mika.j 26.04.07, 19:29 Witam.Czy są tu mamy dzieci ,które chodzą do przedszkola nr.87 na osiedlu Paderewskiego. Jak kadra i ogólnie atmosfera?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekan13 Re: Przedszkole nr.87 30.04.07, 23:52 Mam tam dwie córki, trzecia już z niego wyrosła. Myślę, że jest to takie zwyczajne przedszkole. Nie ma tam niewiadomo jakich atrakcji, ale jest zupełnie przyzwoicie. Teraz jest tam za mało kadry ale mam nadzieje, że już od nowego roku szkolnego ulegnie to zmianie. Zmienia się też dyrektorka. Grupa maluszków jest od lat pod opieką pani Bernadki i pani Zosi i jest na prawdę w porządku. Myślę, że nie musisz się obawiać i będziesz zadowolona. Kadra jest bardzo otwarta na współpracę z rodzicami i rodzic nie jest traktowany jak zło konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mika.j Re: Przedszkole nr.87 01.05.07, 09:07 Dziekuję i myślę ,że córka będzie zadowolona tym bardziej ,że od poczatku mówiła ,że chce chodzić do przedszkola "z ciufcią" POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś