Dodaj do ulubionych

Do mam z Gliwic i okolic

IP: *.* 10.03.03, 18:48
Witam wszystkie mamusie z Gliwic i okolic. Dziewczyny, nie wiem czy pamiętacie, ale jesienią podjęłyśmy nieudaną próbę spotkania się, nieudaną z powodu zimna i deszczu. Nie wiem czy zauważyłyście, ale robi się coraz cieplej i słoneczniej. Może by tak ponowić próbę? Do napisania tego postu zainspirował mnie żal wyrażony w poście jednej z Gliwickich mam na innym forum, żal, że gdzieś tam jakieś mamy się spotkały, a ona mieszka tak daleko. Hej, w Gliwicach też są emamy i też się chętnie spotkają (mam nadzieję). Kochane gliwickie emamusie odezwijcie się, mam nadzieję, że tym razem się uda. Pozdrawiam cieplutko i wiosennie,Ala
Obserwuj wątek
    • Gość: Aannia Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 10.03.03, 22:18
      :bounce: :bounce: :bounce:Tak, tak, jesteśmy i chcemy się spotkać :bounce: Tylko może umówmy się tym razem z opcją "deszcz"... My się w każdym bądź razie piszemy z Zosią!Pozdrowienia :hello:Ania
      • Gość: igi Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 11.03.03, 08:42
        Zgłaszamy swoja obecnośc Ania z 2 i pól letnia córką Agatą
        • Gość: Bułeczka Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 11.03.03, 10:44
          My rowniez sie piszemy na spotkanie, ale byle nie w tym tygodniu, poniewaz jestesmy chore.Pozdrawiamy cieplutkoBozena i 2,5 letnia Wiktoria
    • Gość: Jo@sia Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 11.03.03, 21:13
      To całkiem dobry pomysł :benetton: My z bartulem :bounce: zgłaszamy pełną gotowość Joasia z zawsze zwartym i gotowym Bartulem :bounce:
    • Gość: mamaNikoluni Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 11.03.03, 22:17
      Ja tez sie dopisujesmiledo tej listy obecnosci.Moja córczka ma 22 miesiące, i chętnie sie spotkamy.Pozdrawiam Wiola
      • Gość: bobaski Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 12.03.03, 08:41
        Nawet nie wiecie jak mnie ucieszyła ta propozycjia spotkania-też jestem Gliwicką mamą dwóch chłopców 6 i 3 lata i bardzo miło będzie nam poznać inne mamusie i ich bobaski.EWA
      • Gość: nucha konkretna data IP: *.* 20.03.03, 14:54
        Nie wiem czy zostala ustalona.Moze zostaniemy przy weekendzie, park Szopena 6 kwiecien niedziela, moze termin troche odlegly ale wtedy jest szansa, ze wiecej z nas zdazy zaplanowac spotkanie.Napiszcie czy sie zgadzacieRzeniaMama 19 mies. Patryka
        • Gość: 110902 Re: Do mam z Gliwic i okolic- konkretna data IP: *.* 20.03.03, 16:40
          Może raczej 5.04.03? Niedziela jest jednak dniem przez gros ludzi spędzanym z rodzinami.Ala
    • Gość: 110902 Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 12.03.03, 09:48
      Witam was dziewczyny serdecznie i cieszę się, że się odezwałyście. Mam nadzieję, że to nie koniec chętnych, pamiętam jeszcze inne osoby z poprzedniego (nieudanego) razu. Myślę, że tym razem z opcją "deszcz" nie będzie problemu. Jest na Zwycięstwa takie miejsce, gdzie dzieciaczki mogą poszaleć, a mamusie wypić kawkę, herbatkę lub soczek. Oczywiście Bajdocje mam na mysli. (Wlasnie mi diabli wzieli polskie litery i wogole klawiatura szaleje, zamiast y wskakuje z i na odwrot i jeszcze pare kwiatkow).Maluchy do roku maja wstep wolny. Jak bedzie ladnie to naturalnie jakis plener. I co wy na to? Pozdrawiam,Alicja
      • Gość: lidka21 Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 12.03.03, 22:41
        Ja się dopisuje do listy bardzo chetnie się spotkam w plenerze :)Bo bajdocja dla mnie za drogo w tygodniu choć może uda mi sie wystukac kilka goroszy na ten celsmile
    • Gość: 110902 Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 19.03.03, 23:02
      Dziewczyny, w prognozie pogody zapowiadają od przyszłego tygodnia zdecydowane i długie ocieplenie więc może by tak pomyśleć bardziej precyzyjnie o spotkaniu? Zgłaszajcie propozycje, uwzględniając fakt, że pewnie sporo z nas pracuje. PozdrawiamAla
      • Gość: lidka21 Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 20.03.03, 00:12
        Ja się pisze na to spotkaniesmileMoże na placu krakowskim gdzieś koło godziny 16?Co myslicie?
        • Gość: Bułeczka Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 20.03.03, 10:28
          Zdecydowanie wole park Szopena, ale sie dostosuje.
          • Gość: Bułeczka Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 20.03.03, 10:43
            W przyszlym tygodniu 24,25 i 28 odpada, jestem w pracy.
          • Gość: lidka21 Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 20.03.03, 18:06
            Ja w sobote raczej jestesm na taksmileW niedziele nie moge bo szkołasad
            • Gość: skipperka Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 20.03.03, 18:59
              A ja w niedziele jestem na taksmile bo w sobotę szkoła...
    • Gość: Aannia Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 20.03.03, 17:18
      Hej, ja jak najbardziej za 6 kwietnia głosuję :) Ale w sumie każda sobota mi pasuje :bounce:A koło której Wam pasuje? Nie wiem, czy Wasze dzieciaczki jeszcze sypiają, bo my chodzimy spać koło 13. Ale z okazji spotkania się możemy uelastycznić :lol::hello:Ania
    • Gość: nucha Gliwiczanki- spotkanie ustalone IP: *.* 21.03.03, 12:02
      Skoro wiekszosci mam odpowiada bardziej sobota to proponuje zostac przy dacie 5 KWIECIEN SOBOTA GODZ 15.30 lub 16.00 PARK SZOPENAZanotujcie w kalendarzu i DO ZOBACZENIA!
      • Gość: lidka21 Re: Gliwiczanki- spotkanie ustalone IP: *.* 21.03.03, 13:02
        Dziewczyny wytłumaczcie mi jeszze prosze gdzie jest ten Park Chopina.Mieszkam tu od niedawna koło politechniki jak dojśc do tego Parku?
    • Gość: lidka21 Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 21.03.03, 13:11
      A moze któras z Was mieszka w okolicy Placu krakowskiego i mogła by się ze mna umówic i poszłybysmy razem do Parku na spotkanie z reszta dziewczyn .Zabieracie ze soba połówka?
      • Gość: lidka21 Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 21.03.03, 13:17
        Własnie dotsłam wiadomośc ze w sobote mam na uczelni ćwiczenia których nie moge odpuścicsadWięc juz mnie macie z głowysad(((A tak chciałam przyjścsad(bauuuuu
        • Gość: lidka21 Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 21.03.03, 13:27
          Dziewczyny jest cień szansy że zdążesmileNa dworcu w gliwicach po zajeciach bede o 15*11 szybko do domu i na 16 zdążyłabymna spotkanie.Jesli by wam nie robiło róznicy to czy to spotkanie może byc o 16?Tylko tak mam sznase zdązyc.A bardzo chce się z Wami spotkać.Z językiem na brodzie urwe sie z zajec troche i przybiegne na spotkaniesmileZgódzice sie na 16 , prosze.
          • Gość: Bułeczka Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 21.03.03, 13:42
            Jak dla mnie moze byc 16, czyli 5.04 godz 16, park Szopena. A ze park duzy to proponuje abysmy wszystkie podeszly do ogrodka jordanowskiego , ktory miesci sie na terenie parku. Mysle , ze jakos sie poznamy, znak rozpoznawczy szeroki usmiech na twarzy !! W razie deszczowej pogody pozostanie nam Bajdocja. Mam nadzieje, ze zgadzacie sie , z niecierpliwoscia czekam na spotkanie z Wami
            • Gość: nucha 5 kwiecien godz okolo 15.30, 16.00 IP: *.* 21.03.03, 14:07
              Bedziemy czekac na wszystkie mamy, na pewno to potrwa zanim sie zbiora. Tylko zeby wiedziec na kogo. Buleczka, Bianka21, Rzenia na pewno beda. Kto jeszcze?
              • Gość: nucha Re: 5 kwiecien godz okolo 15.30, 16.00 IP: *.* 21.03.03, 14:36
                polecam sukienki ze sklepów indyjskich
              • Gość: 110902 Re: 5 kwiecien godz okolo 15.30, 16.00 IP: *.* 21.03.03, 22:26
                Cześć, ja też będę, nie mogę się doczekać tego spotkania i poznania was. PozdrawiamAla
                • Gość: Aannia Re: 5 kwiecien godz okolo 15.30, 16.00 IP: *.* 21.03.03, 23:11
                  Hej,:bounce: :bounce: :bounce:Ja też, ja też !!! I bardzo się cieszę!Ania
                  • Gość: bobaski Re: 5 kwiecien godz okolo 15.30, 16.00 IP: *.* 22.03.03, 14:56
                    Postaram sie przyjśc z moimi chłopcami,ale mam pytanko czy któraś z Was ma dzieci w wieku moich tzn. 6 i 3 lata,czy będą mamy raczej samych bobasków.Pozdrawiam i do zobaczenia Ewa.
                    • Gość: Bułeczka Re: 5 kwiecien godz okolo 15.30, 16.00 IP: *.* 22.03.03, 21:46
                      Raczej same bobasy nie beda, moja corcia ma prawie trzy latka , mam nadzieje , ze nic nie stanie mi na drodze aby przyczlapac na spotkanko.
                    • Gość: 110902 Re: 5 kwiecien godz okolo 15.30, 16.00 - do Ewy IP: *.* 23.03.03, 13:51
                      Witaj Ewa,Przyjdź koniecznie z chłopcami. Mam 5-letnią córeczkę i też zastanawiałam się czy znajdzie dla siebie towarzystwo. Jak przyjdziesz w komplecie, dzieci mają szansę się nie nudzić (a czy ją wykorzystają to już inna sprawa, ha,ha,ha). Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia.Ala
    • Gość: igi Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 22.03.03, 07:41
      Witam WAs bardzo serdeczniePrzykro mi ale niestety nie moge potwierdzic mojej obecności :(. W tym dniu właśnie mam zajęcia na uczelni aż do 18 :cry: :cry: :cry: Szkoda, a tak chciałam Was poznać i pogadać. Mam nadzieję, że zdacie realcję jak było. Pozdrawiam Ania
      • Gość: skipperka Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 22.03.03, 12:56
        Mnie też nie będzie, bo mam zajęcia tego dnia na uczelnisadA tak a propos mam pytanie do igi i lidki21 - gdzie studiujecie?
        • Gość: lidka21 Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 22.03.03, 16:54
          Ja studjuje w Chorzowie Ekonomie.A ty skipperka?
          • Gość: igi Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 22.03.03, 17:06
            Skiperko Katowice Sląska Wyższa Szkoła Zarządzania uzupełniam mgr :)a ty?
            • Gość: ciapek Re: Do mam z Gliwic i okolic-do igi IP: *.* 24.03.03, 11:07
              Cześć jestem mama 7 miesięcznej Julkii i studjuje też w Śląskiej Wyższej Szkole Zarządzania na studiach magisterskich uzupełniajacych.Na którym jesteś semestrze??Pozdrawiam Bożena
              • Gość: igi Re: Do mam z Gliwic i okolic-do igi IP: *.* 24.03.03, 14:04
                Witaj BożenoObecnie jestem na I semestrze (zimowy nabór) a ty?? Podaj twój nr. gg mój 2557494. Pozdrawiam Ania
                • Gość: ciapek Re: Do mam z Gliwic i okolic-do igi IP: *.* 25.03.03, 01:08
                  Cześć ja również jestem na pierwszym semestrze (nabór zimowy)smileMój numer gadu gadu 3177880.Pozdrawiam Bożena
    • Gość: skipperka Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 22.03.03, 21:58
      Ja studiuję ekonomię w Akademii Polonijnej w Gliwicach, bo najbliżejsmile)W swoim czasie studiowałam w Śląskiej wyższej Szkole Zarządzania w Katowicach, ale nauke przerwałam, ale miło wspominam tamten okres, tylko te dojazdy...Gdyby jakims cudem udałoby mi się dotrzec na to spotkanko z Wami (5 kwietnia (mało realne) to przyszłabym z 2.5-latkiem i 4.5-latkiem, a to już z pewnością nie takie bobasy...
      • Gość: Jo@sia Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 23.03.03, 23:03
        Ja też potwierdzam, że postaram się do Was dotrzeć. Troszeczkę się spóźnie ale namierze Was i postaram się dołączyć. Bardzo się cieszę na to spotkanie, mam nadzieje że moi uczniowie nie będą w tym dniu nadgorliwi. :) I nie będę miała tysiąc pytań do ....Pozdrawiam cieplutkoJoasia z BartulemPS Aannia pamiętaj o zabraniu komory, bo jak was będę szukała :)
        • Gość: SylwiaK Re: Do mam z Gliwic i okolic IP: *.* 25.03.03, 20:21
          A czy jedzie może jakaś eMama z Sośnicy??
    • Gość: nucha Glupio wyszlo IP: *.* 26.03.03, 09:14
      Wlasciwie sama zaproponowalam date spotkania, a teraz nie bede mogla byc na spotkaniu. Szkoda, a moze niedaleko osiedla Kopernika mieszka jakas mama i opowie jak bylo?Aha, Park Szopena jest strasznie przepelniony w weekendy, bylam w sobote park przezywala nalot!Rzenia
      • Gość: Bułeczka A mozna zmienic godzine spotkanie na 15 ? IP: *.* 27.03.03, 11:20
        Jejku bardzo chce przyjsc na spotkanie , ale wlasnie okazalo sie , ze 5 mam dyzur nocny. Byloby milo gdybyscie zgodzily sie na wczesniejsza godzine, bo na 16 nie oplaca mi sie leciec, gdy do pracy trzeba na 18. zastanowcie sie i dajcie znac.Pozdrawiam
    • rzenia2 ODWOLUJEMY SPOTKANIE W SOBOTE? 05.04.03, 09:27
      Chyba dzis nie najlepsza pogoda, kto jest za przelozeniem spotkania na po
      Swietach?

Rzenia
    • iwcia30 Re: Do mam z Gliwic i okolic 16.04.03, 16:17
      hej tu mamuska z gliwic ! nie ma sprawy , ja bardzo chetnie sie spotka , podaj
      tylko gdzie i kiedy!
      pozdrawiam Iwona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka