anusia1975 20.12.07, 21:09 Witajcie. Szukam jakiegoś dobrego pediatry w Chorzowie i okolicach, który przyjmuje prywatnie i jeździ na wizyty domowe. Z góry dziękuję za jakieś namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabko Re: pediatra 20.12.07, 22:45 Nie pomogę Ci bo ja już 3 lata takiego lekarza szukam i nic Mogę polecić jedynie dr Katarzynę Kołodziejczyk, która przyjmuje w przychodnie na Młodzieżowej i na Piotra (tam można również prywatnie) Nie jeździ jednak do pacjentów do domu, choć myślę że gdyby byłą bardzo nagła potrzeba przyjechałaby . Odpowiedz Link Zgłoś
anusia1975 Re: pediatra 21.12.07, 12:27 Właśnie do Pani doktor Kołodziejczyk mam małą zapisana - i co z tego jak na 4 wizyty które miałam, ona przyjmowała nas tylko pierwszy raz, a z tej pediatry która nas ostatnio przyjmowała nie jestem wcale zadowolona. Nic się konkretnego nie dowiedziałam tylko a ti ti ti wszystko w porządku, a moje pytania jednym uchem wpuszczała a drugim wypuszczała - no i dlatego szukam kogoś prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: pediatra 21.12.07, 16:43 Chorzów to nie jest, ale my jeździmy z Rudy Śląskiej do naszego pediatry do Bytomia, przyjmuje prywatnie na Stroszku. Dr Groszko www.jarek.medi.pl/ Przyjmuje we wtorki i piątki od 16. (chyba)zazwyczaj do skutku. Potrafi przyjechac do gabinetu dla jednego pacjenta (tak było z nami 2 listopada czyli w długi weekend). Ja dzwonię do niego zawsze pod ten nr podany na stronie www. Co ważne bardzo dokładnie bada dziecko i wszystko sprawdza. Tłumaczy ewentualne niejasności i ZAWSZE pyta się, czy mam jeszcze jakieś pytania, wątpliwości. Widać, że zwraca uwagę na to, abym wyszła z jego gabinetu spokojna o moje dziecko. Nie stawia pochopnej diagnozy, zleca badania, wyjaśnia ich wyniki itp. Zdarzało mi się, że po otrzymaniu wyników badań, telefonicznie wyjaśniał mi o co w nich chodzi i ustalaliśmy, czy wizyta jest niezbędna. Jeździmy do niego od urodzenia córki co miesiąc, już ponad 9 miesięcy. Mała urodziła się malutka, lekarz w przychodni właściwie jej nie badał (wyglądało jakby bał się dotknąć tak malutkiego dziecka!), potem dopadła ją anemia itp., cały czas prowadził ją dr Groszko i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Minus to koszt wizyty, bo 60 zł, ale to jest dziedzina, na której nie warto oszczędzać. Teraz córa już wygląda coraz lepiej i myślę, że wystarczą nam wizyty co 2 miesiące jeśli nic się nie będzie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia1975 Re: pediatra 21.12.07, 17:44 Bardzo dziękuję za namiary. Właśnie kogoś takiego szukamy. Na pewno się do niego wybierzemy. Strona niestety nie działa. Może to chwilowe. Znalazłam nr tel w Panoramie Firm Odpowiedz Link Zgłoś
sabko Re: pediatra 22.12.07, 00:00 Gdzie jesteś zapisana do Kołodziejczyk? Dziwi mnie to co napisałaś bo ja jestem na Młodzieżowej i tam nie ma problemu z dostaniem się do niej a ostatnio niestety jestem u niej dość często. Niedawno była na urlopie, no ale do tego ma każdy prawo Odpowiedz Link Zgłoś
anusia1975 Re: pediatra 22.12.07, 18:07 My chodzi, do przychodni na Pawła. Jak dzwoniłam w poniedziałek żeby małą zapisać na wizytę to się dowiedziałam, że nie wiadomo jaka pani doktor będzie przyjmować, a są trzy - w tym jedna beznadziejna i właśnie na nią trafiłam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś