Dodaj do ulubionych

przyszla mama z Katowic

IP: *.* 10.09.02, 19:31
jestem w 26 tygodniu ciazy, chetnie z kims porozmawiam, dowiem sie jak wam bylo w tym okresiepozdrawiam carollka
Obserwuj wątek
    • Gość: Justyn(k)a Re: przyszla mama z Katowic IP: *.* 10.09.02, 21:29
      HejJa jestem w 25 tygodniu ciąży. Skad jesteś dokładnie? Ja mieszkam w Rudzie Śląskiej. Jeśli chcesz napisz na priv (adres znajdziesz jak klikniesz na moj nicksmile )
      • Gość: Alinka Re: przyszla mama z Katowic IP: *.* 11.09.02, 12:47
        Cześc dziewczyny !Mieszkam w Katowicach, jestem co prawda trochę "za wami", bo dopiero w 19 tyg. ale też z chęcią z kimś pogadam. Gdzie zdecydowałyście sie rodzić ? Ja planuję w szpilatu w Bogucicach na ul. Markiefki, a Wy ?!!Pozdrawiam,Alinka
        • Gość: Justyn(k)a Re: przyszla mama z Katowic IP: *.* 12.09.02, 10:59
          Pierwsze dziecko rodziłam na Raciborskiej i nie mogę złego słowa powiedzieć na ten szpital, dlatego najprawdopodobniej będę tam rodzić także tym razem. Był taki moment, że zastanawiałam się nad Bogucicami ale nie znam wogole tego szpitala a opinie jakie słyszałam są podzielone, dlatego wolę iść tam gdzie jestem pewna. PozdrawiamJustyn(k)a
          • Gość: kkasia Re: przyszla mama z Katowic IP: *.* 14.09.02, 13:36
            Ja mam juz brzdąca 3 letniego, rodziłam na Raciborskiej i tez sobie ten szpital chwalę jesli piszecie na gadu gadu to odezwijcie się mój nr 1930343. Pozdrowienia Kasia /pantera6363@wp.pl/
            • Gość: carollka Re: przyszla mama z Katowic IP: *.* 20.09.02, 16:32
              hejduzo dobrego slyszalam o Bogucicachja chce rodzic w Tarnowskich gorach,tam trafilam na fajnego lekarza, jeszcze pezed ciaza, i tam sie zdecydowlismya mnie juz 29 tydzien i coraz bardziej sie kulam a nie chodze hahapozdrawiam Carollka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka