Dodaj do ulubionych

FRYZJER w LUBLINIE

08.12.05, 20:26
czesc dziewczyny, mam takie pytanie gdzie w Lublinie jest dobry fryzjer tzn.taki ktory wie jaka fryzurka bedzie odpowiednia do ksztaLtu twarzy ,w jakim kolorze bedzie dobrze,taki ktory sam zaproponuje jakąs fryzurkę ,a nie ze trzeba samemu z jakis gazet wyclnac.No i tez moze ceny znacie.Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • ingrid123 Re: FRYZJER w LUBLINIE 08.12.05, 22:07
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33035
      zapraszam tutajsmile
      jutro ci podam namiary na Panią Ewe z Milenijnejsmile
      • msto05 Re: FRYZJER w LUBLINIE 09.12.05, 09:42
        Chodzę do P.Ewy i jestem bardzo zadowolona. Polecam.
      • msto05 Re: FRYZJER w LUBLINIE 09.12.05, 12:37
        Znalazłam wizytówkę. Podaję ci telefon i adres do p. Ewy
        ul. Milenijna 4a
        tel. 74 - 00 - 992
        • ingrid123 Re: FRYZJER w LUBLINIE 09.12.05, 13:00
          dokładnie ta sama!!
          słynna na cały Lublin!!!!
          ale zapisać się trzeba z dużym wyprzedzeniem!!!
          ja dziś ide na 17smileale sie ciesze, ze sie załapałam przed świętami!
          • ingrid123 Re: FRYZJER w LUBLINIE 09.12.05, 22:45
            byłam dziś i z termianami przed świetami kiepsko....
            a na sylwestra są zapisy na liste rezerwową...
          • msto05 Re: FRYZJER w LUBLINIE 10.12.05, 14:15
            Już dawno zapisałam się na 22.XII. No niestety, trzeba zawsze wcześniej dzwonić
            i umawiać się.
            Ingrid! I jak! Piękna jesteś?
            • ingrid123 Re: FRYZJER w LUBLINIE 11.12.05, 22:35
              pytanie...
              czuje się jak młody BógsmileWojtek mi nakładał farbe i mnie modelowałsmile heheheh
              • msto05 Re: FRYZJER w LUBLINIE 12.12.05, 10:50
                Mi zawsze balejaż robiła Ewa, ostatnio Wojtek i batrdziej mi się podobało.
                • kin2 Re: FRYZJER w LUBLINIE 14.12.05, 14:05
                  balejaż najlepiej robi Agnieszka ( tylko narazie wybiera się rodzić)
                  • basiek13 Re: FRYZJER w LUBLINIE 04.02.06, 18:43
                    Dziewczyny, co Wy wypisujecie??? Byłam tam i wyszłam z fryzura którą P. Ewa
                    robiła mi 10 min. - koszmar. Może jakieś szalone fryzury to ona zrobi ale
                    prostej grzywki - prosto obciąc jednak nie potrafi.Coś wie o fryzjerstwie ale
                    kunsztu nie posiada.
                    • aniam75 Re: Ewa- to pomyłka 04.03.06, 12:57
                      Ja też wyszlam zdegustowana!!!!!! Lokalu tego salonem nazwać absolutnie nie
                      można, to jakaś fabryka , gdzie Ewunia strzyże (po imieniu, zresztą moja
                      koleżanka ze szkoły) 5 minut i gotowe, bez poprawek, inna myje, kto inny
                      nakłada farbę i suszy, Ewa nawet na sprawdzi czy coś trzeba na sucho poprawić.
                      Ja wyszłam z kolorem nie tym co chciałam, fryzurą ala wariatka, mąż się ze mnie
                      śmial a ja byłam wściekła!!!!!!!!!! Nigdy więcej. Teraz chodzę do Małgosi na
                      Narutowicza 67, tel. 081-743-60-71. Balejaż zrobiła mi wyśmienicie, podobnie
                      zresztą strzyże, gorąco ją polecam.
                      • iwa0022 Re: Ewa- to pomyłka 09.03.06, 19:07
                        Hej ja tez chodze do Małgosi i to już od ładnych paru lat! jest super
    • g_kasia Re: FRYZJER w LUBLINIE 12.02.06, 18:47
      Ja polecam Kamila z AFRO HOUSE - ul Montażowa
      Człowiek jest rewelacyjny, dobierze fryzurę do klientki i możesz mieć pewność,
      że nikt nie będzie miał takiej samej
      Jak dla mnie jest artystą - fryzjerem...
      Niestety trzeba siesporo wcześniej umówić...
      • enea100 Re: fryzjer w Lublinie 08.03.06, 19:09
        g_kasiu podaj proszę numer telefonu do Kamila i dokładny adres
        • monwa Re: fryzjer w Lublinie 09.03.06, 14:11
          podaję namiary ul. Montażowa 14 tel 081 7464077 chodzę tam i jestem bardzo
          zadowolona
          • enea100 Re: fryzjer w Lublinie 10.03.06, 20:26
            monwa dziękujęsmile
    • aneta0075 Re: fryzjer w Lublinie 12.03.06, 20:08
      A ja polecam Sebastiana z salonu Akademia Fryzur. Tylko do niego to najlepiej
      zapisać się co najmniej jakiś tydzien wczesniej. Salon na dworcu PKP tam gdzie
      kiedyś była chińska restauracja. telefon moge podać mailem.
      • sokliw1 Re: fryzjer w Lublinie 23.03.06, 17:50
        Witam!
        Ja rowniez nie bardzo polecam Ewe z Milenijnej.Posylam ray za namowa kolezanki
        i wyszlam wsciekla.Nie chcialam za wiele,poprostu skrocic,wyrownac grzywke i
        wyprostowac.
        Grzywke mi spaprala,bo obciela poprostu krzywo i to jak !!!Wydawalo by sie ze
        to zadna filozofia a jednak!Wyprostowac to sama sobie lepiej prostuje wlasna
        prostownica za 100 zl a jej ponoc ksztowala kilka setek.Ja w kazdym razie juz
        sie tam nie wybiore.
        Od lat chodze do Uli na Narutowicza 67 i jestem zadowolona!!!Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka