mniamumniamu 19.11.08, 17:14 Szukam dobrego alergologa dziecięcego na Śląsku, najlepiej prywatnie. Obojętnie w jakim mieście. Czy ktoś jest w stanie mi jakiegoś polecić? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: alergolog dziecięcy śląsk pilnie! 19.11.08, 21:03 Z b.dobrych znam tylko dr.Pietrzak - Piekary Śl., ul, Pod Lipami 22 (chyba). Jest dobra w swoim fachu - sporo tu o niej było, jak i na forach prywatnych. Niestety jeżdżą do niej dzikie tłumy - na wizytę czeka się parę m-cy! Można podjechać we wtorek (to dzień bez zapisów) i czekać w kolejce. Ale! Podjeżdżają już rodzice nad ranem, tworzą listę i tak ok. 7ej rano jest już zapisanych sporo osób - a przyjmuje chyba 13ta-22ga. Masakra! Myślałam, że to plotki, ale znajomi doświadczyli własnie tego "sajgonu" (oczywiście pomysł listy wyszedł od rodziców). Powodzenia i podzdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
megsto Re: alergolog dziecięcy śląsk pilnie! 23.11.08, 21:25 polecam dr Urbaniec Ewa - Łaziska G, tel. 32 2241947, pon, śr 8-20 (rejestracja) Odpowiedz Link Zgłoś
doriss22 Re: alergolog dziecięcy śląsk pilnie! 24.11.08, 11:31 Bogusława Sieroń Rokicka - Zabrze, jestem bardzo zadowolona, leczę u niej synka i juz lekarza nie zmienię a wcześniej dziecko dwa razy w szpitalu lezało i dusiło się bez przerwy i żaden lekarz nam nie umiał pomóc. Jak coś to mogę podać tel i adres. Odpowiedz Link Zgłoś
mniamumniamu Re: alergolog dziecięcy śląsk pilnie! 25.11.08, 08:07 Dziękuję wszystkim za namiary, w związku z miejscem zamieszkania, wybrałam lekarza z Zabrza. Doriss, spadłaś mi jak z nieba, dzięki : ) Namiary znalazłam, w przyszłym tygodniu wybieramy się na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
doriss22 Re: alergolog dziecięcy śląsk pilnie! 27.11.08, 17:19 Cieszę się że pomogłam. Daj znać czy byłaś zadowolona z wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
mniamumniamu Re: alergolog dziecięcy śląsk pilnie! 01.12.08, 19:03 Doriss, my już po wizycie, nie wiem, jak Ci dziękować..Trwała godzinę, w końcu czuję i widzę, że lekarz chce pomóc, a nie szybko wysłuchać i spławić, bo kolejka innych czeka. Już zostaniemy pod opieką tej lekarki.Kamień spadł mi z serca i od razu spokojniejsza o małą jestem. Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doriss22 Re: alergolog dziecięcy śląsk pilnie! 01.12.08, 22:35 No to super. Ja chodzę już od jakiegoś czasu i mimo że to kolejna wizyta to też trwa około godziny bo lekarka wszystko sprawdza i wypytuje dokładnie o wszystko. Ja jestem zadowolona a przede wszystkim leczenia przynosi efekt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rivia bardzo proszę o namiary 03.12.08, 21:38 na panią w Zabrzu- w wyszukiwarce nie znalazłam-a chętnie zskorzystam-mam syna astmatyka .Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mniamumniamu Re: bardzo proszę o namiary 04.12.08, 13:02 podaj maila, to przeslę Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: bardzo proszę o namiary 14.06.09, 22:34 też poproszę - na krasulas@poczta.onet.pl już teraz mam dwójkę z którą do alergologa jechac muszę dr.Pietrzak odpuszczam z róznych względów Odpowiedz Link Zgłoś
ganetka4 do doriss22 14.09.09, 12:34 Proszę Cię o namiary na lekarkę z Zabrza. na maila: ganetka4@gazeta.pl Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
ewap_katowice Re: do doriss22 06.11.09, 13:48 Bardzo proszę o namiary do alergologa z Zabrza na adres ewap_katowice@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chilli_xxx Re: alergolog dziecięcy śląsk pilnie! 19.11.09, 11:02 Polecam dr Jolantę Pietrzak - przyjmuje prywatnie (info w pierwszym poście) ale i z NFZ w poradni przyszpitalnej w Bytomiu na Batorego. Terminy naprawdę krótkie ok. 2 tygodni. Bardzo dobrym lekarzem jest dr Aleksandra Jaźwińska-Kozuba gabinet w Rudzie śl. 1 Maja 318b lok. 1 kom. 0 603 97 48 43. Pierwsza wizyta może być prywatne a kolejne już z NFZ. Moja córka miała podejrzenia astmy a dzięki dr Jaźwińskiej w porę wprowadzone zostały leki wziewne. Odpowiedz Link Zgłoś
ganetka4 Re: alergolog dziecięcy śląsk pilnie! 22.11.09, 20:12 Dziewczyny, ja szukam DOBREGO alergologa dla mojego 3- letniego syna, który ma podobno alergię kontaktową na metale ciężkie: nikiel, kobalt...itp czy któryś z lekarzy przez Was polecany specjalizuję się też w takiej alergii? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś