vaniliaa1 25.08.05, 14:22 ja pierwsza mam na imie magda i mam 20 lat i 11 m-czna coreczke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
detinka Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 28.08.05, 14:47 nie lubię być druga ale co mi tam detinka i bany 28 lat i Matysia 14 m-cy. Odpowiedz Link Zgłoś
marta715 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 30.08.05, 10:11 jestem jeszcze ja Marta (jestem najstarsza 32 lata) i moja córcia Patrynia (i pół m-ca) Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 01.09.05, 14:56 ja następna - 32 lata i 21-miesięczne bliźniaki Kaśka i Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: :) 01.09.05, 15:36 Moje maluchy z 13 listopada 2003 - to jak widzę "rodzeństwo" Oliwki ) Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: :) 01.09.05, 15:43 rodzials na batorego????a swoja droga mieszkasz gdzoes w centrum???? Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: :) 01.09.05, 15:54 Rodziłam w Piekarach, szpital na Batorego skutecznie wybił mi z głowy mój gin. A mieszkam w pobliżu parku, w okolicach urzędu SC (to chyba jeszcze centrum). Odpowiedz Link Zgłoś
ludlem Re: :) 01.09.05, 17:17 Hej! Jesteśmy jeszcze my - Ludmiła (32l) i Pola (( mies.). Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: :) 02.09.05, 11:47 husasia..to mieszkamy niedaleko siebie ja przy szpitalu gorniczym Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: :) 06.09.05, 15:07 Pewnie się wiele razy mijałyśmy w parku ). Chociaż jak znam życie to ty chodzisz na plac zabaw przy kortach a ja przy basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: :)husasia 06.09.05, 15:21 napewno si ewidzialysmy bo ja wlasnie chodze pod "misie" Odpowiedz Link Zgłoś
marta715 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 02.09.05, 12:32 hehehe - napisałam, że moja mała ma "i pół m-ca" - oczywiście miało byc 9,5 m-ca jestem ze stroszka Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 02.09.05, 12:38 os zietka???? Odpowiedz Link Zgłoś
marta715 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 02.09.05, 12:43 os. zietka - a moja mała jest dokładnie rok po twojej - 16.11.2004 Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 02.09.05, 12:58 to juz drug akolezanka OLiwi rowniutki rok po niej a na tym os moj kuzyn uczy w szk0le Odpowiedz Link Zgłoś
marta715 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 02.09.05, 13:09 zapominalska jestem - mała jest Patrynia (skrót od Patrycji) Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Ania i Zuzia 07.09.05, 16:26 Ania i Zuzia. Mieszkamy też niedaleko parku Też chadzamy pod Misie Sporadycznie na Tranogórską. Aha - 29lat (młoda bardzo jestem) Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: Ania i Zuzia 08.09.05, 08:18 no naprawde nas sporo.....aniu i zuziu a gdzie dokladniej miesszkacie??? Moze kiedys sie umowimy na spacer do pareczku ??? a ja mam 20 lat (jjeszcze porzez tydzien) Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Ania i Zuzia 09.09.05, 13:14 Na łużyckiej - bliziutko parku Jasne, że możemy się umówić pzdr Ania Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: do Husasi 09.09.05, 13:17 Husasiu Czy jeździsz trókołowcem ze swoimi maluchami?? Nie wiem czy dzisiaj nie widziałam Cię na Misiach - córeczka o imieniu Kasia w różowej sukieneczce. A tak poza tym - to z widzenia kojarzę Cię dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: do Husasi 09.09.05, 14:39 Trójkołowiec się zgadza, Kasia w różowej sukience też . Na Misiach byliśmy tylko chwileczkę bo nie dałabym rady utrzymać moich maluchów z dala od budowanej zjeżdżalni. Swoją drogą, mogli ją postawić na wiosnę a nie teraz. A następnym razem to mnie zaczep, proszę. Ja wiem, ze my się rzucamy w oczy, szczególnie wtedy gdy każde z dzieci ucieka mi w inną stronę a ja się miotam między nimi a wózkiem . Odpowiedz Link Zgłoś
joalip Re: Ania i Zuzia 20.12.05, 12:24 Hej ! Ja jeszcze nie jestem mamcią ,termin mam na 16 czerwca 2005,mieszkam również blisko parku Wrocławska.Mam na imie Aśka ,lat 32 Pozdrawiam Bytomianki Odpowiedz Link Zgłoś
joalip Re: Ania i Zuzia 20.12.05, 12:26 joalip napisała: > Hej ! Ja jeszcze nie jestem mamcią ,termin mam na 16 czerwca 2005,mieszkam > również blisko parku Wrocławska.Mam na imie Aśka ,lat 32 Pozdrawiam Bytomianki sorki nie 2005 tylko 2006 ,pomyliłam się .Asia Odpowiedz Link Zgłoś
natka39 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 10.09.05, 19:30 jeszcze ja2 dzieci jedno 7 lat drugie 8 miesięcy pozdrawiam mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 mamusie z Bytomia... 19.09.05, 21:49 no to na dokładkę jeszcze ja - Małgorzata mama 8-miesięcznej Juleczki Mieszkamy w centrum i również często chodzimy na spacery do parku. A co na to mamusie z Bytomia, gdybyśmy kiedyś zrobiły wspólne spotkanie z pociechami w parku pod misiami...? Może byłoby fajnie? Pozdrawiamy i życzymy dużo słoneczka malgorzatapiskorz@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: mamusie z Bytomia... 20.09.05, 10:09 Ja też chętnie. Zaproponujcie dzień i godzinę. Ja z moimi maluchami wychodzę najczęściej ok 10.30 i spacerujemy do 12.00. Poniedziałki i wtorki jestem w pracy, w inne dni - różnie. Mam jednak nadzieję, że uda mi się wpasować w wasze terminy. Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 no to możemy... 21.09.05, 09:13 już coś ustalić Ja z moją Juleńką mogę się dostosować - bo właściwie te godzinki przed południem Julka ma zarezerwowane do szaleństw choć bardziej byłabym za popołudniem Wczoraj byłam na spacerze w parku - wiele mamuś ze swoimi pociechami - chodziły mi różne myśli po głowie - może któraś ze spacerujących mamuś była z Forum? Może parę szczegółów (gdyby ktoś chciał nas rozpoznać): ja mam krótkie blond włoski, a moja córcia prawie zawsze grzeczna jak aniołek w zielonkawym wózku siedzi - i właściwie to ja najwięcej klapię jęzorem Niestety dziś i jutro odpadają spacery po parku ale jak już to najczęściej jesteśmy około 15-tej Pozdrawiam wszystkie e-mamusie Małgorzata & Juleczka <>< Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 21.09.05, 10:36 a ja bym byla za weekendem..wiadomo-praca Odpowiedz Link Zgłoś
anus1113 Re: super!!! 22.09.05, 07:21 jeszcze jedna mamuśka z bytomia )Ania mama 3m chłopczyka mieszkam przy stadionie poloni bytom Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: super!!! 23.09.05, 13:00 Ok, jeśli będzie znośna pogoda to ja się pewnie pojawię z moimi maluchami na misiach ok. 11. Nas łatwo rozpoznać - ja dosyć wysoka, włosy krótko obcięte, raczej szczupła (chociaż tu i ówdzie po ciąży oponki pozostały). Wózek - trójkołowiec bliźniaczy granatowo-brązowy. No i najważniejsze - dzieci w liczbie dwóch - Kasia i Wojtek. Będą się przepychać przy wchodzeniu na zjeżdżalnię a ja będę się starała zabezpieczać ich przed zleceniem z tych schodków. No i oczywiście co chwila będę wołała raz jedno raz drugie bo mi sie przeważnie rozłażą. Kłopotów z identyfikacją nie będziecie więc miały. Jeśli któraś z was będzie w tym czasie w parku i będzie miała ochotę pogadać to proszę mnie zaczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: super!!! 23.09.05, 14:17 Ja też postaram się przyjść - wprawdzie mamy inne plany, ale to spotkanie bardzo mnie kusi Od poniedziałku jestem na długim szkoleniu i niestety - koniec ze spacerkami Jutro ma być ślicznie także do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 Re: super!!! 23.09.05, 14:22 no to ja ze swoją Juleńką też postaram się przyjść no to do zobaczenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anus1113 Re: super!!! 23.09.05, 15:07 dziewczyny jakie kupujecie pampersy ?? albo jakie kupowałyście ??? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: super!!! 24.09.05, 07:38 Pampersy No niestety - nie będę mogła być na Misiach do południa. Będę w tych okolicach w niedzielę - ale Wy pewnie na rodzinnych obiadkach będziecie Mój M na grzyby jedzie, więc ja z Małą na spacerek wybędę. Pzdr i miłego weekendu. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: super!!! 26.09.05, 08:19 wybaczcioe, ale nie moglam wpasc w sobote a co do pampersow ;D to z TIP`a Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: super!!! 26.09.05, 08:19 Byłam w sobotę "na misiach" dopiero o 11.30 - niestety nie wyrobiłam się wcześniej z koniecznymi zakupami. Była któraś z Was o tej porze? Jedna mama co prawda badawczo mi się przyglądała ale to wszystko. Może uda się nam następnym razem. A może w niedzielę udało wam się spotkać? Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 ja byłam... 26.09.05, 08:24 w niedzielę z moją Juleczką Jednakże ogrom ludzi i troszkę dziwne by było podchodzenia do każdej mamusi z wózkiem z zapytaniem czy czasem jest z Forum Musimy się konkretnie umówić - dzień i godzina Byśmy się potem nie szukały. No to jaka jest propozycja kolejnego terminu? pozdrawiam Małgorzata mama Julki (8,5m-ca) Odpowiedz Link Zgłoś
anus1113 Re: ja byłam... 26.09.05, 18:04 Ja na "misie" wybierałam się kiedy rzucający w oczy trójkołowiec właśnie jechał do domu, mijałyśmy się na światłach Śliczne dzieciaczki. Może przy takich spotaniach umówimy się na jakiś rozpoznawczy znak np. każda będzie trzymać w ręku maskotkę ?? my może na spacerek wybierzemy się w środę o 11 może ktoś wpadnie ZAPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: ja byłam... 27.09.05, 13:40 My pewnie też w środę pojawimy się na misiach - zjeżdżalnia to punkt obowiązkowy spacerów. Zapewniam, że nie gryzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 no to do zobaczenia... 27.09.05, 17:00 w środę!!! Postaramy się też być Pozdrawiam Małgorzata mama Julki (8,5 m-ca) Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 a jednak ... 28.09.05, 13:47 spotkanie w środę doszło do skutku Jak by co to podaję mój numer gg gdyby któraś znów wybierała się na misie - 1118706 - będzie szybciej pozdrawiam Małgorzata mama Julki (8,5m-ca) Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 28.09.05, 15:37 vaniliaa1 napisała: > > ja pierwsza > mam na imie magda i mam 20 lat i 11 m-czna coreczke SPROSTOWANIE!!! OLIWKA MA 22 MIESIACE!!!!! pomylilo mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
aammsstt Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 28.09.05, 17:18 no to jeszcze my się dołaczymy - Aga i 1,5 miesięczna Matylda. Mieszkamy trochę daleko od parku, ale postaramy się kiedyś dotrzeć na spotkanie... Odpowiedz Link Zgłoś
anus1113 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 28.09.05, 18:18 my na następne spotkanie możemy się wybrać dopiero w przyszły tygodniu ( Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 07.10.05, 15:09 Zbliża się weekend i w dodatku pięknie się zapowiada. My postaramy się być jutro na misiach przed południem. Może znajdą się inne chętne do spotkania mamy? Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 09.10.05, 19:20 Hejcia jak widze jest nas troszkę. Może pomyślimy o kolejnym spotkaniu jak juz pogoda nam się skończy ale tym razem pod daszkiem. Proponuję całe pietro naszego komisu, gdzie możemy się spotkać na ploteczkach a nasze dzieci będą mogły się pobawić. Może taki rodzinny piknik Tylko potzrebuje pomocy. Jakby co GG 1285245 tel. 880-336-400 adres GUGUKOMIS DWORCOWA 3 BYTOM CENTRUM Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 10.10.05, 10:08 O, to my się już troszkę znamy . Jakiś miesiąc temu robiłam u ciebie zakupy a nasze dzieciaki wypychały się nawzajem z fotelików samochodowych stojących pod ścianami. Niedługo zreszta wybierzemy się po jakieś spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 10.10.05, 19:22 pewnie. pewnie napisz szczerze że to moja Matysia chciała znokautować Twoją córcię Zapraszamy spodenki już są ładnie poukładane ... Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 11.10.05, 12:15 oooo...no my z Juleczką też tam ostatnio byłyśmy kupiłyśmy klocki i spodnie No to czekamy na jakąś propozycję - daleko nie mamy to na pewno przyjdziemy pozdrawiamy - Małgorzata mama Julki (pojutrze skończy 9 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 16.10.05, 15:39 uuuuuuuuuu widze że tu nie zaglądacie za często. Słabo z tym internetowym Bytomiem. jakby co zapraszam jeszcze raz. A może jakies sugesteie co do GUGUKOMISU macie. Chętnie poczytam opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 no to ... 19.10.05, 15:10 kiedy następne spotkanie? Moja Juleczka troszkę teraz ciągnie noskiem, ale mam nadzieję, że to szybko przejdzie A co do spotkania pod dachem - jestem za Do DETINKA: pisałam do Ciebie parę razy na gg, jednakże bez odzewu Chciałam zagadać na temat spotkania i ewentualnej pomocy w zorganizowaniu Pozdrawiam Małgorzata mama Julki (9 miesięcy) Odpowiedz Link Zgłoś
anus1113 Re: no to ... 20.10.05, 07:29 my też odwiedziliśmy komis ) kupiliśmy śpiworek a nawet zaliczyłam tam karmienie bo kubuś strasznie płakał ) my dziś idziemy na spacerek ok 13-15 ale tylko gdzies na godzinkę bo od tygodnia męczy nas katar który w dodatku spływa do buzi ( Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 22.10.05, 23:01 Dziewczyny jesteście zawsze mile widziane, kiedy tylko będziecie w pobliżu wpadajcie ! Czy to na karmienie, czy to przewinąć Maluszka albo na zwykłe grzebanie w ciuszkach. Co do spotkania to nadal moja propozycja jest aktualna ! Będzie ciepło a resztę możemy wykombinować. Jeszcze raz moje GG 1285245 Tylko napiszcie konkretnie KTO i CO bo miałam stronkę kiedyś na randkach i nie odpowiadam na zaczepki Ściskam cieplutko ......... detinka z Matysią Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 SPOTKANIE... 25.10.05, 11:38 Mamusie z dzieciaczkami!!!!! Rozmawiałam z Detinką i jest szansa zorganizowania spotkania pod dachem!!! Detinka wypożycza nam pięterko w swoim komisie - propozycja bardzo kusząca bo wiadomo jak to jest na dworze - pogoda nie zawsze dopisuje. Będą pogaduchy jak również inne ciekawe rzeczy - dla nie wtajemniczonych mogę powiedzieć, że Detinka ma wypożyczalnię strojów karnawałowych!!! Tak więc szaleństwo na maxa, a przy okazji możliwość spotkania się i pogadania o dzieciaczkach i nie tylko przy ciepłej herbatce lub kawusi Czy bardziej pasuje weekend czy może w ciągu tygodnia. Mamy nadzieję, że do końca roku da radę coś wykombinować? Czekamy na propozycję spotkania Pozdrawiam - Małgorzata mama Julki (13.01.2005r.) Odpowiedz Link Zgłoś
anus1113 Re: SPOTKANIE... 25.10.05, 13:13 my jestesmy za spotkaniem na tygodniu do godziny 16 ) Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: SPOTKANIE... 26.10.05, 09:38 My jesteśmy bardzo chętni do spotkania. W zeszły tygodniu byliśmy w komisie i nawet kupiliśmy 2 pary spodni. Ciebie Detinko nie było ale pani bardzo miła, pozwoliła moim dzieciakom szaleć po sklepie, wyjść nie chciały!!! Nam ospowiada spotkanie po południu lub w weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: SPOTKANIE... 26.10.05, 14:01 rewelacja ale jezeli o mnie chodzi to ty;lko weekend Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 Re: SPOTKANIE... 26.10.05, 21:02 no to może ja zaproponuję termin spotkania z tego względu, że nadchodzi Dzień Wszystkich Świętych to zapewne, nie każda mama będzie miała czas by myśleć o spotkaniu... dlatego też moja propozycja to 4 (pt) lub 5(sb) listopad. Nie chciałam proponować niedzieli 6-go, bo to wychodzi Mikołaja, a do wszystkich grzecznych dzieci zawsze przychodzi Mikołaj z masą prezentów Proszę pisać gdyby co a jeżeli wszystko pójdzie dobrze, to już niedługo nasze pierwsze spotkanie Pozdrawiamy i życzymy dużo słoneczka - Małgorzata mama Julki (13.01.2005r.) Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: SPOTKANIE... 27.10.05, 08:12 ale mikolaj jest 6 grudnia!!!????? 5.11 dla mnie rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 Repoprawka 27.10.05, 16:45 Mikołaj oczywiście w grudniu jest!!!! to chyba jakiś felerny kalendarz hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 31.10.05, 08:42 Hejcia ! W sobotę była u mnie husasia z bliźniakami )) Stwierdziłyśmy, że najwygodniej spotkać sie w weekend popołódniu ok 16. Nie jest to nasze widzimisie tylko przemawia za tym kilkaa argumentów: 1. maluchy są po obiadkach 2. najmłodsze są po drzemce 3. to wolny dzień od pracy 4. komis jest zamięknięty, więc nikomu nie będziemu przeszkadzać. 5. spotkanie potrwa z godzinkę (może dłużej w wekkend łatwiej ta chwilkę znaleźć 6. .......... Możecie dopisywać stanowcze przeciw. Jeśli znacie inne mamy z oklic to też chętnie zpraszamy. detinka Odpowiedz Link Zgłoś
a.g9910 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 02.11.05, 10:20 Witam wszystkich,dołączam do Was Agnieszka 31 latek,mama Kubusia lat 4. Mieszkam w Bytomiu,w obrebie szpitala górniczego. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 02.11.05, 10:48 o..agnieszko mieszkamy kolo siebie jesli mozesz napisz na privv albo ja napisze Odpowiedz Link Zgłoś
roy1975 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 04.11.05, 09:25 Ja sie tez dolaczam! Mama blizniakow - 5,5 roku oraz coreczki (luty 2006 : ) - jestesmy z centrum : ) Odpowiedz Link Zgłoś
roy1975 super kosmetyczka w Bytomiu 04.11.05, 09:26 Dziewczyny, weszlam na to forum, bo odkrylam w Bytomiu super kosmetyczke - stricte dla mam z dizciaczkami (maja bawialnie). Bylam sprawdzialam, jest super! www.familijny.bytom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: super kosmetyczka w Bytomiu 04.11.05, 10:16 Witam kolejną mamę bliźniaków . Zajrzałam na stronę tego zakładu kosmetycznego - szkoda, że nie da się tam dojść z dzieciakami na piechotę. Już się widzę oczami wyobraźni na łóżku u kosmetyczki a moje dzieciaki bawią się z opiekunką... Odpowiedz Link Zgłoś
buzinka1 Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 23.12.05, 11:47 Witam! Dołączam do grona bytomskich mamusiek Ania 33 lata, Agata 13 m-cy (12.11.2004). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
antuanetb Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 05.01.06, 12:31 Witam, To i ja dołącze Aneta lat 31 - synek Oliwier ( 10.08.2004) Bytom Odpowiedz Link Zgłoś
magdabend Re: **mamusie z Bytomia***laczmy sie**ile nas tu 06.02.06, 11:50 I ja dołącze do waszego grona !!! Magda mama ośmiomiesięcznej Hanusi Odpowiedz Link Zgłoś