie magda i mam 20 lat i 11 m-czna coreczke smile

SPROSTOWANIE!!!
      OLIWKA MA 22 MIESIACE!!!!!
      pomylilo mi sie smile
      • aammsstt Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 28.09.05, 17:18
        no to jeszcze my się dołaczymy - Aga i 1,5 miesięczna Matylda. Mieszkamy trochę
        daleko od parku, ale postaramy się kiedyś dotrzeć na spotkanie...
        • anus1113 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 28.09.05, 18:18
          my na następne spotkanie możemy się wybrać dopiero w przyszły tygodniu sad(
          • husasia Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 07.10.05, 15:09
            Zbliża się weekend i w dodatku pięknie się zapowiada. My postaramy się być
            jutro na misiach przed południem. Może znajdą się inne chętne do spotkania mamy?
            • detinka Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 09.10.05, 19:20
              Hejcia jak widze jest nas troszkę. Może pomyślimy o kolejnym spotkaniu jak juz
              pogoda nam się skończy ale tym razem pod daszkiem. Proponuję całe pietro
              naszego komisu, gdzie możemy się spotkać na ploteczkach a nasze dzieci będą
              mogły się pobawić. Może taki rodzinny piknik wink Tylko potzrebuje pomocy.
              Jakby co GG 1285245 tel. 880-336-400 adres GUGUKOMIS DWORCOWA 3 BYTOM CENTRUM

• husasia Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 10.10.05, 10:08
                O, to my się już troszkę znamy smile. Jakiś miesiąc temu robiłam u ciebie zakupy a
                nasze dzieciaki wypychały się nawzajem z fotelików samochodowych stojących pod
                ścianami. Niedługo zreszta wybierzemy się po jakieś spodnie.
                • detinka Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 10.10.05, 19:22
                  pewnie. pewnie napisz szczerze że to moja Matysia chciała znokautować Twoją
                  córcię wink Zapraszamy spodenki już są ładnie poukładane ...
                  • ameba1 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 11.10.05, 12:15
                    oooo...no my z Juleczką też tam ostatnio byłyśmy smile kupiłyśmy klocki i
                    spodnie smile
                    No to czekamy na jakąś propozycję - daleko nie mamy to na pewno przyjdziemy smile

pozdrawiamy - Małgorzata mama Julki (pojutrze skończy 9 miesięcy smile
                    • detinka Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 16.10.05, 15:39
                      uuuuuuuuuu widze że tu nie zaglądacie za często. Słabo z tym internetowym
                      Bytomiem. jakby co zapraszam jeszcze raz. A może jakies sugesteie co do
                      GUGUKOMISU macie. Chętnie poczytam opinie.
                      • ameba1 no to ... 19.10.05, 15:10
                        kiedy następne spotkanie? smile
                        Moja Juleczka troszkę teraz ciągnie noskiem, ale mam nadzieję, że to szybko
                        przejdzie smileA co do spotkania pod dachem - jestem za smile

Do DETINKA: pisałam do Ciebie parę razy na gg, jednakże bez odzewu sad Chciałam
                        zagadać na temat spotkania i ewentualnej pomocy w zorganizowaniu smile

Pozdrawiam
                        Małgorzata mama Julki (9 miesięcy)
                        • anus1113 Re: no to ... 20.10.05, 07:29
                          my też odwiedziliśmy komis smile) kupiliśmy śpiworek a nawet zaliczyłam tam
                          karmienie bo kubuś strasznie płakał smile) my dziś idziemy na spacerek ok 13-15
                          ale tylko gdzies na godzinkę bo od tygodnia męczy nas katar który w dodatku
                          spływa do buzi sad(
    • detinka Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 22.10.05, 23:01
      Dziewczyny jesteście zawsze mile widziane, kiedy tylko będziecie w pobliżu
      wpadajcie ! Czy to na karmienie, czy to przewinąć Maluszka albo na zwykłe
      grzebanie w ciuszkach. Co do spotkania to nadal moja propozycja jest aktualna !
      Będzie ciepło a resztę możemy wykombinować.
      Jeszcze raz moje GG 1285245
      Tylko napiszcie konkretnie KTO i CO bo miałam stronkę kiedyś na randkach i nie
      odpowiadam na zaczepki wink
      Ściskam cieplutko .........

detinka z Matysią
      • ameba1 SPOTKANIE... 25.10.05, 11:38
        Mamusie z dzieciaczkami!!!!!
        Rozmawiałam z Detinką i jest szansa zorganizowania spotkania pod dachem!!!
        Detinka wypożycza nam pięterko w swoim komisie - propozycja bardzo kusząca bo
        wiadomo jak to jest na dworze - pogoda nie zawsze dopisuje. Będą pogaduchy jak
        również inne ciekawe rzeczy - dla nie wtajemniczonych mogę powiedzieć, że
        Detinka ma wypożyczalnię strojów karnawałowych!!! Tak więc szaleństwo na maxa,
        a przy okazji możliwość spotkania się i pogadania o dzieciaczkach i nie tylko
        przy ciepłej herbatce lub kawusi smile
        Czy bardziej pasuje weekend czy może w ciągu tygodnia. Mamy nadzieję, że do
        końca roku da radę coś wykombinować? wink
        Czekamy na propozycję spotkania smile

Pozdrawiam - Małgorzata mama Julki (13.01.2005r.)
        • anus1113 Re: SPOTKANIE... 25.10.05, 13:13
          my jestesmy za spotkaniem na tygodniu do godziny 16 smile)
          • detinka Re: SPOTKANIE... 25.10.05, 14:16
            będziemy pamiętać wink
            • husasia Re: SPOTKANIE... 26.10.05, 09:38
              My jesteśmy bardzo chętni do spotkaniasmile. W zeszły tygodniu byliśmy w komisie i
              nawet kupiliśmy 2 pary spodni. Ciebie Detinko nie było ale pani bardzo miła,
              pozwoliła moim dzieciakom szaleć po sklepie, wyjść nie chciały!!! Nam ospowiada
              spotkanie po południu lub w weekend.
              • vaniliaa1 Re: SPOTKANIE... 26.10.05, 14:01
                rewelacjasmile ale jezeli o mnie chodzi to ty;lko weekendwink
                • ameba1 Re: SPOTKANIE... 26.10.05, 21:02
                  no to może ja zaproponuję termin spotkania smile
                  z tego względu, że nadchodzi Dzień Wszystkich Świętych to zapewne, nie każda
                  mama będzie miała czas by myśleć o spotkaniu... dlatego też moja propozycja to 4
                  (pt) lub 5(sb) listopad. Nie chciałam proponować niedzieli 6-go, bo to wychodzi
                  Mikołaja, a do wszystkich grzecznych dzieci zawsze przychodzi Mikołaj z masą
                  prezentówwink

Proszę pisać gdyby co a jeżeli wszystko pójdzie dobrze, to już niedługo nasze
                  pierwsze spotkanie smile

Pozdrawiamy i życzymy dużo słoneczka - Małgorzata mama Julki (13.01.2005r.)
                  • vaniliaa1 Re: SPOTKANIE... 27.10.05, 08:12
                    ale mikolaj jest 6 grudnia!!!????? 5.11 dla mnie rewelacjasmile
                  • ameba1 Repoprawka 27.10.05, 16:45
                    Mikołaj oczywiście w grudniu jest!!!! to chyba jakiś felerny kalendarz wink hehehe
    • detinka Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 31.10.05, 08:42
      Hejcia ! W sobotę była u mnie husasia z bliźniakami wink)) Stwierdziłyśmy, że
      najwygodniej spotkać sie w weekend popołódniu ok 16. Nie jest to nasze
      widzimisie tylko przemawia za tym kilkaa argumentów:
      1. maluchy są po obiadkach
      2. najmłodsze są po drzemce
      3. to wolny dzień od pracy
      4. komis jest zamięknięty, więc nikomu nie będziemu przeszkadzać.
      5. spotkanie potrwa z godzinkę (może dłużej smile w wekkend łatwiej ta chwilkę
      znaleźć
      6. ..........
      Możecie dopisywać stanowcze przeciw.
      Jeśli znacie inne mamy z oklic to też chętnie zpraszamy.

detinka
      • a.g9910 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 02.11.05, 10:20
        Witam wszystkich,dołączam do Wassmile
        Agnieszka 31 latek,mama Kubusia lat 4.
        Mieszkam w Bytomiu,w obrebie szpitala górniczego.
        • vaniliaa1 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 02.11.05, 10:48
          o..agnieszko mieszkamy kolo siebiesmile jesli mozesz napisz na privvsmile albo ja
          napiszesmile
    • roy1975 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 04.11.05, 09:25
      Ja sie tez dolaczam!
      Mama blizniakow - 5,5 roku oraz coreczki (luty 2006 : ) - jestesmy z centrum : )
    • roy1975 super kosmetyczka w Bytomiu 04.11.05, 09:26
      Dziewczyny,
      weszlam na to forum, bo odkrylam w Bytomiu super kosmetyczke - stricte dla mam
      z dizciaczkami (maja bawialnie). Bylam sprawdzialam, jest super!
      www.familijny.bytom.pl
      • husasia Re: super kosmetyczka w Bytomiu 04.11.05, 10:16
        Witam kolejną mamę bliźniaków smile. Zajrzałam na stronę tego zakładu
        kosmetycznego - szkoda, że nie da się tam dojść z dzieciakami na piechotę. Już
        się widzę oczami wyobraźni na łóżku u kosmetyczki a moje dzieciaki bawią się z
        opiekunką...
    • buzinka1 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 23.12.05, 11:47
      Witam!
      Dołączam do grona bytomskich mamusiek smile
      Ania 33 lata, Agata 13 m-cy (12.11.2004).
      Pozdrawiam!
    • antuanetb Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 05.01.06, 12:31
      Witam,

To i ja dołącze smile
      Aneta lat 31 - synek Oliwier ( 10.08.2004)
      Bytom
    • magdabend Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 06.02.06, 11:50
      I ja dołącze do waszego grona big_grin !!!
      Magda mama ośmiomiesięcznej Hanusi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka