lidkil 04.02.05, 14:23 Kto zna dobrego ortopedę w Toruniu? Proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbie-torun Re: ORTOPEDA 09.02.05, 10:27 dr Tura, pracuje w szpialu miejskim dr Dziewulski, przyjmuje w szpitalu dziecięcym i chyba w Naszym Lakarzu na Szczytnej Odpowiedz Link Zgłoś
mamagerarda Re: ORTOPEDA 16.02.05, 20:54 Dra Dziewulskiego STANOWCZO odradzam. Polecam natomiast dr. Termanowskiego- przyjmuje w przychodni na ul. Filtrowej vis-a-vis "Piotra i Pawła" Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: ORTOPEDA 03.03.05, 21:56 Barbie zawsze dobrze polecalas skad ci sie wzial Dziewulski - to konowal tragiczny fachowiec i cham w stosunku do dzieci i mam. Odradzam stanowczo. Nie mialam kontaktu z Tura ale ma dobra opinie.A ten ortopeda to dla dziecka czy doroslego? Ortopedow mam "obcykanych" od 6-tego roku zycia. Najlepsza maja opinie lekarzy przy przychodni na Batorego. Sa mlodzi lekarze bez specjalizacji ale bardzo zaangazowani jak i "starzy wyjadacze". Odpowiedz Link Zgłoś
pmajkap Re: ORTOPEDA 12.04.05, 16:01 a do czego? mam córunię która ma bardzo wiele "spraw orotopedycznych"; kontaktowałam sie z najlepszymi w Polsce, toruniacy nie chcieli sie nawet za nas brać. Chętnie pomogę tylko o co chodzi? Nóżki, raczki, kręgosłup??? Odpowiedz Link Zgłoś