kargab 06.04.06, 08:29 Czy znacie gdzieś w okolicach Katowic miejsce gdzie można uczęszczać na lekcje baletu z dzieckiem 4letnim i starszym.Z gory za odpowiedzi ślicznie dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aammsstt Re: balet dla dzieci 06.04.06, 12:44 Na koszutce w przedzskolu na Grazyńskiego z tego co wiem były. Ale czy jeszcze są tego nie wiem. Tam jest przedszkole i ognisko, czy biblioteka. W każdym razie na zakręcie ul. Grażyńskiego przy szkole dla dzieci niedosłyszących. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: balet dla dzieci 07.04.06, 10:43 już kilka razy poruszałam ten temat, ale ciągle nie ma odpowiedzi. Ale moze jak się podczepię pod balet to ktoś sie odezwie?? Mam 4 latka, szalejącego, nie chodzącego do przedszkola, chciałabym go zapisać na jakieś szaleństwa, nie wiem co, karate, box, jakieś tańce.....kto wie gdzie można takiego łobuza zapisać??? Jestem z Dąbrowy, ale nie musi być to koniecznie w moim mieście Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
aammsstt Re: balet dla dzieci 07.04.06, 18:34 A moze capoeira? To coś na kształt między tańcem a sztuką walki. Powstała w brazylii gdzie nie mogący uczyć się walki niewolnicy przekształcili te próby w tańcopodobne i dzieki temu mogli kontynuować... Fajna sprawa. Potrzeba mnóstwo enegrii i ruchu. Najbliżej Dąbrowy znalazłam tu: www.capoeira.sosnowiec.pl/ ale może jak tam zapytasz to bedzie tez bliżej. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
bdra1 Re: balet dla dzieci 07.04.06, 23:29 a palac mlodziezy w katowicach moze tam? Odpowiedz Link Zgłoś